כנראה שלאו מיליון פעם...

יוגי בר

New member
השיטה

היי לך. מדובר במורה המלמדת האת'ה יוגה "בשיטת שיבננדה". בברכה ואהבה יוגי בר

john stockton

New member
כנראה שלאו מיליון פעם...

אני לא מביו מכל הקישורים 1) מה זה יוגה בכללי 2) מה ההבדל בין זה למדיציה 3)איפה אני מוצא הוראות ללימוד עצמי

יוגי בר

New member
לסדר את הברדק

היי לך. אז בגדול זה ככה: 1. פירוש המושג יוגה הוא איחוד. איחוד בינך לבין מהותך.(לבין מי שאתה באמת). אתה תחליט מי אתה. 2. מדיטציה- דהיינה בסנסקריט- היא שלב גבוה מאוד בכל סוג של יוגה. היא למעשה השלב שמרגע שאתה עובר אותו אתה מגיע לתודעת על. 3. הוראות ללימוד עצמי לא תמצא כאן. ישנם מליון ספרים בנושא ועוד כמדה הזאת אתרים. קח עצה שעמדה במבחן המציאות. יוגה לא לומדים מספרים ולא מאתרים. מצא לך מקום עם מורה לעניין ולמד ממנו בסבבה. לא מצאת אחד כזה? אל תתייאש ספר מהיכן אתה ונפנה אותך למקום מתאים. 4. עבור על מדור המאמרים בפורום וחפש את המאמר על הוראה ומורים. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

jbu

New member
אני לא רוצה להיות חותפן אבל

אני מכקה בקוצר רוח שתפנו אותי לאיזה שהוא מרכז לימוד יוגה בבאר-שבע.

יוגי בר

New member
באר שבע והדרום

היי. לרשותך מורה מצויינת בבאר שבע. אנאבל טל. 6491070-08 נייד. 464080-051 בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

משרשרת עוד שאלה באותו עניין

האם תוכלו להמליץ לי על חוג יוגה טוב בתל אביב?

יוגי בר

New member
יוגה תלאביבית

היי נטע ת-א היא מזה מכרה זהב ללימוד יוגה. יש בה ימבה של מקומות ואחלה מורים בסבבה. אבל אני כהרגלי ממליץ על "מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה" ככלות הכל שלושים שנה של לימוד כל תנוחה ביוגה לא הולכים ברגל. הכתובת: צפון ת-א רח' לטריס 6 (שד' חן ליד הבימה) טל. 6961810 -03 . ובכל זאת, התחברת בכייף? סחתין. אין מצב בשבילך? יש כמו שאמרתי בהתחלה פול מקומות ומורים גם כן. ומה שנכון נכון. חשוב ללמוד במקום מסודר ומוכר. מקום בו המורה המנוסה משגיח תמידית על כל תלמיד. (כן, ביוגה אפשר גם להנזק) בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה