כנראה שאני שוב מובטלת..

get well

New member
כנראה שאני שוב מובטלת..../images/Emo10.gif

עקב אי הבנה עם הבוס יש לי הרגשה שאני צריכה לחפש עבודה חדשה והקטע הוא שאני לא אשמה בשיט... אין לי כוח להתלמדויות אין לי כוח לשכר מינימום... קשה...קשה..

Anna Karenina

New member
חמודה...../images/Emo60.gif

קודם כל, קבלי
ע-נ-ק. גם אם בסופו של דבר באמת תאלצי לחפש עבודה חדשה,עם כל הקושי שבדבר..נסי לראות את זה כדבר חיובי. אנשים חדשים, מקום חדש..לפעמים, זה יכול לצאת כדבר טוב, ואפילו טוב מאוד. בהצלחה!

יהיה בסדר...

תנוחי כמה ימים, תפנקי את עצמך ואז תסתערי על העיר בחיפושים. אני בטוחה שמלצרית מנוסה כמוך תמצא עבודה בצ'יק.

קודם כל ....

מי אמר שאת מפוטרת כל עוד הוא לא אמר מפורשות אל תפתחי פה! שנית מי אמר שזה יהיה שכר מינימום? ושלישית כל מה שקורה הוא לטובה לכי תדעי אולי יהיה לך יותר טוב במקום אחר..

אוי ../images/Emo4.gif....

המממ .. נמ נמ נמ... שטויות ! תמצאי משהו אחר בטוח !
(או .. שתישראי מובטלת לנצח... סתם סתם...) בורכה הבאה למועדון המובטלים
...

avidadon

New member
אם את באיזור רמת גן

נדמה לי שב"שרי" בקניון איילון מחפשים מלצרים\יות.. נסי שם...

redroze

New member
ספרי לנו מה קרה ...

אז נוכל להחליט אם את אשמה או לא
אל תדאגי, יש מספיק עבודות במיוחד למשהי עם ניסיון. אני יכול להגיד לך שגם במסעדה החדשה מאחורי אצטדיון ר"ג (מסעדה דרום אמריקאית) דרושים מלצרים. 20 ש"ח לשעה, טיפים גרועים, כמעט ואין עבודה, ומשלימים אם את לא מגיעה ל-20 לשעה ... חבר'ה, תעשו מצווה פה ותפרסמו את כל המקומות שאתם מכירים שצריכים עובדים ... ד"א (אופטופיק רציני), סוף סוף חזרתי לעבוד בהגברה, אומנם קוראים לי רק כשיש ארועים גדולים ובד"כ אני לא יכול בגלל הלימודים אבל אני פשוט לא יכול לסרב לעבודה מזדמנת שמשלמים בה 30 ש"ח לשעה
למרות שאני עובד בעוד 2 עבודות
...

מצטערת לשמוע, אבל

יש לי הרגשה שזה בעקבות תלונות של לקוחות, שנמאס להם שהמלצרית החצופה רודפת אחריהם ודורשת טיפ שבעיניה מגיע לה. לא נורא, תלמדי להבא שטיפ לא מגיע.

get well

New member
תגידי את רצינית??

חחחחחחח..הרגת אותי עכשיו אם זה היה תלוי בלקוחות הם לא היו נותנים לי לנוח ומכריחים אותי לעבוד כל יום. אצלנו הלקוחות הם 90% קבועים ופשוט מתים עליי אז זה ממש לא קשור את האמת אני בעצמי לא מבינה למה... הבעיה היא שאני סטודנטית ומי יקח עכשיו סטודנטית שיכולה לעבוד רק בסופי שבוע...

redroze

New member
join the club ...

חמודה, גם אני סטודנט (יותר נכון עתודאי), ואני עובד ב-2 עבודות (והחודש יש גם עבודה מזדמנת שלישית). יקח קצת יותר זמן לחפש אבל בסוף תמצאי ... ד"א, את לא חייבת לעבוד במלצרות רק בגלל שאת מנהלת של פורום מלצרים ומלצריות
. את יכולה גם למצוא עבודה מסודרת אחרת, אומנם לא יהיו טיפים אבל עדיין יכנס קצת כסף לכיס ...

Anna Karenina

New member
תגידי, את נהנית לקטול אנשים..?

או שסתם יש לך תחביב - לשפוט אנשים לפני ששמעת את כל הסיפור...?? אני לא יודעת למה החלטת לומר את מה שאמרת - אבל זה היה ממש לא במקום, ואני לא מכירה אותך אישית, אבל לדעתי את החצופה כאן, שמעיזה להעביר ביקורת מבלי לדעת את פרטי הסיפור לעומקו.

לאנה ולכל מי שלא מכיר...

אתם מוזמנים לעיין בארכיון ולהכיר לעומק את פוסטמונת. הגברת שונאת מלצרים, כי לדעתה מדובר בחבורה של טפילים שמצפים בחוצפתם לקבל תגמול על עבודתם הקשה (והיא אכן קשה! במיוחד כשמדובר בלקוחות מגעילים כמו הנ"ל). ולכן, דבר אחד ממש לא ברור לי - למה לעזאזל היא נכנסת לפורום הזה? רק במטרה לרדת עלינו? הבנו, את לא משאירה טיפים מעיקרון. את חושבת שלא את אמורה להיות אמונה על המשכורת שלנו, אלא בעל המסעדה. אני מציעה שתתפסי שיחה עם אחד או שניים כאלו, והם יסבירו לך בדיוק למה התפיסה שלך מעוותת. ובלי קשר, אני מציעה שאת התסכולים שלך תשפכי במקום אחר ולא כאן. אף מלצר לא אשם בכך שאת בנאדם מריר ומתוסכל (כפי שהשתמע בענק מהשרשורים בהם נטלת חלק).

Angel lips

New member
הכל קורה רק לטובה

אל תדאגי, אף אחד עוד לא פיטר אותך, וחוץ מיזה הכל קורה רק לטובה אולי העבודה הייתה עכשיו מפריעה לך ללימודים? אולי דווקא תלכי לתחום אחר ותגלי משהו שנחמד לך יותר ממלצרות? אולי דווקא מקום אחר נחמד מחכה לך? תאמיני לי תיהיא כמה ימים מבואסת ואז תגלי שכל דבר לא קורה סתם... שיהיה לך בהצלחה

שושית3

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדולללל.

יש מצב לדבר עם הבוס ולהבהיר עניינים....? ואם לא, בעיה שלהם, אני בטוחה שהם הפסידו אחלה מלצרית!!

get well

New member
תודה לכולם...../images/Emo140.gif

אני כל הזמן דוחה את השיחה עם הבוס כי נראה לי שהוא ינפנף אותי.. אני רוצה לעבוד במלצרות כי זה הכי משתלם ואני יכולה במילא רק בסופי שבוע.. אוף אין לי **** לחפש עבודה..

למעלה