כנראה אני היחיד בארץ...

yotam pines

New member
כנראה אני היחיד בארץ...../images/Emo70.gif

אני לפי הבדיקות שלי, היחיד שיודע מאגיה אנדמית (Anadmichigio) כל מדינת ישראל... אם יש עוד משהו שגם יודע/לומד/מתלמד/ילמד מאגיה אנדמית- שיגיד לי!!!

Swicca

New member
אתה לא ענית לי..

מה שונה בה מאשר בכל שיטה אחרת?

RainBird

New member
../images/Emo32.gifאני בעד לחקור כאן משהו ../images/Emo13.gif מה היא ערכה של הענווה? איזה ערך אנושי היא מקדמת? מה טוב בה באמת?

MaaYan B23

New member
...

ענווה תלויה ומהווה תלות באופן ישיר לכבוד האדם ולנגזרות מכך שאלו שיפוט, יהירות, קנאות ועוד... (חלילה שלא ישתמע שאלו תכונות שליליות). מסקנתי לגבי אופי להבדיל מיציבות נפשית עוד לא מגובשת מספיק ולכן קשה לי לענות על שאלתך בצורה מספיק מפורטת, לכל הפחות לא בפורום זה.

RainBird

New member
אתה רואה ענווה כסימן למשהו אבל לכשעצמה- כערך יחיד- מה החשיבות שלה?

MaaYan B23

New member
...

כל תכונת אופי כשמעמידים אותה בפני עצמה, לא שווה דבר. תכונה צריכה להיות משוייכת "בילד-אין" באדם ורק אז ניתן לראות מהי מסמנת ו/או ממנה נגרמת.

Swicca

New member
אני מניח

שהיא שם בשביל למנוע מהאגו שליטה טוטלית. :p אך זה רק אני כמובן.

LilyanSky

New member
ענווה לפי ויקיפדיה

על פי פרופסור שלום רוזנברג הענווה היא היפוכה של הנרקיסיזם, והיא כוללת בתוכה שלושה מרכיבים שונים: א. הערכה עצמית שקולה ונאותה. ב. סובלנות כלפי האחר, ובמיוחד כלפי מי שעומד במדרגה חברתית, ושכלית נמוכה יותר. ג. מוכנות לוותר על כבוד והערצה של אחרים ועל גינוני כבוד. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%94 |סלינק||סלינק| אני עדיין הוגה במונח.

MetalSinagouge

New member
המבחן התאורטי הוא כלום.

המבחן הפראקטי כולל גידול זקן סוקראטי בתוך חודשיים וחצי, בהצלחה

Jerald_Admonds

New member
שיו, איזה מגניב לך, כזה ש-י-ג-ע-ו-ן !!!!

אולי תספר לנו קצת על המסורת שאתה לומד?

RainBird

New member
לא התבקש הסבר. התבקשה הצגה בסיסית- עיקרי אמונה למשל, או מה מבדיל את סיגנון המאגיה שלך ממאגיה אחרת. כשאתה אומר מאגיה אנדמית אתה מתכוון למשמעות הקלאסית של המילה אנדמית?

למעלה