כנראה אצטרך לדחות תור...

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
כנראה אצטרך לדחות תור... ../images/Emo46.gif

לניתוח...רוייקו אתה צודק שלא קיבלתי מספיק מידע אבל אף אחד לא יודע כלום.. שאלתי כמה פעמים את רופא המשפחה שלי והיא בכלל לא יודעת שום דבר.. טוב לפחות לא אלחץ ככה... היום אקבע תור לפסיכיאטר,רופא ראות ואנדוקרינולוג... מקווה שיהיה בסדר.. נורא מבועסת, ליה

lia*

New member
חסר לי עוד משהו מהבדיקות? ../images/Emo35.gif

או קיי.. נורא בלחץ אבל הצלחתי לקבוע את כל התורים ולסיים עם זה ב20 לחודש. 1:בדיקות דם 2:בדיקות שתן 2:הערכה פסיכיאטרית 3:רופא ראות 4:אנדוקרינולוג 5:אולטראסאונד 6רנטגן (כולל צ.חזה) אני נורא לחוצה ומפחדת לא להספיק עד לניתוח. עכשיו: השאלה שלי היא :האם תוך 10 ימים אפשרי להזמין את הטבעת ולקבל אישור מרופא המחוזי? או שמזמינים טבעת לפני? שני הדברים האלה נורא מטרידים אותי... אשמח אם מישהו יעדכן אותי בנושא.. ושוב- תודה לכם על הכל!

RomiVais

New member
ליה יקרה!!! ../images/Emo13.gif

צר לי שאני לא יכולה לעזור לך בנושא הזה שכן אצלי הכל היה מהיר וכנראה שונה ממה שזה אצלך... המון המון הצלחה!!! אל ייאוש - הכל יהיה בסדר - זה בטוח!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

lia*

New member
תודה רומי! אני מאוד מקווה..

תודה לך על התמיכה שלך !

ליה זה כנראה תלוי ברופא המחוזי

של הסניף אליו את שייכת . אמרתי לך אני קיבלתי אישור מהרופא המחוזי על המקום באותו היום כאשר באתי אליו עם הבדיקות , הוא גם אישר הזמנת הטבעת וזה לקח ארבעה ימים נוספים בדיוק עד שהיתה לי את הטבעת ביד ע"י הסוכן של מדיפרו

lia*

New member
כן נשמה אני כבר עשיתי גם את זה

ובזכות זה שאני מאוד לחוצה( לפעמים זה משתלם מסתבר..) הבדיקה אצל פסיכיאטר ביום 21 יום שלישי(זהוי הבדיקה האחרונה שלי) ואחרי זה אני רצה ישר לפגישה עם רופא המחוזי. הוא אמור לי לתת אישור( או לא) על המקום ואז ( אם הכל יהיה בסדר בעזרת השם..) יש לי שבוע וחצי שלמים להשיג את הטבעת.. אוף כמה ריצות!! אבל אולי אני בכל אופן אגיע לניתוח ולא אצטרך לדחות..

lia*

New member
מישהו יודע מה הבעיה עם הפניות במכבי

הם לא נותנים הפניות יותר לוולפסון.. רוייקו אם ידוע לך משהו על ה תענה לי בבקשה... אולי אפשר לסדר את זה דרך פרופ´חרוזי או מלי?

רוייקו

New member
פרופ´ חרוזי הוא יועץ של מכבי בבת ים

הוא עובד עם מכבי ואפשר לפנות אליו דרך הקופה ישר לסניף בבת ים, אם את רוצה. את יכולה גם לברר עם מלי ב 03-5028634 לדעתי, את טועה. מכבי שולחים את המבוטחים שלהם בעיקר לבתי חולים ממשלתיים. וולפסון הוא בית חולים ממשלתי, אז למה שלא ישלחו אותך אליו ? מישהו סרב לך ??

lia*

New member
כן.. בפרוש אמרו לי ללכת לבה"ח אחר..

