כנראה שנגמר..

כנראה שנגמר..

כל התפילות לא עזרו.
כל השמירה האדוקה על התזונה- בלי טיפת קפאין, אכילת ירקות ופירות ..
שום דבר לא עזר.
לפחות עכשיו אני יודעת שזה לא קשור אליי. זאת אומרת לא קשור למשהו שבשליטתי כי אני עשיתי מה שיכולתי לשמור על ההריון הזה.
אחרי בדיקת בטא של 16000 בשבוע 5 (ערך גדול מאד!) הרופא אמר שיכול להיות שזה תאומים. כמובן שאני לא האמנתי אבל קיוויתי שבכלל זאת יהיה לזה סוף טוב. בכל אופן, לא תאומים ולא נעליים. כנראה שזו שוב הפלה. נצפה שק עם עובר אחד. הרופא אמר שזה לא נראה טוב.. ושבבטא כזאת כבר אמורים לראות דופק. אפילו שזה שבוע 5. הוא אומר שהעובר נראה דחוס ושהנוזל לא נראה טוב ושלח אותי לבדיקת בטא נוספת כי אם הבטא תרד זו אינדיקציה להפלה.
אמר לי לחזור לאולטראסאונד נוסף בשבוע הבא אבל אמר שרוב הסיכויים שזה לא זה..
שאלתי מה נעשה ביום שאחרי. הוא אמר שאם זו הפלה, מייד נתחיל בבירור.

שבורה, כועסת על העולם, רק חושבת מה עשיתי רע ולמה זה מגיע לי. ועכשיו שוב הציטוטק הארור או גרידה.. אין לי כוחות :(

כ"כ עצובה

לפחות אוכל לעלות על מתקני רכבות ההרים בדיסנילנד (נוסעת לארה"ב עוד חודש)..זאת ה"נחמה" היחידה שלי.. אין לי עוד דרך לעודד את עצמי..

ו ו ר ד 7

New member
קשה למצוא מילים

אני רואה שכבר 31 קראו את ההודעה שלך, ועוד אין שום תגובה... קשה למצוא את המילים הנכונות, רוצים לתת כתף, לנחם וחוששים שאולי נבחר מילים שלא במקום

אני יכולה רק להציע לך חיבוק

כואבת איתך את הבשורה, את החשש
לא עשית רע ואת יודעת את זה, רק שקשה לזכור את זה עכשיו..
מאחלת לך המון כוחות.
עשית בדיקת בטא הבוקר?

תודה וורד 7 .. ויש עדכון.

עשיתי בטא הבוקרוקיבלתי עכשיו תוצאות-היא עלתה ל44221. לא יודעת אם לשמוח.. התקווה הזאת סתם תשלה אותי ותהרוס אותי..
בטא אמור להכפיל את עצמה כל יומיים? כי אם כן זה נמוך לא?

טוב קראתי ברשת שזה לא אמור להכפיל את עצמו ב2 כל יומיים

כל הזמן.. והעיקר שזה במגמת עלייה..
יש תקווה עדיין. אני לא מאמינה.

רונית 294

New member
אני לא מספידה הריונות בשלב הזה...

כבר שמעתי סיפורים טובים. קודם תעשי עוד בדיקת בטא ואם היא בסדר אולטרסאונד לדופק רק בשבוע 8 ואז עדכני אותנו. מתפללת בשבילך לנס!

Halfwaythere

New member
מסכימה עם רונית

כתבתי מה שכתבתי בלי לקרוא קודם ומצטערת על כך. צריך להיות אופטימיים כי יש המון סיפורים שבשבוע 5 ואפילו 8 זה היה נראה אבוד ואחרי שבוע דברים נראו אחרת. מאחלת לך בשורות טובות!

Halfwaythere

New member
יקירה

זה לא מגיע לך. וזה לא פייר. ושום דבר שהיית עושה אחרת לא היה משנה את זה.
אני מקווה שהתהליך יעבור לך בקלות יחסית.לי היתה חוויה קשה מאוד עם הציטוטק ולכן לא ממליצה עליו.
אבל גם עזר לי מאוד לטוס לחול מיד לאחר ההפלה. הנסיעה היתה מתוכננת מראש אבל עזרה לי לברוח, ולהתמלא קצת בחוויות אחרות.
תהני בנסיעה, תעשי כל דבר שאת חולמת עליו רכבות הרים, טיולים, אוכל מגוון, טיסות, שתייה ותחזרי עם חוויות וכוחות חדשים.

&nbsp

רק ככה אני מעודדת את עצמי.

גם אני עברתי את ההפלה הקודמת עם ציטוטק ואני לא חושבת שאעשה את זה שוב לעצמי גם לא רוצה שזה יהרוס לי את הטיול.. מקווה לטוב..
תודה!

יכול להיות שנגמר אבל עוד אי אפשר לדעת

ראשית - חיבוק. כולנו מבינות את הלחץ והמתח ובוודאי שאני לא אומר שהם בלי סיבה, אבל...
זה שבוע מאד מוקדם ולמרות שכבר אפשר לראות עובר בא.ס. קשה להתרשם מה מצבו. אני קיבלתי הערכה מאד קודרת בתחילת שבוע 6 מרופא שכנראה פשוט לא ידע על מה הוא מדבר (אמר שהעובר קטן בכמעט שבוע מגיל ההריון). ידעתי בדיוק מה תאריך הביוץ ולכן הייתי בטוחה ששוב מדובר בעובר לא תקין והגעתי לפורום השכן לבכות על עוד הריון שהסתיים בטרם עת. הרופא המומחה שהגעתי אליו שבוע אח"כ התייחס בביטול גמור לא.ס. הזה ואמר שהעובר קטן מידי למדידות. בנתיים אני עוד כאן.

