כנראה הגיע הזמן להחליף את הסלולארי שלי ומתלבטת

סתם מבקרת

Active member
יש לי LG G3 בן 4 או 5. בסה"כ עובד לא רע ואני מרוצה ממנו ומהממשק אבל מציק לי שאי אפשר לעדכן את גירסת האנדרואיד והוא תקוע ב5.
מתלבטת אם להמשיך עם LG ואז השאלה איזה או לקנות ONEPLUS 8 שכרגע (עד מחר) אפשר לרכוש ב 600$ .
ה OP ירכש מבנגגוד אז אחריות מן הסתם לא תהיה אבל גם ה LG שלי לא נצרך לתיקון אף פעם.
הצרכים שלי לא מי יודע מה. מייל, ווטסאפ, גלישה פה ושם (אולי עם מסך גדול יותר יהיה קל ונחמד יותר לגלוש), צילומים פה ושם, ממעטת באפליקציות לא הכרחיות גם בגלל שבאנדרואיד 5 אין אפשרות ממשית להגביל הרשאות.
מה אומרים? מה כדאי?
תודה על כל תובנה ועצה.

arseny92

Well-known member
מנהל
יש לי LG G3 בן 4 או 5. בסה"כ עובד לא רע ואני מרוצה ממנו ומהממשק אבל מציק לי שאי אפשר לעדכן את גירסת האנדרואיד והוא תקוע ב5.
מתלבטת אם להמשיך עם LG ואז השאלה איזה או לקנות ONEPLUS 8 שכרגע (עד מחר) אפשר לרכוש ב 600$ .
ה OP ירכש מבנגגוד אז אחריות מן הסתם לא תהיה אבל גם ה LG שלי לא נצרך לתיקון אף פעם.
הצרכים שלי לא מי יודע מה. מייל, ווטסאפ, גלישה פה ושם (אולי עם מסך גדול יותר יהיה קל ונחמד יותר לגלוש), צילומים פה ושם, ממעטת באפליקציות לא הכרחיות גם בגלל שבאנדרואיד 5 אין אפשרות ממשית להגביל הרשאות.
מה אומרים? מה כדאי?
תודה על כל תובנה ועצה.
LG ידועים בפליטת מיליון מכשירים אך תוחלת תמיכה קצרה למדי, כלומר ממש לא בטוח שה-oneplus יקבל עדכון אנדרואיד לגרסא הבאה מעבר לתת-גרסאות עדכוני אבטחה לנוכחי

blzvi

Active member
oneplus 8 עולה $700 על זה תוסיף $45 משלוח וגם 18% מעמ
ותמתין חודשיים.
קנה מהיבואן הישראלי ב 3200 שקל וקבלה במקום
מהיבואן

סתם מבקרת

Active member
oneplus 8 עולה $700 על זה תוסיף $45 משלוח וגם 18% מעמ
ותמתין חודשיים.
קנה מהיבואן הישראלי ב 3200 שקל וקבלה במקום
מהיבואן
תודה על התגובה. ציינתי שיעלה 600$ והכוונה היתה שהמחיר כולל הכל (משלוח, ביטוח משלוח, ביטוח מס) מה שמביא את ההפרש בין קניה בחו"ל לקניה בארץ ל1200 ש"ח. אפילו ציפיה של חודשיים (מה שמעולם לא קרה עם החנות הזו), בהתחשב בעובדה שהסלולארי הנוכחי שלי מתפקד, שווה את ההפרש הזה.
ושוב, תודה על ההתיחסות.

