כנראה שכן אגיע בסוף למפגש

רוני#

New member
כנראה שכן אגיע בסוף למפגש ../images/Emo24.gif

הערב קיבלנו טלפון מהמורה של גיל שלא תגיע בשישי הקרוב לביה"ס ולכן לא נוכל להיפגש איתה . זה פינה לי את יום שישי - ומאפשר לי להגיע
. למחרת (בשבת) - יש מפגש צילום בירושלים של אחד מפורומי הצילום שאני משתתף בהם . אז זה מאפשר לי להצטרף גם אליהם
. אז יהיה לי יום צילומים מהנה עם צלמים נוספים - בירושלים . אח"כ אתן לכם קישור לתמונות שנעלה לרשת - שם בפורום הצילום . טוב - אז מחר אבדוק שוב את הפרטים הטכניים - איפה , למה , כמה , מתי וכו´ ורוייקו - אני סתם זורק לך כפפה ביקשת פעם להצטרף ליום צילומים משותף אז אם אתה לא עובד ואם אתה יכול לקחת פסק זמן של חצי יום מאהבתך החדשה או אולי תבואו יחד אז תחשוב על הצטרפות בשבת ליום הצילומים בירושלים אמור להיות נחמד - אחלה חברה יללה - אז ביי לכולכם אני אכנס שוב מחר בבוקר ביי

רוייקו

New member
סבבה, רוני .. אני מחכה לך וגם מצפה

לך.. ולגבי יום שבת. זו התראה קצרה מדי, ידידי. אולי שבת אחרת. אולי נצלם באיזה הזדמנות אחרת, אולי לאיו דווקא בקבוצה. אולי שנינו. אני אוהב לצלם בחורף. הכל הרבה יותר נקי. הרבה יותר ירוק. השמיים הקודרים הרבה יותר דרמאטיים בתמונות. אני אוהב נוף סוריאליסטי מחד ואת הפשטות מצד שני. אל תדאג. אני עוד אנג´ס. להשתמע יום שישי ב 10.00 רוייקו

למעלה