כסא איסיוס

כסא איסיוס

שלום, לפני כחודש וחצי רכשנו בשילב כסא בטיחות של איסיוס עבור ביתנו (כיום 8+ חודשים, 8.5 קילו). במשך כחודש נסענו נגד כיוון הנסיעה אך התינוקת לא הפסיקה לצרוח. המושב עצמו אינו נוח בקשירה לאחור ולמרות שנמצא במצב השכיבה המקסימלי התנוחה היא ישיבתית. פועל יוצא היה שבכל פעם שנרדמה צנח ראשה מטה לכיוון הבטן. מחזה לא נעים כלל!. התייעצנו עם מנהל שילב באזור מגורינו ואף נשלח לרכבינו אחד מהצוות לבדוק אם התקנו לפי ההוראות. בסופו של דבר נאמר לנו כי נוכל להזדכות על הכסא שאינו מתאים לסוג המושב ברכב שלנו (פורד פוקוס) ושהמושב נוטה קדימה בשל אורכם הקצר של חגורות הבטיחות. בסופו של דבר חיברו עבורינו מחדש את הכסא אך הדבר לא שינה את המצב. אמנם ביתינו כבר יושבת מעצמה מגיל 6 חודשים אך התנוחה בכסא אינה נוחה. בשבוע שעבר ולקראת נסיעה ארוכה מחוץ לעיר, שינינו את המושב והוא כעת עם הפנים לכיוון הנסיעה. כעם ניתן לשנות את המצבים משכיבה יחסית לישיבה וכאשר נרדמה לא צנח ראשה. האם אתה מכיר את הכסא המדובר? מדוע לא מצויינים דגמי הרכב שלהם הוא מתאים? לדעתינו צריך לבדוק שוב את עניין ישיבת התינוק בכסא כשהוא חגור לאחור, נגד כיוון הנסיעה. תודה

כסא איסיוס

כסא האיסיוס הוא כסא גדול פיסית, וכמו כל כסאות הבטיחות הוא מתאים לרוב רובם של הרכבים אך לא לכולם, בגלל שלא תמיד החגורה האלכסונית תוכל להקיף אותו כשהוא פונה נגד כיוון הנסיעה. בגלל זה אני ממליץ תמיד לבדוק את הכסא ברכב לפני הקניה. אין לנו רשימת רכבים כזאת היות ואין לנו דרך לבדוק את זה, אך אני מודה לך על שהפנת את תשומת לבנו לכך שבפורד פוקוס כסא זה נעגן באופן בעייתי. אנא בדקי אם את יכולה לשים מגבת מגולגלת מתחת לכסא על מנת לתת לו עוד קצת זווית של שכיבה. בכל מקרה לא מומלץ וזה גם לא חוקי להושיב ילד כהוא פונה עם כיוון הנסיעה עד לגיל שנה. תודה על פנייתך שחר

ניליא

New member
שחר , אני רוצה לציין לטובה את

סניף הרצליה. בדיוק לגבי אותו כסא. יש לי מזדה 6 , רכב גדול לכל הדעות. הם התקשרו אלי אחרי ברורים ואמרו לי שברכב זה אכן יש בעיה והאיסאוס אינו מתאים. אני מחכה שמאיה תהיה בת שנה ותשקול מעל 9 קילו כדי שארכוש את המקסי קוזי הxp/ אני מבינה שהוא כסא מצויין והוא יתאים לי. ים לב שלא היתה זו התנהגות שבדרך כלל אני מוצאת. הם בשקט יכלו למכור לי את הכסא כל הכבוד להם ואני בטוח אקנה שם שוב ושוב.

למעלה