כנראה שפה אני צריכה לשאול - חידוש רהיטים...

ש ג ה

New member
כנראה שפה אני צריכה לשאול - חידוש רהיטים...

שלום פורום נגרות אני מחפשת איפה אפשר לחדש רהיטים בני 30+ במצב מצויין כלמיני- מזנונים, שידות שולחן פינת אוכל וכו' וכו' הריהוט תקין - אך הגיע הזמן לחדש וחבל לזרוק.... אשמח אם מישהו מכיר - בעל מקצוע מאזור הצפון (ואם אין אז גם מרכז...) חג שמח

ש ג ה

New member
קצת קשה...

אני לא גרה בבית המדובר (מחפשת עבור ההורים של בעלי...) וזה ידרוש ממני להסחב עם המצלמה (הגדולה - חובבי צילום
) וכו' וכו' - ואין לי ממש זמן... אשמח להמלצות בכל זאת אם יש... אנסה אולי לצלם במשך השבוע אם יהי לי זמן...הריהוט בכל אופן בסיסי - לא משהו מיוחד - מאוד שמור ואיכותי, אבל העיצוב פשוט יחסית...

zvika f

New member
בקשה מוזרה במקצת???????

תארי לעצמך שאת רוצה לצבוע את המכונית שלך וכשצבעי הרכב מבקש לראות את הרכב כדי להעריך וליעץ מה לעשות,את באה ומספרת לו את הספור שספרת כאן. את יודעת מה הוא היה עונה לך??????

milch

New member
הייתי מגדיר אותך חצופה

הבנו שיש לך מצלמה גדולה (לא קשור לענינינו). גם הבנו שאין לך זמן, לא לצלם ולא להתעסק עם זה. מזל שהיה לך זמן לעלות לפורום, כולי נפעם. יכול להיות שכאשר תתפני, לי לא יהיה כבר זמן. בכל הכנות - רציתי לעזור, את לא מאפשרת. בהצלחה!

ש ג ה

New member
רגע רגע לא לכעוס

לא הבנתי נכון את הבקשה, סליחה...בכל אופן, אני לא מכירה מי באי הפורום...לא הבנתי שזאת הצעה... רצה לצלם...ממש ברגע זה (הם לא בבית הילדה כבר ישנה וכו' וכו') רק רגע

WOODY HAREL

New member
למה אני מרגיש שה"חידוש" היא יוזמה פרטית שלך?

זה על דעתם של בעלי הבית? הצילומים, הפניה אלינו... תחושת הבטן שלי - אומרת לי שלא... ריהוט כזה ובית כזה מעיד הרבה על האופי של יושביו. אם אני טועה - תסלחי לי, אבל אם אני צודק... יש לך מזל שאת לא הכלה של אמא שלי

zvika f

New member
חדוש רהיטים?

אישית לא הייתי נוגע בשום פריט שהצגת. נראים לי מצוין. כדאי שתחזרי עוד 30 שנה כדי לראות אם יש צורך ב"מתיחת פנים" לפריטי הרהוט

moshik999

New member
היא בסה"כ ביקשה לדעת..

איפה ניתן לחדש רהיטים בצפון "אני מחפשת איפה אפשר לחדש רהיטים בני 30+ במצב מצויין כלמיני- מזנונים, שידות שולחן פינת אוכל וכו' וכו' הריהוט תקין - אך הגיע הזמן לחדש וחבל לזרוק.... אשמח אם מישהו מכיר - בעל מקצוע מאזור הצפון (ואם אין אז גם מרכז...) חג שמח נכון לעכשיו אחרי שהיא רצה לצלם (כי אי אפשר להמליץ על בעל מקצוע בלי לראות תמונות כמובן) אתם ממליצים לה לא לגעת. אני מציע אם יש מישהו שיכול להמליץ לה על בעל מקצוע. שיעשה את זה --זה מה שהיא בקשה-- תודה

WOODY HAREL

New member
ברוך הבא מושיק, נחמד לראות אותך בשורותנו

הנגר המקצועי הוא זה שענה לה ראשון והוא זה שביקש את התמונות. הוא גם צפוני במקרה. הבקשה לתמונות לא היתה כדי להמליץ על עצמו אלא להעריך את סדר גודל העבודה וכדאיותה לשואלת ולנגר.

moshik999

New member
טוב,אז נמתין לתשובה שלו...

עדיין היא מחכה להמלצה ולא לחינוך מחדש.

למעלה