כנפי
בדבש

שימוש נכון (ונבון) באינטרנט../images/Emo70.gif

לאחרונה אנו נתקלים בסיפורים רבים ולא נעימים על אנשים שנוצלו או נפגעו באמצעות תקשורת באינטרנט. פורום מחשבים ואינטרנט מארח הערב ב-18:00 את נאוה גלעד, מנהלת קבוצות המשימה של איגוד האינטרנט הישראלי, שתענה לשאלותיכם לגבי שימוש נבון באינטרנט, איך עושים זאת, מה מלמדים, איך מעורבים הורים ומחנכים וכו'. תפסו מקומכם בדיון. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
פורום בנים בלבד מעמיד לרשותכם גם השבוע רשימה של 8 גברים נאים, המתמודדים על התואר "גבר החלומות".הצביעו והשפיעו בסקר הפורום, לפי טעמכם האישי.

nowhere woman

New member
נ"ש, שירים למתחיל...../images/Emo15.gif

ידיד שלי ביקש לשמוע את הביטלס, אז אני עושה לו דיסק שלהם. על מה אתם ממליצים בתור התחלה?

תראי....

אם הוא "מתחילן" הייתי יוצרת לו דיסק של הלהיטים. תיעזרי באלבום האדום והכחול, שם מרוכזים רובם. הוא צריך להכיר את "אבני הדרך", ואז להיכנס לעומקם של דברים...

Another Girl

New member
הנה לך קישור להודעה שכתבתי פעם

כשאחיו הקטן של החבר התחיל לאהוב..אני מניחה שזה תקף גם לכמה אנשים קצת יותר מבוגרים...
298&msgid=18807714 target=_blank>13.gif> רגע של גאווה-298&msgid=18807714 target=_blank>1 ו-2 ונכנס לשאלות הנפוצות.

nowhere woman

New member
וואווו תודה../images/Emo70.gif

אני אתחיל כבר עכשיו לעשות את הדיסק. תודה על כל ההמלצות.

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

escaping

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifפורום רובי וויליאמס../images/Emo70.gif

אנשים יקרים
אנחנו רוצים להזמין אתכם להצטרף לחוויה הענקית הידועה יותר בשמה- רובי וויליאמס, או בעיקרון, לפורום האוהב שלו כאן בתפוז
בפורום נפתח לאחרונה מבצע "כרטיס ברכה 2004" לכבוד יום ההולדת של רובי
מעוניינים לדעת מה זה?
אז אם אתם מעריצים אותו, אוהבים אותו,אוהבים שיר אחד שלו, יש לכם אלבום שלו,או שיש לכם משהו לספר לנו אליו, בואו בקרו
אתם מוזמנים להכנס לפרטים נוספים לפורום
כולם יתקבלו בזרועות פתוחות!
אז יאללה, למה אתם מחכים? מקווים לראותכם, דרור- Drorrrrr וענת- escaping

Funktastic

New member
מבחר תקליטים מקוריים למכירה!

מבחר תקליטים מקוריים של הביטלס! כולל את: Let It Be ועוד ועוד ועוד! לפרטים ניתן ליצור קשר באיסיקיו מס: 612590 או 665053 תודה רבה!

למעלה