כנראה שיש מספר 2 לקדימה- שמעון פרס

surfEU

New member
כנראה שיש מספר 2 לקדימה- שמעון פרס

ליבני ואולמרט כנראה יצטרכו לחכות עוד קצת כנראה שפרס יצטרף לקדימה כח"כ וישמש מספר 2 לשרון. חבר הכנסת הנצחי: יושב ראש מפלגת העבודה לשעבר וזקן חברי הכנסת, שמעון פרס, שפרש ממפלגתו והביע "תמיכה מבחוץ" ב'קדימה' של שרון, אמר הערב (יום ה') בשיחה עם ynet כי הוא נוטה להיכלל ברשימת קדימה לכנסת הבאה. לכתבה

תומרס1

New member
נחכה לרשימה שתפורסם בערך

עוד שבועיים, ואגב אני ממש לא מתנגד שפרס יהיה מספר 2 אם חשבת להבהיל אותי..

bhnadav

New member
להערכתי פרס לא יהיה מספר 2,

אלא אולמרט יקבל את התפקיד (אלא אם כן יהיה ויתור רציני לציפי לבני, כשזה המהלך הנכון ביותר).

surfEU

New member
אולי זה פתרון טוב לקדימה

כך ההתמודדות בן אולמרט לליבני תהיה בפריימריס פתוחים, בבחירות שיבוא אחרי הבחירות הקרובות.

bhnadav

New member
אבל

אני בספק אם שרון יהיה מוכן לתת לפרס להיות ממלא מקומו, בייחוד כשלתפקיד הזה יש חשיבת גדולה במצב הנוכחי. כמו שהוא לא רוצה לעשות זאת בהקמת ממשלת האחדות, להערכתי הוא לא יעשה זאת גם עכשיו.

תומרס1

New member
לא יהיה פריימריז כרגע

שרון ירכיב את הרשימה על הצד הטוב ביותר ויפרמו אותה...

mean girl 16

New member
זה לא יהיה כל כך חכם מצידו

ואני מאמינה שאריק מאוד חכם
הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות זה לתת מס' 2 לליבני היא היחידה שיכולה להוביל אותם הלאה. כי עם פרס או אולמרט למשל לא הייתי נותנת להם יותר מדי צ'אנס. אבל ליבני זה סיפור שונה לגמרי

תומרס1

New member
מה בדיוק רע?? לא הבנתי..

אם התכוונת לזה שהוא אמר שיהיה פריימריז אז לא נראה לי שיהיה ונראה כי שרון ירכיב את הרשימה.. אם התכוונת לכך שפרס יהיה מספר 2... אז לי זה באמת לא משנה למרות שבאמת הייתי מעדיף את ליבני מס' 2 אבל אני סומך על שרון... ואם פרס יהיה מקום 2 למה זה משנה לך את לא תומכת של קדימה...

mean girl 16

New member
התכוונתי שאם פרס יהיה מס' 2

זה יהיה רע מאוד לקדימה. כי ליבני, שטרית, הנגבי, בויים וכל שאר הליכודניקים רצים באותה שנייה חזרה לליכוד ואני מוכנה לשים כסף על זה.

תומרס1

New member
אה... לא נראה לי...

אבל אני בניגוד אלייך לא שולל שום דבר... אגב התגעגעתי : )

mean girl 16

New member
התגעגעת?

אליי כן?
הפגנתי העדרות אתמול כי היה בר מצווה לאח שלי
אגב היו כולםם.. הממ מהאנשים שאני זוכרת היו- דני נווה(דני דני
), איוב קרא, גלעד ארדן, גדעון סער, לאה נס, גילה גמליאל, נעמי בלומנטל, רובי רילבין
, לימור לבנת, רונית תירוש, זאב בויים
(זאביקקק
), סילבן שלום וביבי! ודפקתי תמונות עם כולם ולמרות שהצקתי בלי סוף לביבי הוא לא חשב שאני קרצייה הוא אמר שאני יפה

חבל שליבני או תירוש -לא במקום2 |תרו

חשוב שמקום שניים יאוייש ע"י אנשים צעירים יותר עם מעוף- במיוחד ליבני או תירוש

mean girl 16

New member
תירוש בחיים לא

עוד אין לה נסיון ביותר מדי דברים חוץ מחינוך. בינתיים מדובר שהוא אפילו שרה לא יתן לה להיות אלא רק סגנית שר.

ובנוסף- ניסיון רוכשים.חשוב דם חדש..

שאיפה,נחישות וקדימה....לתוך העולם ההוא אין לה ניסיון כשרה,חדשה בעולם הפוליטי, ,כמו שאני אוהבת להיכנס לדברים חדשים במלוא העוז ....גם היא נראית לי כזו....חשוב לכל המבוגרים שם...לא לשקוט על זרי הדפנה...אלא להילחם על כיסאם ומעמדם ,,,,,,,לא לישון בשמירה...אלא להיות ערים לצרכים של האזרחים

mean girl 16

New member
מקומו של דם חדש הוא לא מס' 2

סבבה דם חדש שיכניס אותה במקום שווה אבל מקום 2 זה מי שהוא מייעד לו להיות מ"מ ועכשיו יותר מתמיד אנשים לוקחים את זה בחשבון, שמס' 2 עלול להחליף את שרון כראש ממשלה תוך זמן לא רב. כך שרונית תירוש היא ממש לא אופציה.

למעלה