כנראה באיחור אבל יצא פרק מנגה מס' 293

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

אוי ואבוי, איזה פרק חולני!!:\ אישידה והבובה הזו...אני באמת מאמין שהוא לקח את הדמות של הפאג הזה עם השיער הוורוד מדיג'ימון כי גם פיידמון יצר בובות עם אנשים שהוא קצת הביס ככה שזה מוזר לי לראות את זה שוב...זה פיידמון רק יותר חולני. נל וניוטורה, שימות כבר, הוא מעצבן אותי, חרא דמות ><' טוב נו...נקווה לפרק הבא.

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif חולני...

כן כן.. זאת המילה לתאר את הפרק הזה... חולני!! שהסזאייל המכוער הזה יחליט כבר!! או שהוא סדיסט,או שהוא מזוכיסט!! היחידי שאני מרשה לו להיות שניהם זה קן-צ'אן!!! ונל... או נל אהובתי!! כמה אני אוהבת אותך 33> לא אכפת לי מה אחרים יגידו.. אני אוהבת את נל בכל צורה שהיא תיבחר להיות בה ^__^ ~ומישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם גרימי בנתיים?~ יאללה שבוע הבא פלאשבק =)

Brain Dead

New member
סזאייל הוא סאדיסט...

מה את\ה רוצה ממנו? ואיפה לכל הרוחות הראו שהוא מזוכיסט?! כתוב לו סאדיסט על כל הפרצוף הגיי שלו.

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

כדי להגיע לצורה האמיתית שלו הוא בלע את החרב והתפוצץ.. =\ אני יודעת שזה לא באמת מזוכיסט... אבל אני שונאת אותו... ולמה את\ה תוקף אותי?...

Brain Dead

New member
לא תוקף.

אני פשוט הייתי עייף(הכלבה שלי העירה אותי ה4 בבוקר כדי שאני אצא איתה לטייל. ישנתי רק שעתיים ואם אני מתעורר אני לא יכול להירדם(אלא אם זה שיעור תנ"ך.אני נרדם בשנייה שהמורה מתחילה לדבר) מצטער אם זה נראה ככה...

../images/Emo15.gif אין לך זכות לקרוא למישהו גיי >>

חוצמיזה סאייזל הוא אחת ההוכחות לזה שקובו טיטה מתחיל לאבד את מגע הקסם.

Brain Dead

New member
תוספת.

או אולי זה בגלל שאת זו אחראית על הרישום שלהם(דרך אגב. אני לא התכוונתי להעליב אף אחד.)

Ikari Shinji

New member
אוקי, נורא התבאסתי כי סיימתי ביום 112 פרקים

מהמאנגה ואני מוכרח לציין שלמרות המתכונת של סאגת ס"ס, זה ממש ממש מעולה. סזאייל הסדיסט מזכיר בצורה מפחידה את מאיורי-סאמה. מינוס הראש המחריד ^_^

JeeChan

New member
פרק לא משו ../images/Emo58.gif

הקרב הגרוע בין אישידה ורנג'י לאספדה נמשך. בובות וודו בתור נשק @_@ נראה שנל עדיין חזקה <: סך הכול פרק לא רע, אבל גם לא טוב @_@

למעלה