כנראה שאין לימודים מחר,

flutter girl

New member
כנראה שאין לימודים מחר,

לפחות בנוגע לחוג למשפטים, פורסמה הודעה בלוח המודעות של החוג שלא לומדים מחר ויעדכנו בהמשך לגבי המשך השבוע. מקווה שזה עוזר למישהו. ייתכן שזה רלוונטי גם לשאר החוגים, כדאי לבדוק בלוחות המודעות.

תודה, זה מאד מרתק

ואם הייתי בחוג למשפטים גם היה לי מה לעשות עם המידע הזה! תזכי למצוות, לבנים זכרים ולשועלי מחמד חביבים!

flutter girl

New member
כולם יידעו שאת הכרחת אותי לפרסם את זה!

מוהאהאהאהאהאהא ובלי הודעות שקר וכזב! אף אחד לא יאמין לך!

flutter girl

New member
כן,

התכוונתי שאין חידוש לימודים של הסגל הבכיר, כמובן. המבחנים והלימודים של הסגל הזוטר כרגיל.

itaylevi

New member
יש כן חידוש של הלימודים של הסגל הבכיר

כך כתוב בעמוד הראשי של אתר האוניברסיטה.

itaylevi

New member
מתוך האתר:

"ביום א' ה-20 בינואר יתקיימו השיעורים האחרונים של הקורסים שהתקיימו עד כה במהלך סמסטר א', בחינות שתוכננו ליום זה והשיעורים הראשונים של סמסטר שייקרא א/1, שלא הועברו על ידי הסגל הבכיר אשר שבת. "

flutter girl

New member
ההודעה שפורסמה בלוח המודעות פורסמה אחרי

ההודעה שאתה העתקת מהדף הראשי של האונ'. ושוב, אמרתי שזה רלוונטי לפקולטה למשפטים ותתעדכנו בפקולטות שלכם.

stkachov

New member
זה עוזר לי !

תוכלי להתייחס לשאלתי למטה אם אתה יודעת משהו...?

flutter girl

New member
כעקרון,

אני לא יודעת כל כך להגיד לך. אני כמובן לא התחלתי ללמוד חוזים או ציבורי, אבל חוזים באופן אישי אני מרחיבה וזה נראה לי מעניין. אני מציעה שתנסה לברר אצל אנשים שהם כבר בשנה ב' ומעלה ויש להם יותר אינפורמציה... גם במזכירות של משפטים יוכלו לעזור לך. לגבי קדמים - אני לא יודעת. אנחנו השנה לא לומדים משהו שנראה לי כמו קדם, אבל אי אפשר לדעת. ככה שבאמת המזכירות זה הפתרון הכי הגיוני לדעתי.

stkachov

New member
סבבה

אני כנראה אברר במזכירות. אגב, מה זה דיני חוזים, ומה זה דיני חוזים מורחב?

flutter girl

New member
חוזים מורחב לא רלוונטי לגביך,

זה קורס שנתי, לא סמסטריאלי, ככה שאני בספק שתהיה לך אפשרות לבחור אותו. בכל אופן, בהצלחה במזכירות...

כבשה200

New member
|א-ת| אתם יודעים מה עשיתי כל אחה"צ?

ראיתי כמעט את כל הפרקים של הסדרה "לא הבטחתי לך" ששודרה ביס ועכשיו יש אותה באתר אינטרנט של יס וואלה.. פתאום אני קולטת שלא זזתי מהכיסא של המחש כבר 4 שעות ומשה.. לא פלא שתפוס לי הצוואר. ממליצה בחום! סדרה מעולה אם זה מעניין מישהו , כן?

למעלה