כסא גלגלים וצורך בסיוע בזמן התקף/בלגן של אחרי אשפוז

פנינה21

New member
כסא גלגלים וצורך בסיוע בזמן התקף/בלגן של אחרי אשפוז

השתחררתי מבית חולים(ברגע שיכולתי לעשות כמה צעדים) . עד הצהורים הייתי די רגועה והכמעט תאונת בית הראשונה הלחיצה אותי ... יש לי מחלה קצת מוזרה וכמה פציעות ישנות ביחד זה יוצר בעיה .. . בין ההתקפים יש חולשה מסוימת בכלל ובפרט של רגל ימין..

בתחילת שבוע שעבר היה לי התקף . בהתקף הקודם לקח לי כ36 שעות להצליח לעמוד .. אבל הייתה לי יכולת מסוימת לשלוט ברגל.. הפעם לכמעט 4 ימים רגל ימין לא הייתה בשלטתי בכלל , יד ימין בהמון מאמץ חזרה לשליטה חלקית מאוד וכואבת מאוד אחרי כמה שעות.הרופאים במיון לתחושתי התקשו להאמין( הם ניסו אחד מהם הרים את הרגל ועזב ואז הבין והלך לקרוא לעוד רופא) ואז הגיע הרופא המומחה שמטפל בי ואמר שזה חלק מהמחלה .

במכתב שחרור גילתי שמבחנת הרופאים רגל שמאל הושפעה גם ..
הם כתבו במפורש שבזמן התקף אני זקוקה לעזרה סיעודית ואני בכסא גלגלים. (יש לי התקף פעם בשבועיים בממוצע).

אני בת 30. די אובדת הצעות , יצאתי היום לתור היחיד שהיה לי , עם הסד שיש לי לרגל ימין ועם חבישה על יד ימין(שנתקעה כמה פעמים במהלך היום).
זה אחרי שנה שלמה של הדרדרות , וכמות הטיפולים שלי יותר מתוכפל עכשיו..

למרות שכולם מאוד התאמצו אני מרגישה שאין לי באמת מושג מה לעשות עכשיו.. העוסית הציעה לגשת ליד שרה בתור התחלה לראות אם משהו יתאים לפחות לבנתיים(בית לא נגיש והרבה בעיות שעלולות להוביל לצורך בהתאמה ), הסבירו לי גם בערך מה לעשות מול משרד הבריאות לעניין הכסא גלגלים..
מול ביטוח לאומי קיבלתי המלצה להמתין קצת קיצבת נכות מלאה כבר יש , והם סירבו לבקשה לשרותים מיוחדים למרות שזה בית החולים הגיש (אבל עברו מאז כמה התקפים).

מה עושים? יש אולי איזה מאגר מידע מסודר?
אני דואגת כרגע לדברים הקטנים להמשך סוף השבוע לא יודעת מה לעשות..

תודה

למעלה