כנראה שאני אחרי

כנראה שאני אחרי

לא עדכנתי כאן כמה ימים ועכשיו סוף סוף יש לי את הכח (לא להתרגש, זה עדכון טכני, בשביל שטף דמעות תצטרכו להתאפק עד לשבוע הבא). הסתבר שלא עשו לי את הגרידה כמו שצריך, בקיצור, נשארתי קצת בהריון (מפריך את כל התאוריות על כך שאין "חצי הריון"...). הרופא המצויין שלי לא הזניח, בדק וראה שאכן יש בעיה ושלח אותי לרופא מצויין אחר, שעשה לי היום הסטרוסקופיה ניתוחית (כמובן, שוב הרדמה מלאה וכו´). הוא הוציא את כל מה שנשאר (וזה לא היה מעט) וכשהתעוררתי מן ההרדמה ישר התחלתי לבכות וזו הייתה הקלה גדולה, כי הבכי היה על הסף כבר כמה ימים. זה עדיין לא "הבכי", אבל עכשיו אני מרגישה שלפחות גופנית אני אחרי ויכולה להתפנות להתמודד עם הצדדים הנפשיים. התכנון בינתיים הוא לתת לגוף להתאושש ולזמן לעשות את שלו (כמובן עם קצת עזרה מצידי) ובאיזה שהוא עתיד בו ארגיש שאני אוכל להכיל את כל רמות החרדה הצפויות, להמשיך במסע אל הילד השלישי שלנו. סוף שבוע נעים פילה סגולה

anatgri

New member
פילה יקרה!

סליחה על הביטוי אבל כשנדפקים אז עד הסוף.... טוב החיוב הוא שעלו על הבעיה בזמן לפני שעשתה לך נזקים גדולים יותר בגוף.. תני לגוף להתאושש ויותר חשוב מזה לנפש! קחי לך את כל הזמן הדרוש ואז תתחילי לצמוח מחדש הרבה חיבוקים וכף יד מושטת לעזרה! ענת

לפילה סגולה...../images/Emo140.gif

שלום... כפי שכתבת...אבל עכשיו אני מרגישה שלפחות גופנית אני אחרי ויכולה להתפנות להתמודד עם הצדדים הנפשיים. מאחל לך שהתהליך הנפשי יהיה כמה שיותר קל, והמסע לילד השלישי יצליח ! ממני, תמיד איתנו

למעלה