כנראה שאהיה אמא כמוכן..

כנראה שאהיה אמא כמוכן..

היי, אני בחודש 9, ולעובר יש כנראה קלאב פוט, אך הרופאים אומרים שזה קל. רציתי לדעת האם יש למישהו פה ניסיון- האם " קלאב פוט קל" עדיין מצריך את הגבסים והדניס בראון לשעות רבות, או שיש טיפול אחר במקרים קלים. אשמח לשמוע הורים שבהריון אמרו להם שזהה קל ומה היה הטיפול לאחר הלידה. תודה רבה

טאניוש

New member
"כנראה קלאב פוט"

יכול להתברר כתנוחתי. אם זה קלאב פוט אמיתי הטיפול הוא אותו טיפול עבור כל דרגות הקושי עד כמה שאני יודעת. אם הרופאים לא בטוחים בעצמם כן קלאב פוט-לא קלאב פוט יש סיכוי שזה לא. אצלינו היה תנוחתי ברגל אחת, כמעט עד סוף ההריון הוגד כקשה, לקראת הסוף פתאום התחיל הסיפור רואים-לא רואים ק"פ, התברר כתנוחתי, תוקן עם גבס אחד שגם הוא היה די מיותר. בכל מקרה, גבסים ודניס בראון לשעות רבות זה לא נורא! עם הגבסים ברוב המקרים מסיימים בגיל חודשיים, מכשיר זה רק מכשיר, לא מדובר על ניתוחים רבים ומסובכים
. שתהיה לידה קלה!

זה היה רק גבס?

או שגם הצטרכתם את הדניס בראון? רופא אחד אמר שברגל ימין קל ובשמאל בספק אם יש- והוא נחשב למומחה וראה בתלת מימד, בדק תנועתיות. ורופא אחא אמר שלדעתו יש בשתי הרגליים. מאז הבשורה על זה,אני ממש בדיכאון, לא מתלהבת כבר מההכנות ללידה והכל, חושבת על כל מה שצפוי לנו. החיים ממש משתנים, מקבלים פרופורציות על מה באמת חשוב ושכל השאר ממש שטויות. באיזו פינה, תמיד יש תקווה שהרופאים טועים ואין כלום, אבל בדר"כ זה לא ככה? משבוע 31 שראו את זה- הכל כבר שונה... מבאס

nush האחד

New member
השד לא כ"כ נורא...

לקטנצ'יק שלנו יש קלאב פוט יחסית קל ברגל אחת וידענו על כך כבר משבוע 15 להריון. כיום הוא בן חודשיים וחצי וממש בימים אלו אנו עוברים לטפל באיכילוב אחרי שטיפלנו באסף הרופא. בכל מקרה, שולחת לך מסר עם הטל' שלי, אשמח אם תתקשרי. הכל יהיה בסדר, את תראי. אין ספק שזה לא קל אבל כל זמן שמדובר בבעיה אורטופדית שתיפתר אז זה הרע במיעוטו...

nush האחד

New member
כרגע הוא עם גבס...

ובהמשך יזדקק לנעליים. אגב, קיבלת את המסר שלי? השארתי לך את הטל' שלי.

לא להיות בדיכאון!!!!

גם אם זה קלאב פוט, יש דברים הרבה הרבה יותר גרועים ואפשר בשלב מאוחר יותר לצחוק על כמות הפחדים שהרגשנו מקווה שזה תנוחתי וכך יישאר אבל שוב, זה לא סוף העול!ם!! מאחת שחשבה שזה הסוף ולשמחתי, זו היה רק התחלה של משהו טוב ויפה אורית

טאניוש

New member
יש לי מה להגיד על פרופורציות

אם את באמת רוצה לקבל פרופורציות תכנסי לפורום הורים לילדים עם מחלות. אחרי כמה דקות תגידי תודה שאת צריכה להתמודד רק עם קלאב פוט. פעם בפיזיוטרפיה ראינו ילד עם שיתוק. הבן שלי זחל בשיא המרץ, בדק את הכל, פיטפט, צחק. הילד ההוא...שכב בעגלה. באותו רגע הרגשתי עד כמה ברת מזל אני. כל הבעיות של התינוק שלי מתחילות ונגמרות בלבישת מכשיר בלילה. והאמת- אין לו מושג שזאת בעיה בכלל. <אנחנו עם דניס בראון בגלל הרגל השניה>

פרלמנים

New member
תתעודדי

שלחתי לך מסר עם המספר שלי, תרגישי חופשי. אנחנו ידענו על הק"פ בשבוע 15, היה בשתי הרגליים ומלכתחילה חשבו שזה חמור מאוד. כשדניאל נולד אז גילו שברגל ימין זה די קל ובשמאל אצת ק"פ רציני. בכל מקרה קחי בחשבון שעד הלידה אי אפשר לדעת את המצב לאשורו. השיטה המקובלת ושמוכיחה את עצמה היא פונסטי. אנחנו מטפלים בשניידר ומרוצים מאוד. אם יש לך שאלות אל תהססי. והכי חשוב- תהני מההכנות ללידה, יוולד לך תינוק מקסים וחמוד ואת תתרוצצי סביבו בהנאה גדולה! זו לידה ראשונה? ג'סיקה

פרלמנים

New member
בואי למפגש ביום שישי,

תוכלי לפגוש את כל הקלאב פוטים בכל השלבים, מתינוקות ועד ילדים ...

למעלה