כנראה יום שבת הקרוב - המשט !

hagitoz

New member
כנראה יום שבת הקרוב - המשט !

הי, למי שלא הכיר אורן יהושע היה אחד מהגולשים הטובים בארץ ( גולש קייט, גלים, רוח) אשר נהרג בתאונת מצנח רחיפה במאי 2003. אותי באופן אישי אורן יהושע אימן בגלישת קייט לפני שנסעתי לסבב בעולם וקשה לי לכתוב עד כמה אורן היה שייך להצלחה שלי באותה השנה. לאורן היו ועדיין יש הרבה חברים מכל הארץ שלא רוצים לשכוח ולכן הוחלט מידי שנה לארגן משט לזכרו. שנה שעברה היה המשט הראשון שאורגן לזכרו וזכור לכולנו כמשט יוצא מן הכלל וההרגשה הייתה כאילו אורן נמצא מעלינו והוא זה שגרם לאותו יום להצליח מבחינת תנאי הרוח והגלים שהיו מושלמים. עברה כמעט שנה והשנה מתוכנן המשט לתאריכים 15-22 באפריל (פסח) לפי צפי של רוח... המשט יתבצע במתכונת של השנה שעברה ,כלומר ממרכז הגלישה בהרצליה (החוף שמתחת לחנות) ועד לחוף אורן (גיפים) היוצא בין בת ים לראשון לציון. עדכונים נוספים בהמשך... בינתיים כל מי שמתכנן להגיע שירשום כדי שנוכל לדעת את כמות הגולשים ולהיערך בהתאם. ( בשנה שעברה השתתפו בערך 40 גולשים והשנה המטרה היא להכפיל את הכמות!!!) מקווים לראות את כל גולשי הקייט, אנא ממכם תהיו במעקב בפורום לקבלת ההודעה הסופית ביום שבת בבוקר לגבי שעת היציאה מכיוון הרצליה אם בכלל (תלוי ברוח) תודה רבה חגית עוז

hagitoz

New member
150 גולשים היו במשט.....חיבוק|

היי, שנה שעברה - 50 גולשים השנה - 150 גולשים!! המשט נערך לזכרו של אורן יהושע. למי שלא היה מעודכן , המשט יצא אתמול לדרך , מחוף הרצליה לחוף בת ים, משך המשט היה כשעתיים וחצי- שלוש שעות, רוח 20-25 קשר חזקה , גלים נהדרים וחבל על כל המילים, חוויה בלתי רגילה ויוצאת דופן, אחת לשנה. היו לא מעט הרפתקאות בדרך, היו כאלו שאיבדו את הגלשן, היו כאלו שהחליטו לצאת בדרך בחופים אחרים עקב עייפות או רצון לנוח ולהמשיך אך בסה"כ הכל עבר בשלום
המצנח המתאים ביום כזה היה מספר 12 למרות שלפני המשט לא ציפינו לרוח כה חזקה ויש כאלו (כמוני לדוגמא) שבלית ברירה היו צריכים להסתדר עם מה שיש (14) , לאלו שהגיעו עם מצנח 16 היה עדיף לצאת מהמים ולוותר על הגלישה. אני רוצה להודות לגוטמן, בועז, סבי גיסו של אורן ולכל הגולשים שעזרו לארגן והשתתפו במשט, לרסטה שבנדיבותו גלשתי על ה- BLADE במשך כל המשט. הוא אמנם חשב שאני אקלל אותו שנכנסתי עם 14 ברוח 20+, אבל אני הפתעתי את עצמי וגם המצנח הפתיע אותי לטובה. המצנח מרגיש מאוד נעים בידיים, על אף הרוח החזקה שהייתה למצנח 14 מטר הידיים לא התאמצו כלל. מעולה בקפיצות וזמן אוויר. מסתבר שיש לו טווח רוחות מעולה למרות שגלשתי על גלשן 1.05 (קסטום שגילי דעי בנה) שבטח הקל על הגלישה. כל הכבוד רסטה! חזק ואמץ ואני בטוחה שאם אורן יהושע היה איתנו הוא היה מאוד מרוצה מהעשייה שלך . בנוסף, היה לי מאוד כיף עם כולכם ותודה רבה על תרומתכם הרבה לאורן יהושע ולמשפחתו היקרה. מחכה למשט של שנה הבאה ומצפה ל- 300 גולשים לפחות... חגית עוז _________________

למעלה