כנראה רצח לאומני

כנראה רצח לאומני

מה אתם אומרים על רצח הנהג מונית הערבי בת''א? לדעתי זה לא היה רחוק שזה יקרה.. אפשר להבין את מי שרצח

S h a y D u

New member
לא נראה לי שזה היה על רקע לאומני...

בעצם יכול להיות שכן... אולי זה היה איזה שמאלן שרצח בשביל למשוך פופולריות..

זה עצוב=\

סביר להניח שזה היה על רקע לאומני..אם אני זוכרת נכון, זה מה שקראתי בעיתון..

S h a y D u

New member
../images/Emo45.gif לצערי יש אנשים מטורפים בעולם..

את מנוער מרצ?..

כן..

באמת אין מילה אחרת להגדיר את זה. הבעיה היא שלעיתים אין להם גב. אני לא חושבת שאלה שאומרים שצריך לשרוף את הערבים מאוד שונים, הם רק מדברים- לא עושים.. אני מגיבה לפעמים בפורום של נוער מרץ, אבל לא ממש..בנוער מרץ עצמו.

מעניין למה.

אחרי פיגוע כולם מזועזעים, אין מישהו שחושב שזה לא נורא. אבל בזוועות נוסח אלה שקורות לשכנינו אין כמעט בכלל אנשים שמראים את הצד האחר, שלא אומרים "מגיע להם". הם עושים מה שאנחנו עושים, אי אפשר להכחיש את זה. על אף הניסיון המוצלח.

חס וחלילה להכחיש. ההפך

אני בחיים לא ניסיתי להכחיש שיהודי הרג ערבי אבל אני לא מבין למה אומרים שזה נורא.. הרי הם מנסים לפגוע בנו כל יום ויום... זה טבעי שיהודי יקום ויעשה את זה

זה בדיוק העניין!

אתה מדבר על זה כאילו זה סבבה, נהרוג וחלאס. אתה לא מבין- אלה חיי אדם! זה מעגל דמים. אנחנו פודעים בהם-הם פוגעים בנו-אנחנו פוגעים בהם וחוזר חלילה! בשבילך זה לא נורא כשהורגים יהודי? זה נורא מאוד כשהורגים גם פלשתינאי. הרג זה לא טבעי.

במזרח התיכון זה טבעי

הייתי מעדיף ששום צד לא יצטרך להתאבל על הרוגיו אבל אם הם מעוניינים בזה.. צריך להגיב

מישהו מקשיב למה שאתה אומר?

אתה מתמודד פה עם אנשים שמתפוצצים לא חושבים.

איזה שטויות.

אכהם כמונו בדיוק: אתה מת לפוצץ אותם, אני חושבת שחס וחלילה. אצלם יש אנשים שרוצים לפוצץ אותנו, ויש גם אנשים שלא!!

אני לא מת לפוצץ אותם

הייתי מעדיף לשבת איתם לשחק שש בש בים. וברור שיש אצלם כאלה שלא רוצים.. אבל הם בשקט וזה לא עוזר

וודאי.

גם אצלנו יש אנשים בשקט. ופה זה עוזר? לרוב שומעים את הצד השני. חשוב על זה.

זאת תגובה למה שהם עושים

הם חושבים שהם יכולים להעיף אותנו מפה. שיקבלו את העובדה שאנחנו פה ונחיה ביחד בשקט מה הבעיה שלהם

למעלה