כנראה דוחים את אחת מהבדיקות של שחר

בלינקה

New member
כנראה דוחים את אחת מהבדיקות של שחר

בשבוע
נשבר לי כבר מהמתח הזה. אוף אוף אוף. התקשרו עכשיו שהחומר עוד לא הגיע לארץ, ורק מחר בבוקר ידעו אם יגיע או לא. ובכלל רצינו לעשות את שתי הבדיקות באותו יום, כדי לחסוך לה את עוגמת הנפש שבהגעה לבי"ח ושבבדיקות. וגם פתאום קלטתי שלקיחת מח עצם זה בחדר ניתוח, ושוב הרדמה מלאה אמיתית, ובלעדינו, והתאוששות, ודי, כבר אין לי כוח לזה יותר. פשוט נגמר לי הכוח, והאיש בישיבה עם נייד סגור, ואפילו לספר לו אני לא יכולה, ושחר מסתכלת עלי ולא מבינה מה זה הפרצוף המוזר עם הדמעות של אמא שלה. אוף כבר אמרתי?

בלושית

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ועוד פעם ../images/Emo24.gif

חייבת לצאת מהמשרד אז לא מאריכה במילים. נשמע כמו קלישאה אבל אומרים ש"כל עכבה לטובה", ננסה להתנחם. ושוב
אנחנו כאן בשבילכם

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שיעבור מהר ותהיו אחרי וחסל סדר בדיקות ובתי חולים!

מאז

New member
איזה בעסה!

ואי אפשר לדחות גם את הבדיקה השניה (כדי שתעשו את שתי הבדיקות ביחד)? מקווה שמהר מאוד כל ההתעסקות הזו תהיה מאחוריכם ותמשיכו להנות משחר בריאה

עמית@

New member
אוף אמיתי.

שונאת את התחושה שאין עם מי לחלוק והאיש לא נגיש..
זה באמת איום ומעצבן, ואני מבינה את חוסר הכוחות לעבור את כל זה, אבל.. הכל כדי שתהיה בריאה
והלוואי ויסתבר שלא צריך פעמיים (ועוד יותר מכאיב לחשוב שפעם היו לוקחים מח עצם בלי הרדמה, עדיף כבר עם הרדמה לא??)

בלינקה

New member
את יודעת מה עוד יותר מרגיז?

הוא סיים את הישיבה, התקשר, סיפרתי לו, והוא בכלל לא הבין מה הביג דיל. אני לא כל כך מחבבת אותו היום
וגם היום לא עושים מח עצם בהרדמה כללית. רק לתינוקות.

אלינה12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל כך מבאס! מאחלת שהכל יגמר בקרוב ותחזרו לחיים שקטים ו"משעממים".

ornaok

New member
מבאס../images/Emo10.gif

זה ינחם אותך שאנחנו מבינות את הביג דיל? שולחת
ומקווה שזה העיכוב האחרון בדרך לבריאות השלמה והמלאה!

nubi

New member
ואי אפשר לדחות

את מח העצם כדי שבאמת הכל ייעשה באותה הרדמה?

משוש30

New member
../images/Emo24.gifאני מתארת לעצמי כמה זה

מתסכל...מבינה שאין לך כבר כוח וזה נמשך ונמשך. אבל אין לי ספק שהתוצאות יהיו טובות. מכירה איזה מן משפט כזה שאומר Good things come to those who wait?
אז אם זה נדחה זה בטוחה יהיה בסדר...

daldan

New member
אוי זה כל כך מבאס ../images/Emo24.gif

במיוחד כשאת רוצה להיות אחרי זה. יש דברים שאין לנו שליטה עליהם וזה מרגיז. כל כך מבינה אותך.

יכולה להבין אותך, הלוואי ויעבור

הכי קל שאפשר והכי מהר שאפשר עם תוצאות טובות כמובן

בלינקה

New member
לא ממש

היום היא היתה בפעם הראשונה לבד בגן. עד היום היא היתה אמורה להיות בבית, אבל כל יום בשבןע האחרון אחד מאיתנו היה איתה איזה שעה וחצי בגן, כדי שלא יהיה לה שוק לחזור. ומחר שוב בי"ח. ובשבוע הבא שוב יומיים בי"ח. אני מקווה שאח"כ תהיה שגרה.

לימור י

New member
אני כל כך מבינה אותך (לצערי יותר

מיד אפילו) החוסר רגישות הזו של המערכת הרפואית לפעמים יכולה להוציא אותי משפיות דעתי. שולחת לך
גדול והמון אנרגיות חיוביות, תהי חזקה בשבילה (וגם בשביל עצמך).

אני כל כך מבינה אותך

הבירוקרטיה הזו יכולה לטרף! מקוה שמחר כבר תרגישי שיש לך יותר כח. את חייבת לעבור את זה, ולהמשיך להיות חזקה, ואני בטוחה שתעשי את זה.

למעלה