כנראה שהמטרה של התוכנית הושגה

שריתוש26

New member
כנראה שהמטרה של התוכנית הושגה

לפי שיטוט קצר בפייסבוק החנונים כבר לגמריי שוחים עם הכוסיות באותה בריכה... אז כנראה שהם כבר לא כאלה חנונים... או מה שנראה לי שיותר, שחלקם מלכתחילה לא היו חנונים.. רק ההפקה הפכה אותם לכאלה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifנוו אבל זה ספויילר ../images/Emo10.gif

בקושי היו פרקים, יכולת לסמן
בהודעה, יש אנשים שלא רוצים לדעת מה הולך להיות בתוכנית

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאבל לא הבנתי

ראית לפי מה שיהיה בהמשך, כי בינתיים החנונים לא ממש "שוחים עם הכוסיות באותה בריכה"... לכן זה יכול להיות רק בהמשך. אמרת לפי שיטוט קטן בפייסבוק וכנראה שהמטרה של התוכנית הושגה, ולא שזה מה שחשבת...

שירי116

New member
../images/Emo28.gifכן אני הבנתי!

למרות שכשקראתי את הודעתך הראשונה חשבתי על זה גם בתור שחייה פיזית וגם במובן המטאפורי... ביחד ><" כי נו מה יש שם בריכה
אה הבנתי! שיטוט שערכת בפייסבוק של המתמודדים או משהו?
טוב סליחה אני לא הבנתי נכון :] נקווה שזה באמת יושג אניוואי P=

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחחחח
אוקיי אני פשוט נלחצת מספויילרים, כי אני תמיד מגלה אותם
ולא בא לי לא לקרוא עיתונים\לראות טלוויזיה\לכתוב בפורומים כדי לא לגלות אותם... לא שווה P: אז סבבה =) דווקא מעניין הפייסבוק של המתמודדים... אבל אין לי פייסבוק... P=

Yggdrasil19

New member
לא נראה לי שאדם חנון, נקודה

מה שהוא אמר זה שיש לו סדר יום מאוד מקובע, שהוא מנגן על הפסנתר בדיוק 37 דקות כל יום. מילא לדייק במחצית השעה, מילא בעשר דקות, אבל בדקה עצמה??? רק מישהו עם מוגבלות נפשית כמו אספרגר יכול להיות כזה. אדם הוא לא חנון לדעתי, אלא מוגבל.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאדם מרובע פשוט

כמו הדברים האלה שהוא מקובע עליהם, הוא צריך קצת להשתחרר. נכון, צריך מוסר וצריך ללכת עם העקרונות של עצמנו ולא להכנע לחברה תמיד, אבל אפשר להתגמש קצת, והוא לא ממש מתגמש P: צריך איזון בחיים.

kobzor

New member
אולי כי

הוא מנגן קטע קבוע שהאורך שלו הוא 37 דקות

למעלה