כנראה שפתחית הפורום לא היית הרעיון הכי טוב שיש
A asaf105 New member 25/8/08 #2 נראה לי שאתה צודק הפורום יבש לחלוטין! נראה לי שגם אפילו אינויאשה המחסל(אין לי מושג מה השם שלו) לא נכנס לפה
נראה לי שאתה צודק הפורום יבש לחלוטין! נראה לי שגם אפילו אינויאשה המחסל(אין לי מושג מה השם שלו) לא נכנס לפה
ש שטן קטןthe tribe New member 25/8/08 #3 כן...וזה לא שהקלאב לא עובד כמו פורומים של סדרות טלוויזיה..... יש פורומים שהסדרות נגמרו אז הוא יבש כאן אין ילדים בכלל....... חוצמזה שאני חושב על זה בקלאב יש ילדים ואין הרבה ילדים עם משתמשי תפוז הרוב כאן הם 14+
כן...וזה לא שהקלאב לא עובד כמו פורומים של סדרות טלוויזיה..... יש פורומים שהסדרות נגמרו אז הוא יבש כאן אין ילדים בכלל....... חוצמזה שאני חושב על זה בקלאב יש ילדים ואין הרבה ילדים עם משתמשי תפוז הרוב כאן הם 14+
א אינויאשה המחסל New member 25/8/08 #4 אני כאן אתם צודקים הפורום באמת יבש. אם למישהו יש רעיון לרענון, הוא מוזמן להציע. אני אנסה להפעיל את הפורום.
אני כאן אתם צודקים הפורום באמת יבש. אם למישהו יש רעיון לרענון, הוא מוזמן להציע. אני אנסה להפעיל את הפורום.
A asaf105 New member 25/8/08 #6 אולי תעשי פעילויות או תחרויות פעילויות או תחרויות יכולות להיות נחמד בפורום
פ פרה של שוקולד New member 26/8/08 #8 לא מסכימה איתך זה לא פורום שיהיה על מה לדבר בו..זה עדכונים כזה ולא חסירם כאלו פורומים בתפוז. אני דווקא מרוצה להתעדכן מכאן...
לא מסכימה איתך זה לא פורום שיהיה על מה לדבר בו..זה עדכונים כזה ולא חסירם כאלו פורומים בתפוז. אני דווקא מרוצה להתעדכן מכאן...
ש שטן קטןthe tribe New member 27/8/08 #9 לא מעדכנים כאן במילא את כל העדכונים...... ובשביל זה יש את העיתון ואת הבלוג של המנהל