מלח של פלפל
New member
כנראה ואני מתוק טרי - מחפש עצות על איך להתקדם
קצת על נתוני
לפני 3 חודשים
GLUCOSE 120
6.5 HA1C
משקל גופי היה 117 ק"ג
נכון ליום א'
GLUCOSE 108
HA1C 5.8
משקל גופי 106 ק"ג.
אני נוטל כדור אחד של GLUCOMIN 850 ביום בשעות הערב.
אני בן 47 ויש לי שתי אחים גדולים שהם שגם אבחנו כמתוקים אך הם בעלי ערכי GLUCOSE ו- HA1C הרבה יותר גבוהים ומזריקים אינסולין כמה פעמים ביום.
אני כרגע מטופל ע"י הרופא המשפחה שלי ממשיך בתכנית שלי לשינוי אורך חיי מבחינת תזונה ופעילות גופנית. אך עלי להודות שעדיין קצת קשה לי להתמיד בפעילות הגופנית. ומתכוון להשתפר בתחום זה.
האם עלי לבקש מהרופא שלי הפניה לאנדוקרינולוג?
האם כל אינדוקרינולוג מומחה לסוכרת?
האם יש המלצות לאינדוקרינולוג בצפון (אזור הגליל ) העובד עם מכבי ?
האם עלי לרכוש גלוקומטר ולהתחיל למדוד ברמה יומי, למרות השיפור בנתוני בשלוש חודשים האחרונים?
במחקרים שקראתי לאחרונה יש סוקלה שיש להתחיל עם זריקות אינסולין בכבר בשלבים ראשונים (כמו שלי) כדי למנוע החמרת המצב בגיל יותר מתקדם ובשלבים יותר מאוחרים בחיי. מה דעתכם?
ברור לי שסוכרת היינה מצב בבריאותי שניתן לחיות איתה וניתנת לשליטה, יחד אם זאת, לא ניתנת לרפואי.
בבכרה
מלח של פלפל
קצת על נתוני
לפני 3 חודשים
GLUCOSE 120
6.5 HA1C
משקל גופי היה 117 ק"ג
נכון ליום א'
GLUCOSE 108
HA1C 5.8
משקל גופי 106 ק"ג.
אני נוטל כדור אחד של GLUCOMIN 850 ביום בשעות הערב.
אני בן 47 ויש לי שתי אחים גדולים שהם שגם אבחנו כמתוקים אך הם בעלי ערכי GLUCOSE ו- HA1C הרבה יותר גבוהים ומזריקים אינסולין כמה פעמים ביום.
אני כרגע מטופל ע"י הרופא המשפחה שלי ממשיך בתכנית שלי לשינוי אורך חיי מבחינת תזונה ופעילות גופנית. אך עלי להודות שעדיין קצת קשה לי להתמיד בפעילות הגופנית. ומתכוון להשתפר בתחום זה.
האם עלי לבקש מהרופא שלי הפניה לאנדוקרינולוג?
האם כל אינדוקרינולוג מומחה לסוכרת?
האם יש המלצות לאינדוקרינולוג בצפון (אזור הגליל ) העובד עם מכבי ?
האם עלי לרכוש גלוקומטר ולהתחיל למדוד ברמה יומי, למרות השיפור בנתוני בשלוש חודשים האחרונים?
במחקרים שקראתי לאחרונה יש סוקלה שיש להתחיל עם זריקות אינסולין בכבר בשלבים ראשונים (כמו שלי) כדי למנוע החמרת המצב בגיל יותר מתקדם ובשלבים יותר מאוחרים בחיי. מה דעתכם?
ברור לי שסוכרת היינה מצב בבריאותי שניתן לחיות איתה וניתנת לשליטה, יחד אם זאת, לא ניתנת לרפואי.
בבכרה
מלח של פלפל