כנראה שאני כבר לא אזכה בתחרות

כנראה שאני כבר לא אזכה בתחרות

"האמא הטובה בעולם", לפחות לא השנה...
בשבת היה יום יפה ויצאנו עם יואבי לטייל, בדיעבד מסתבר שהעמסנו עליו יותר מידי סוכר (קצת מכל דבר הופך, מסתבר, למשהו גדול), ומשבת אחה"צ הוא משלשל בלי הכרה (גם בלילה מתוך שינה). אני כבר לא רוצה לתאר לך את הפצעים שיש למסכן הקטן בטוסיק... בכל מקרה, ביקרנו אתמול את ד"ר המקסימה שהרגיעה אותנו (בסדר, בסדר, בעיקר אותי...) שתוך כמה ימים הכל ירגע אצלו ושפשוט נמשיך עם דייסת האורז והפרוביוטיקה. ואז... אופס! יואבי לא מקבל פרוביוטיקה בתקופה האחרונה כי נגמר הבקבוק ולא היה לי זמן לקפוץ לקנות חדש (כבר הזכרתי שאני לא אזכה בתחרות?!?). בקיצור (וכל ההקדמה הארוכה הזו היא בשביל שאלה קטנה מאוד), על אריזת הפרוביוטיקה (שכמובן רצנו לקנות היום...) "ביו באלאנס" לא כתוב מה הכמות שצריך לתת ליואבי. עד עכשיו נתנו 2.5 CC ביום (לדעתי זה לא מספיק). מזכירה "נתוני פתיחה": יואבי בן שנה ושמונה וחצי חודשים (אם מותר לדייק...), שוקל 14 קילו של אושר טהור. מה דעתך?

פרוביוטיקה

אז קודם כל אל תאמיני רק בסוכר כסיבת השלשול המון ילדים משלשלים מיום שבת ואני לא אתפלא אם הכל היה וירוס פרט לכך- כל מינון של האבקה יהיה טוב ליואבי ובמסגרת הזכרון החלש שלך- רק לפני שבוע ראיתי את כל 14 הקג עם סבתא במרפאה..... כל טוב

למעלה