כנראה אין בית ספר מחר (רביעי) קישור ל-MSN.
A Anna Karenina New member 29/4/03 #2 כן, ראיתי, אבל.... מחר אמורה להיות לי בחינה בתולדות הקולנוע...וביום חמישי מתכונת באנגלית, ואין לי מושג אם הבחינה מחר מתקיימת כרגיל, ולגבי המתכונת...אהההממ...גם אין לי מושג....
כן, ראיתי, אבל.... מחר אמורה להיות לי בחינה בתולדות הקולנוע...וביום חמישי מתכונת באנגלית, ואין לי מושג אם הבחינה מחר מתקיימת כרגיל, ולגבי המתכונת...אהההממ...גם אין לי מושג....
T the saiyan prince New member 29/4/03 #3 כל החצבניקים שיש לי בכתה וחבריהם ייממח שמם שיקבלו מחלה סופנית וימותו הם חיגו לכל המורים וקבעו איתם ללמוד רגיל פור גאד סייק אני תקוע בכתה מפגרת שימותו כולם |הבהרה זה לא ירידה על חצב|
כל החצבניקים שיש לי בכתה וחבריהם ייממח שמם שיקבלו מחלה סופנית וימותו הם חיגו לכל המורים וקבעו איתם ללמוד רגיל פור גאד סייק אני תקוע בכתה מפגרת שימותו כולם |הבהרה זה לא ירידה על חצב|
A Anna Karenina New member 29/4/03 #5 משעשע... מסתבר שהחצ"בניקים אנשים רציניים... אני, לעומת זאת, ביום הכנה...
T the saiyan prince New member 29/4/03 #6 זה מראה שבחצב יש כמה אנשים שצריך להקויע לעמיד מול קיר ולזרוק עליהם עגבניות רקובות כי הן זונות |הבהרה אני לא יורד על חצב|
זה מראה שבחצב יש כמה אנשים שצריך להקויע לעמיד מול קיר ולזרוק עליהם עגבניות רקובות כי הן זונות |הבהרה אני לא יורד על חצב|
A Anna Karenina New member 30/4/03 #7 לא בדיוק...זה מראה שיש כמה אנשים שצריך ללמד אותם לפסק משפטים... ואז לזרוק עליהם עגבניות....
T the saiyan prince New member 30/4/03 #8 את נועה סתמי תפה לא רוצה לפסק ודי להיות אגרסיבית כמו בולדוג לאיזה גף של עולל צעיר הילדות בכתה שלי שרמוטות!
את נועה סתמי תפה לא רוצה לפסק ודי להיות אגרסיבית כמו בולדוג לאיזה גף של עולל צעיר הילדות בכתה שלי שרמוטות!
ח ח חצ חצב עולה New member 30/4/03 #9 יא פאג! החצבניקיות של הכיתה שלך מתוקות! ואל תגיד עליהן אף מילה רעה! בלי קשר לזה שהן ב\/3"2! ובנימה אופטימית זאת, אתה לא חייב ללכת מחר אם אתה לא רוצה... זה לא חובה עד כמה שאני הבנתי.
יא פאג! החצבניקיות של הכיתה שלך מתוקות! ואל תגיד עליהן אף מילה רעה! בלי קשר לזה שהן ב\/3"2! ובנימה אופטימית זאת, אתה לא חייב ללכת מחר אם אתה לא רוצה... זה לא חובה עד כמה שאני הבנתי.
T the saiyan prince New member 30/4/03 #13 יש לי בכתה הרבה מחצב לצערי אבל אני לא במגמה לרדת על הדבר שלכם שנקרא חצב מישהי אחת בכתה שלי היא זונה בת זונה שרמוטה מתרוממת שאין לה חיים
יש לי בכתה הרבה מחצב לצערי אבל אני לא במגמה לרדת על הדבר שלכם שנקרא חצב מישהי אחת בכתה שלי היא זונה בת זונה שרמוטה מתרוממת שאין לה חיים
A Anna Karenina New member 30/4/03 #12 אגרסיבית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני...../images/Emo35.gif לא נכון...
K Katy Cat New member 30/4/03 #10 אני חושבת שהמתכונת תתקיים כרגיל.. לגבי המבחן..אין לי מושג אבל גם לכיתה שלי יש. איך הלך בהסטוריה?
R RevitallicA New member 29/4/03 #4 חללללללללללש..... נמאס כבר משביתות... שלא לדבר על זה שזה יום רע להתחיל בו שביתה כי ביום חמישי למקוואים יש בגרות במשק, ואני ביניהם כאילו, זה יעשה לנו יום חופש...אבל...בלעעע...יום אחרון לשאלות
חללללללללללש..... נמאס כבר משביתות... שלא לדבר על זה שזה יום רע להתחיל בו שביתה כי ביום חמישי למקוואים יש בגרות במשק, ואני ביניהם כאילו, זה יעשה לנו יום חופש...אבל...בלעעע...יום אחרון לשאלות