מדהים! מקווה שזה הסיפור שלי גם

תאמינו לי מה שלמדתי מהסיפור הזה להריונות הבאים שכדאי לעשות כמה שפחות בדיקות.. זה סתם מלחיץ ומשגע את השכל.. ועדיף אפילו להמשיך לחיות בלה לה לנד אבל לדעת בוודאות.. בהריון הבא עד שבוע 8 לא אלך לשום אולטראסאונד ואז שקיפות וסקירה.. וכל היתר.. וזהו..

מקווה שהרופא טועה. .. זה נשמע מוקדם מידי לדעת

תני לזה עוד קצת תקווה. ומה שיהיה שולחת לך חיבוק והרבה כוחות....

ספרקית

New member
רגע רגע רגע!

לא להספיד כל כך מוקדם!

מעצבנים אותי הרופאים האלה עם משפטי ה״בבטא כזו כבר אמורים לראות דופק״ שלהם

הריון הוא לא מדע מדויק. נכון שבהריונות רבים רואים דופק בבטא הגבוהה מ- 10,000. אבל יש גם המון הריונות בהם אין דופק אפילו בבטא 40,000. מקרים בהם הדופק מופיע מאוחר יותר והכל לגמרי בסדר גמור.

בקיצור, לחכות. אני יודעת שזה מתיש

יכולה לספר לך שגם לי זה קרה. בהריון הקודם שלי הרופאים בשבוע 5 (אחרי דימום היסטרי) אמרו לי שהשק עקום ונראה לא תקין. הבטא היתה 40,000 ולא היה דופק. הייתי אמורה לטוס לארה״ב והם המליצו לקחת צייטוטק לפני הטיסה כדי שלא תתחיל הפלה ספונטנית במהלך החופשה. למרבה השמחה החלטתי לא להקשיב. אמרתי לעצמי שמה שיהיה יהיה. ואז קרה הנס שלי. חזרתי מארה״ב בשבוע 8, רצתי לאולטראסאונד ו...דופק!

היום האפרוח שהוא תוצר ההריון הזה כבר בן 5.5. אני מתחלחלת מהמחשבה על מה היה קורה אם הייתי נכנעת ומקשיבה לרופא

אני חושבת שגם בשבוע הבא אפילו מוקדם לבדוק (הרופא שלי לא ממליץ לבדוק לפני שבוע 8) אבל ברור לי שזה לא הגיוני לצפות ממך לחכות עכשיו עד שבוע 8 עם בדיקה. אז מבקשת שתשתדלי לזכור גם בשבוע הבא שאם (עדיין) לא יהיה דופק, אז זה עדיין לא אומר כלום.

תחזיקי מעמד יקירה

וואו איזה סיפור..

אני לגמרי אתמול כבר התחלתי להתאבל. לא הלכתי לעבודה, התחפרתי בתוך המיטה ורק חשבתי מה כדאי עכשיו ציטוטק או גרידה.. אבל את צודקת. שיניתי את דעתי. ומה יעזור לי עכשיו להיות שבוע בלחץ ודיכאון. עדיף שאני אהיה אופטימית ואקווה לנס ומקסימום אתאכזב (שוב)..זה גם ככה לא יכאב יותר. הכאב הוא אותו כאב. תודה על העידוד. בהחלט נתת לי תקווה..גם אם זה בסוף יתברר כרק תקווה.. משגע אותי איך הבטא כזאת גבוהה.. מתה שיגיע כבר יום חמישי. תודה לכולכן

וכמה שאלות אם אפשר..

בארה"ב המשכת לשמור על ההריון או שאכלת /עשית דברים שלא מומלצים בהריון? היו לך בחילות וסימפטומים אחרים?

ספרקית

New member
תשובות

בארה״ב ממש לא הרגשתי בהריון. לא בחילות ולא שום תופעה אחרת. ואם זה לא מספיק גרוע, אז כשחיכינו לטיסה חזור התחיל שוב דימום :-/ אני זוכרת שישבתי בלובי במלון עם בעלי והמזוודות ופשוט התחלתי לבכות :( השתדלתי מאוד בחופשה לא לאכול דברים אסורים (כי קיוויתי שההריון ימשיך) אבל עשינו המון פעילות גופנית (הלכנו שעות ורכבנו על אופניים בפארק) וגם הרשיתי לעצמי כוס יין אחת :)

תודה על התשובות

זה קטע הזוי..אנחנו מחכים לראות אם ההריון תקין כי אם לא נקבע גם לדיסנילנד (איזה "פיצוי"..) . בינתיים החלטנו שלא לסגור שם כי אני לא אוכל גם ככה לעלות על הרבה מתקנים שם.

ספרקית

New member
היית כבר בדיסנילנד?

אם לא, אז הייתי נוסעת גם עם ההריון תקין. נכון שיש הרבה רכבות הרים שתצטרכי להימנע מהן אבל יש עוד המון המון מתקנים שאפשר לעלות עליהם גם בהריון. מתי ולאן אתם נוסעים בארה״ב?

לא הייתי

זה גם מה שבעלי אמר.. אם כך, אני אחשוב על זה שוב .. היית שם?
נוסעים באמצע אפריל ללוס אנג'לס, לאס וגאס וסן פרנסיסקו ל3 שבועות.

למעלה