כנראה שמצאנו עובדת חדשה, רומנייה

yekantalisa

New member
כנראה שמצאנו עובדת חדשה, רומנייה

כנראה שמצאנו עובדת רומניה‬ yekantalisa דרך התאגיד הנוכחי. ולמה כנראה? כי "לעולם אין לדעת", כפי שבעלי אומר... ראיינו היום מישהי מומלצת מאוד ממולדביה. יצרה קשר מיידי עם אמי, שהייתה ערנית עם שובה ממועדון היום. המועדון מיטיב איתה. נראה לי שנניח לנוכחית לסיים את השבוע, כפי שסגרתי איתה, והחדשה תתחיל בראשון הבא. תחזיקו אצבעות!!!!!! די חוששת. אחותי הפכה את זה לבדיחה; "הודית וכעת רומניה ואחר כך אתיופית ובסוף מוסד,... לא פשוט. אה, העברית של החדשה בסיסית למרות שהיא נמצאת שנתיים בארץ. תקשרנו בעזרת התרגומון של גוגל... עברית/רומנית. מנפלאות האלצהיימר הגלובאלי

yekantalisa

New member
זהו, שלא. היא הבריזה. אין עובדת

בסך הכול ביקשנו שתמתין ליום א', והצעתי פיצוי כספי על ההמתנה. היום הסתבר שהיא מצאה עבודה אחרת. מסקנת ביניים: העובדים הזרים שחיים במדינתנו, נטולי יושרה. מין חוקי ג'ונגל שאינם ברורים לי

ענתי44

New member
אני כבר עכשיו בלחץ

מהיום שבו נהיה תלויות, אמא ואני במטפלת זרה. אני 'קוראת בפורום וממש נלחצת מזה. מאחלת לך שתגיע עובדת יותר טובה . כזו שתגידי שהיה שווה כל הלחץ והטרטורים כדי לזכות בה.

yekantalisa

New member
אוי, ענתי. נורא קשה ומלחיץ

ומטלטל.הוזהרתי מראש שזה 'שוק' של עו"ז. ובכל זאת. כרגע אני נחושה להילחם, משום שזה התנאי להישארותה בביתה. והיא נהנית ממועדון היום והמפגישות עם מתנדבת מטעם עמדא, שמגיעה אחת לשבוע, אישה מקסימה. שאר בני המשפחה מתחילים לרמוז שאולי כדאי לחפש מוסד.

נכון, יש סיפורים שונים ומשונים

על עובדים זרים שבורחים שמרביצים וכו'... וגם אצלנו בפורום שמענו אין ספור סיפורים, אבל ישנם גם מטפלים/מטפלות נהדרים שבני המשפחה לא יחליפו אותם בשום הון, ומספרם לא פחות ממספר "הרעים" אל תשמיצו את כולם!!!! אני נלחמת "בחרוף נפש" על שמם הטוב! צריך פשוט למצוא את האדם המתאים ואז החיים נהפכים להיות יותר קלים . שתהייה לכם שבת שלום, ניצה.

ענתי44

New member
ניצה לא משמיצים

ובטח לא עושים הכללה. וברור שיש עובדים שהם יותר ממשפחה. הרבה יותר ממשפחה. אבל את מפקידה בעצם בפני אדם זר את היקר לך מכל. ולאור מקרים פה, זה מלחיץ. זה לא אומר שבבוא היום ( ולנוכח מצבי הבריאותי היום הזה מתקרב ) שלא אשתמש בעובד זר, אבל זה מלחיץ.

למעלה