כסא בטיחות מגיל אפס ??!

כסא בטיחות מגיל אפס ??!

שלום ! אני מתכוונת לקנות כסא בטיחות לאוטו ולא סלקל. חיפשתי באתר של שילב ולא מצאתי כסא בטיחות שמתאים מגיל לידה למרות שאני יודעת שקיימים (כל מה שראיתי היה מגיל שנה). האם ייתכן שאין ?! ואם יש- יש המלצות ספציפיות ?? תודה רבה רבה מראש !!

גיל 0

ישנם כמה כסאות משולבים בשילב : הנקשרים נגד כיוון הנסיעה - 'סל קל' ונקשרים עם כיוון הנסיעה- 'כסא בטיחות': 1. ספיידר/דרייבר של סיגמא 2. Evolva של ברייטקס 3. לאונרדו של בללי ( יגיע בחודש הקרוב ) תודה על פנייתך

אולגה26

New member
כיסא מגיל 0

היי בטח שיש כיסאות בטיחות מגיל לידה , תיכנסי לאתר של "מוצצים" ורב קט (נראה לי שגם אצלם יש), ודרך הגב יש גם בטוייז זארס (רק אצלם יותר יקר, מאשר ב מוצצים). אני קניתי לבני כיסא בטיחות של חב' אלפא אומגה מגיל 0 עד 36 ק"ג, יש גם מ0 עד 18 ק"ג ועד 45 קג. הכל בחנות "מוצצים", מחירים מ800 ש"ח ומעלה. ממליצה

תודה ושאלה ../images/Emo140.gif

האם לגיל 0 הכסא מרופד ו"עוטף" מספיק ?? זה בנוי כך שבכל גיל מורידים ריפוד וכך יש יותר מקום?? תודה על ההמלצה, אני אבדוק !

אולגה26

New member
כיסא בטיחות

נכון, הוא מאוד נוח, אני מצטערת שלא קניתי אותו כאשר בני נולד(השתמשנו בסלקל משומש). בכיסא יש ריפודים שמורידים בהתאם לגיל ונוחות, גם משענת גב וראש לגיליים שונים. יש לו הטיה לאחור 5 מצבים. ניתן לשנות רצועות לפי גובה. ניתן לשנות כיוון אחרי גיל שנה. דרך הגב לאותה חברה יש כמה סוגיםשל כיסא, יש עם ידיות בצדדים ויש בלי. כמו שכתבתי קודם אני ממליצה, גם חברים שלנו קנו אחרי שראו כיסא שלנו, וגם גיסתי התלהבה ורוצה לקנות. כדאי ללכת לראות במוצצים, שם יותר זול.

אולגה26

New member
המשך

אבל לא לשכוח שזה לא סלקל , לא תוכלי להוציא אותו וללכת איתו, הוא נשאר קבוע באוטו.

למעלה