כנראה שיהיה בקרוב עוד IVF - מס. 3

אפרת**

New member
כנראה שיהיה בקרוב עוד IVF - מס. 3

משום ש- IVF מס.2 נכשל. לא סתם נכשל. גם ההחזרה לא הצליחה וגם העוברים שנשארו (נוצרו 6, 3 הוחזרו ועוד 3נשארו לגידול לבלסטוציסטים) לא התפתחו להיות בלסטוציסטים שראויים להקפאה. אני לא בוכה. רק סתם עצובה
לפעמים אני מרגישה שהחיים כל כך מחייכים אלי. זה משהו... 8-( כבר מתחיל להשבר לי. אני רוצה הריון ועכשיו. ממש עכשיו. אז בחודש הבא אנחנו נעשה עוד IVF וכדי שלא ישעמם תשתלב במהלך הטיפול גם היסטרוסקופיה. לשלול כל מיני צרות שאולי יש ברחם. זה אולי נשמע קצת מוזר אבל עד כה חמקתי לי מצילום רחם. לא יודעת למה, בכל פעם איכשהו נשאבתי לעוד טיפול והרופאים מסביבי לא ממש דחפו לכיוון הדבר הזה. אבל עכשיו כבר ממש נגמרו התרוצים. אפרת. שכבר מתה להיות בהריון. ומשתגעת להתעורר בלילה מתינוק צורח.

שושי @:-)

New member
אפרת אני מצטערת לשמוע ../images/Emo25.gif

האם קיבלת שלילי? כי אם לא זה עדיין לא אומר שום דבר!!! לפעמים התנאים במעבדה לא מאפשרים לעוברים לגדול כמו שהם גדלים ברחם. תחשבי על זה העוברים לא אוהבים לגדול בתנאי מאסר
עוד קצת אפרת עוד טיפ טיפה ואת תתחנני לקצת שקט בלילה
שושי

אפרת**

New member
כן כן.. כבר יש שלילי רשמי...

בסופשבוע האחרון כבר די הפנמתי את זה שכנראה שום דבר כבר לא גדל שם. אני מניחה שאם משהו היה גדל שם - אז בטח הייתי מרגישה כל מיני כאבי בטן וכאלה... נניח כמו אחרי כוריגון. היום עשיתי בטא - כי עוד לא היגיע דימום. ובאה לה תשובה שלילית רישמית מהמעבדה... נכשל כמו שצריך... אפילו עם תעודות..

קשה לקרוא על עוד שלילי ../images/Emo23.gif

ביחוד כשאני מאמינה בכך שכולנו מצליחות ממש בקרוב אני עדיין מאמינה שגם את תצליחי - רק עוד קצת... האמיני גם את. מחבקת מכל ה

3 הוא מספר מיוחד, של מזל

ואני כל-כך מקווה שאצלך זה יבוא לידי ביטוי בהריון מהיר, קל ושמח, עם בונבון קטן וצורח בסופו.

אני מצטערת... ../images/Emo10.gif

אני מבינה אותך הכי הכי בעולם.... אבל אני בטוחה שהכי רוצה זה תינוק עכשיו. כי לצערנו הריון זה ממש ממש לא כל מה שאנחנו רוצות או צריכות. ההגדרה האחרונה שלך, היא הכי אמיתית.... שאת רוצה לקום בלילה מתינוק צורח.... יהיה לך. בטוח יהיה לך. נקווה רק שבמהרה.
אמן!!! שלך תמיד סאני.

הרמוניה

New member
מצטערת לשמוע

ומקווה שתוכחי את המשפט של פעם שלישית גלידה.... (גלידה זה כמו תינוק שניהם מתוקים וטעימים....) הרבה אהבה הרמוניה

עמית@

New member
אפרתי... ../images/Emo10.gif

החיים שמחייכים גם מכניסים בקטנות (ובגדולות) אני כל כך מצטערת. עמית

איזה דיכאון ../images/Emo7.gif !!