פשוט ככה. יש עם זה בעיה .

gal33

New member
אין שום בעיה להגיע לוולפסון דרך מכב

אני נותחתי פעמיים בוולפסון דרך מכבי ועוד אושפזתי שם הרבה פעמים ואני בכלל לא תושבת האיזור, והכל היה דרך מכבי ועל חשבון מכבי. העניין הוא, שלכל פנייה לבית החולים, אך לכל פנייה, יש צורך בט´ 17, שדרך אגב, במקרי חירום יכול להיות גם בדיעבד. בידקי שוב.

lia*

New member
כנראה בעקבות החוק זה השתנה

יש בעיה להפנות לוולפסון מ12.08.01 שוב נפלתי בין הכיסאות.. כבר עברתי את כל הבדיקות ויהיה חבל אם אצטרך להחליף שוב מנתח..

orenhaim

New member
נדמה לי שחרוזי מנתח באסותא עבור מכב

אם לא גם למכבי יש מנתחים טובים כמו למשל ד"ר בנדהן וד"ר שחור שמנתחים בלניאדו בנתניה (אחלה מקום וצוות נהדר ומאד מנוסה בניתוחים כאלה) ויש להם קליניקה בכפר-סבא (מופיעים בספר הרופאים של מכבי)

רוייקו

New member
אני לא שמעתי על כך שקופת חולים מכבי

מונעת ממבוטחיה ללכת היכן שהם מעוניינים. מה זאת אומרת: הפכי להם את השולחן. אל תוותרי. מאיפה הם הביאו את זה ?

lia*

New member
לחושבת ותוהה איך זה הולך שם?

אצל רופא המחוזי? הם שקלו אותך? מה הוא שואל? כמה זמן זה לוקח? תודה ויום טוב!

היי ליה, אני רואה שאת אכן במרוץ

נגד הזמן , מקוה שתצליחי. ובכן לרופא המחוזי כמובן שקבעתי תור מראש, ביום המיועד הגעתי אליו עם כל התוצאות של הבדיקות. הוא עבר כל כולן ,הקליד המון נתונים למחשב (כולל חישוב ה-BMI) שלי עפ"י נתונים שאני אמרתי לו בע"פ של משקל וגובה (אף אחד לא שקל או מדד אותי) הייתי אצלו סה"כ איזה רבע שעה או 20 דקות כאשר בסיומם הוא הגיש לי את טופס האישור לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי. ( מיותר לציין שהייתי בשוק כי אני ציפיתי שהחומר יועבר לוועדה והם יתברברו עם זה) הוא איחל לי בהצלחה ובזה תם העניין. יש פרט אחד שאולי "שיחק" לטובתי , בבדיקות גילו שיש לי כולסטרול וטריגליצרידים אז אולי זו היתה הסיבה שהוא יכל לאשר את הניתוח על המקום מאחר והיתה בעיה רפואית. מקוה שעזרתי לך, שוב שיהיה לך המון הצלחה על וולפסון חושבת ותוהה

רוייקו

New member
לא להילח, יש טבעות לכ-ווולללם

אחרי שיהיו לך את כל הבדיקות ואישור הרופא המחוזי לניתוח, תקבלי מהמזכירות הרפואיות את טופס ה 17. את תקבלי שני טפסים. אחד לבית החולים ואחד ל"מדיפרו" - יבואנית הטבעת. את הטבעת אפשר להשיג לך יום לפני הניתוח. אין בעיה עם זה. את תפקססי למדיפרו את טופס ה 17 והטבעת תגיע לבית החולים. איך לא נתנו לך לבצע את כל הבדיקות. האנדוקרינולוג יתן לך לבצע בדיקות שלוקחות יותר מחודש. כשאת תהיי אצלו, תבקשי ממנו כבר לקבוע לך תור כמה שיותר מהר על מנת לקבל את התוצאות. הבדיקות האנדוקריניות לוקחות משהו כמו שבועיים לקבל את התשובות ואחר כך עם זה את צריכה להגיע לאנדוקרינולוג. מי יודע כמה זמן כל זה יקח לך. לא בסדר שלא קיבלת את כל המידע הזה.

lia*

New member
רוייקו! על מה אתה מדבר?

על בדיקות שתן(איסוף)? אם כן אז כבר עשיתי את זה ואמרו לי שזה יקח שבועיים בדיוק. רק שאין לי את התשובה עכשיו אני מקווה שב20 כבר יהיה.. אם לא אז איזה בדיקות בדיוק??!

רוייקו

New member
אני לא אנדוקרינולוג, אבל הבדיקות

כוללות איסוף שתן שלוקחות אותנו ל 24 שעות של קיבינימאט. בודקים בעיקר את יותרת הכליה (קורטיזול) ובלוטת התריס (TSH וכו) אם אני זוכר משהו, אז בולעים גם איזה כדור באופן חד פעמי, הכדור ניקרא DEXAMETHASONE או משהו דומה.. מן כדור קטנצ´יק כזה. נוטלים אותו ערב לפני בדיקת הדם ואת האיסוף שתן עושים בניפרד. בקיצור, עמייאט אחד שלם. אני מקווה שאת הבדיקות האלה עשית כבר. אז מתי היית אצל אנדוקינולוג ?

למעלה