סתם מבקרת

Active member
אין ממש צורך בONE PLUS 8

לצרכים שלך 2 המכשירים הללו מספקים די והותר

1) שיאומי MI NOTE 10 LITE
2) סמסונג A71

מעריכה את ההתיחסות אף שלא ענתה על שאלתי. בכל מקרה הזמנתי את ה OP

סתם מבקרת

Active member
LG ידועים בפליטת מיליון מכשירים אך תוחלת תמיכה קצרה למדי, כלומר ממש לא בטוח שה-oneplus יקבל עדכון אנדרואיד לגרסא הבאה מעבר לתת-גרסאות עדכוני אבטחה לנוכחי
תודה על ההתיחסות רק שלא הבנתי את התשובה. התחלת עם ביקורת (כנראה מוצדקת) על LG ומכאן הסקת שלא בטוח שה oneplus יקבלו עדכון ואני הבנתי, מקריאה במרשתת, שOP דווקא נותנים עידכוני אנדרואיד במשך שנתיים.

metrocard

New member
הOP8 מכשיר טוב. ללOP מוניטין לא רע שמדובר בעדכוני תוכנה ואין סיבה שזה יהיה שונה עם הדגם הזה. אני עם OP6 שיצא לפני שנתיים עם אנדרואיד 8 ועבר 2 עדכונים גדולים מאז ועדיין מתעדכן תדיר.
הסיבה היחידה לא לרכוש את הOP8 היא המכשיר החדש של החברה הNORD . המכשיר הושק השבוע, יימכר בישראל במחיר של 1700 ש"ח ויציע נתונים דומים (נחותים במעט) לדגם ה 8 . מכיוון שמדובר במכשיר חדש אז תקופת העדכונים שלו תהיה ארוכה יותר מה8 (ככל הנראה) . הוא יעלה 1700 ש"ח בארץ לגרסת 8/128 בייבוא רישמיובאופן נדיר המחיר של הייבואהרישמי יקר רק במקצת מהמחיר בחו"ל (לרוב הפערים גדולים יותר).
המכשיר צפוי להגיע לקראת אמצע אוגוסט לישראל.

סתם מבקרת

Active member
הOP8 מכשיר טוב. ללOP מוניטין לא רע שמדובר בעדכוני תוכנה ואין סיבה שזה יהיה שונה עם הדגם הזה. אני עם OP6 שיצא לפני שנתיים עם אנדרואיד 8 ועבר 2 עדכונים גדולים מאז ועדיין מתעדכן תדיר.
הסיבה היחידה לא לרכוש את הOP8 היא המכשיר החדש של החברה הNORD . המכשיר הושק השבוע, יימכר בישראל במחיר של 1700 ש"ח ויציע נתונים דומים (נחותים במעט) לדגם ה 8 . מכיוון שמדובר במכשיר חדש אז תקופת העדכונים שלו תהיה ארוכה יותר מה8 (ככל הנראה) . הוא יעלה 1700 ש"ח בארץ לגרסת 8/128 בייבוא רישמיובאופן נדיר המחיר של הייבואהרישמי יקר רק במקצת מהמחיר בחו"ל (לרוב הפערים גדולים יותר).
המכשיר צפוי להגיע לקראת אמצע אוגוסט לישראל.
תודה !

blzvi

Active member
תודה על התגובה. ציינתי שיעלה 600$ והכוונה היתה שהמחיר כולל הכל (משלוח, ביטוח משלוח, ביטוח מס) מה שמביא את ההפרש בין קניה בחו"ל לקניה בארץ ל1200 ש"ח. אפילו ציפיה של חודשיים (מה שמעולם לא קרה עם החנות הזו), בהתחשב בעובדה שהסלולארי הנוכחי שלי מתפקד, שווה את ההפרש הזה.
ושוב, תודה על ההתיחסות.
אני לא מצאתי באתר banggood טלפון oneplus 8 במחיר $600
אולי תוכלי לצרף לינק לאחרים שמעוניינים בטלפון הזה?

סתם מבקרת

Active member
אני לא מצאתי באתר banggood טלפון oneplus 8 במחיר $600
אולי תוכלי לצרף לינק לאחרים שמעוניינים בטלפון הזה?
נכון, המחיר באתר גבוה יותר אבל באחד האתרים שאני גולשת בהם היו קישורים לסלולארים במבצע עם קודי קופונים שנותנים הנחות. אני לא יודעת אם מותר להביא לכאן קישור לפורומים במערכת אחרת ואני לא בטוחה שמותר לי להביא לכאן את הקטע הרלוונטי בלי אישור מהמפרסמים. אנסה לשלוח לך בהודעה פרטית בתקווה שהמבצעים עדיין רלוונטים.

למעלה