אפרתי דוקא הייתי אופטימית בשבילך [ותביני שאני מזה טיפוס שלילי ] וחשבתי שהחודש זה החודש שלך אבל אני רואה שהחיים יותר קשים משחשבתי זה ממש עצוב ומדכא .... אם תירצי לדבר או סתם כך לנוח מהצרות את מוזמנת ... אוהבת ומקווה שהחיים יחייכו אלייך בפעם הבאה והאחרונה להפעם !!
יונית החיננית

ligo

New member
אפרתי

קיוויתי שהפעם זה זה ושלא תצטרכו לעבור שוב את "מסלול המכשולים" הזה, אבל... מקווה שבאמת פעם שלישית-תינוקי!

אפרת - שני איחולים לי

האחד - שדוורא בבדיקת ההיסטרוסקופיה ייצאו את הבעייה - חמישים אחוז מהפתרון זה מציאת הבעייה השני - פעם שלישית גלידה !!!! כל האיחולים ליאור

יפעתי&

New member
אוי אפרתי... ../images/Emo14.gif ../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

קיוויתי לחזור ולראות פה איזו הודעה משתוללת משמחה... כל כך מקווה בשבילך שבפעם השלישית גלידה והמון המון

אפרת**

New member
תודה אבל האמת

שאני ממש לא יודעת מה לחשוב על ה- IVF הבא... קצת מתחיל לעצבן אותי הניסוי והטעיה הזאת. אוףףף... מתי יהיה לזה סוףףףףף?????

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אפרתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אין לי מושג מתי יהיה לזה סוף, מישהו החביא לי את כדור הבדולח, ומאז אני נאלצת להתייחס לכל פעם כאילו היא הפעם האחרונה . חיבוק ענק חמודה שלי, קחי כתף, ויש כאן עוד טישואים שהחתולות הואילו להשאיר שלמים. אני מוכנה גם להשאיל לך שמיכה כדי שתתחבאי מתחתיה קצת. יום אחד יהיה סוף, שיהיה התחלה מופלאה חדשה. מן הסתם זה יהיה בסוף הטיפול הקרוב. שהרי ברור שאנחנו הולכות להצלחה מסחררת
אחרי שתגמרי להתעצב יפתי, נגבי את הדמעות תראי להם רחם לדוגמא ואחר כך פשוט תהרי וגמרנו
פשוט נורא, לא?
נועם

מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

ושולחת לך עוד מישהו שתובע הריון ועכשיו. מקווה שבאמת פעם שלישית תהיה גלידה.
מרב

רינתילה

New member
אוף אפרתי! ../images/Emo7.gif

חיבוק ענק ממני
גם אני מסכימה: הריון עכשיו!
רינת.

מרב.

New member
אפרתה יקרה

ההרגשה הזו שמתחילים לספור את מספרי ההריות היא נוראית, ואולי נוראה ממנה ההרגשה כאשר מפסיקים לספור (האם מפסיקים? כנראה שלא, אם אותה אחת שהופיעה בטלויזיה ספרה עד 30) לדעתי נקים את תנועת "הריון עכשיו" שבוודאי תהיה פעילה יותר מכל תנועה פוליטית שקיימת היום. אפרתי, עצובה בשבילך, הלוואי והיה הריון עכשיו...הריון אתמול, ילד שהתחיל לפני 9 חודשים בדיוק. מחבקת, מרב

yaelhul

New member
אפרת, מחבקת אותך מרחוק ../images/Emo24.gif

האכזבות קשות כל כך, ובאמת שלפעמים נגמר לנו האוויר ואנו רוצים את התינוק שלנו עכשיו, אפילו בלי תשעת חדשי ההריון. עכשיו ומיד. שמישהו יעיז להגיד לי שזו בקשה גדולה מדי אחרי כל שנות ההמתנה האלה... בינתיים, עם כל הקושי, אין לך ברירה אלא לשמור על אופטימיות, לעבור את צילום הרחם, ולהתחיל לקוות שוב ולהאמין שהטיפול הבא הוא הטיפול שלך. ב ה צ ל ח ה יעל

למעלה