כנראה שרק אני פה אבל עדיין-חצי גמר!

hillly377

New member
כנראה שרק אני פה אבל עדיין-חצי גמר!

חצי הגמר הראשון שיערך היום ב20:00 שידור ישיר ביורוספורט בין סרינה וונוס ויליאמס. חצי הגמר השני יערך היום בלילה בסביבות השעה 4:00 בין ג´ניפר קפריאטי למוניקה סלש! חצאי גמר מעולים לדעתי! שווה צפייה!

hillly377

New member
אז זהו, שלא...../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

וזה מה זה מבאס!!! כל כך רציתי לראות את המשחק בין ג´ניפר למוניקה, זה נראה לי הולך להיות משחק בן זונה. טוב נצטרך להסתפק במשחק בשידור הלא ישיר שיהיה מחר, וזה יהיה בשעה 17:30 בשעון שלנו (מכיוון שמזיזים שעון היום בלילה). אז בקיצור, המון המון בהצלחה לקפריאטי (יש לה מחר גם יום הולדת 26 אז מגיע לה!).

oren987

New member
סרנה בגמר!!! - אמרתי לכם!! ../images/Emo47.gif

אני מזכיר לכולם את ההימור שלי!! על אהבתי הגדולה ביותר - סרנה ווילאמס!! איזה משחק גדול שלה - היא פשוט קרעה את אחותה -!!!! 6-2 6-2 הייתם מאמינים???????? עכשיו נחכה לקפריאטי - שאני מאמין שתנצח את סלש בחצי השני ואז סרנה הולכת לזכות - כפי שאני אמרתי לכם!!!!

אלון222

New member
לא הסכם,אבל..

עם כל החרא במדינה וילדי הרועשים פיניתי את הזמן לקרב האחיות והתאכזבתי.הוא לא היה אמיתי.סרינה במלוא עוצמתה,כן.וונוס יכולתי להשבע שהיא עשתה כמה טעויות בכוונה.כאילו הן החליטו או אבא ריצרד החליט שהטורניר הזה שייך לסרינה.לא תשכנעו אותי אחרת.

האלופה תבוא מהקרב סלש-קפריאטי

קפריאטי תיקח, כי היא גדולה בכמה רמות על סרנה........ ונוס תפסה יום גרוע... או שהיא באמת חתמה על הסכם עם אחותה

hillly377

New member
אין מצב ../images/Emo128.gif

לדעתי אין מצב שבעולם שהיה ביניהן הסכם, סרינה רצתה לקרוע לאחותה את הצורה וזה בדיוק מה שהיא קיבלה, אחרי חצי הגמר ביו אס אופן בשנה שעברה בו ונוס ניצחה את סרינה בשתי מערכות, אני חושבת שסרינה חיכתה בצפייה רבה למשחק מחודש, ראו בעיניים שלה שהיא מתכוונת לעשות הכל כדי לנצח והיא עשתה את זה מעולה, כל הכבוד לה, שיחקה אותה, פוצצה את אחותה כאילו אין מחר והיא לא צריכה לאכול איתה ארוחות בוקר עד סוף חייה. מגיע לונוס שתרד קצת מהשאננות שלה מהשחצנות שהיא הכי טובה בעולם, היא באמת נתנה משחק גרוע ביותר. אחרי ההופעה המופלאה של סרינה יש לה סיכוי גדול לקחת את הטורניר אבל אני כרגיל עם קפריאטי, שאםהיא תעלה לגמר ואני מדגישה את האם, היא תתן את כל מה שיש לה ותנקום בסרינה על הניצחון בתחילת החודש בסקוטסדייל.

hillly377

New member
וד"א, נא לא לזלזל במוניקה סלש

מוניקה סלש, השחקנית והאגדה, שחקנית מצויינת שתהווה בעיה גדולה לקפריאטי ואני ממש לא הייתי רצה למסקנות שקפריאטי תנצח בקלות כזו. יש אנשים שבשניםם האחרונות חושבים שמוניקה סלש לא מהווה איום משמעותי, לפי דעתי, זה נכון שהיא לא מה שהייתה פעם אבל היא עדיין שחקנית מצויינת (בוא לא נשכח את הניצחון המדהים שלה על ונוס ויליאמס ברבע הגמר באוסטרליה השנה) שתמיד מהווה איום משמעותי, זו בכל אופן דעתי...

מוניקה היא תמיד אגדה,

אבל יש תחושה שקפריאטי רוצה ללכת רחוק מאוד. היא רעננה אחרי המשחק נגד פאנובה, ואני משער שזה יהווה נקודה לזכותה. סלש כבר לא צעירה במושגים של טניס, אז נראה,,..... חבל שמיאמי מרוחקת מאיתנו כל כך.....

למעלה