כסא לאוטו- סיום

כסא לאוטו- סיום

קיבלתי שתי המלצות מכם- אוונפלאו וקוסקו. האם למישהו יש מה להוסיף לפני שכספי עושה את דרכו בתעלות התשלומים?

נ ס ע

New member
אני מוכנה לבלבל אותך אם תרצה

לנו יש ציקו והוא נפלא. במיוחד העובדה שכשעדי נרדם באוטו, אנחנו מרימים אותו למצב שכיבה.

kby

New member
../images/Emo127.gif גם מאוד מרוצה מהצ'יקו שאטל

(שהיום נקרא זניט). אבל- כל כסא שלא תבחר קח בחשבון שתלוי גם בילד וגם באוטו... באוטו שלנו הצ'יקו במצב נגד כיוון הנסיעה היה זקוף נורא. עד שלא תנסה בתוך האוטו שלך עם הילדה שלך בפנים לא תוכל להיות בטוח במאה אחוז...

ארץ האש

New member
הצ'יקו נהדר!! עם כל המצבים

שנוחים לילד (שכיבה, חצי שכיבה, ישיבה ) לדעתי הקוסקו או איך שלא קוראים לו סתם יקר

חבל שלא שאלת לפני חודשיים... כבר

עברנו לבוסטר והכיסא עבר למחסן לאחסון. כיסא מעולה שסיון מאוד נהנתה ממנו, תוצרת BOBO או משהו דומה. אם תרצה, אני אבדוק בבית מה כתוב על הקבלה כי במקרה את הקבלה יש לי בבית.

בובוב נדמה לי זה של קוסקו

אבל תבדקי לי, בסדר? אני לא קונה עד שאני מקבל תשובה מוחלטת מה לקנות!!!

אורן - אני אבדוק את הקבלה בבית

ואכנס לפורום (או אשלח לך מסר) בהמשך הערב. מקוה שזה בסדר מבחינתך.

kby

New member
בובוב- גם שירי המליצה מאוד עליו

והוא מומלץ מאוד גם בשילב. יתרונו- בהשכבה לא סתם מטים את הכסא, אלא משתנה הזוית בין הרגלים לגב- כלומר- ממש שוכב. חוץ מזה יש לו מנגנון בטיחות שבמקרה של בלימת חירום הוא חוזר למצב הזקוף והבטיחותי.

Liaty

New member
לנו ולחברים יש אוונפלאו עם פגוש

ואנחנו מאוד מאוד מרוצים !! היה חשוב לנו ישיבה נוחה בגירה קלה להורים ופתיחה קשה לילדים וחיבור קל ומהיר לרכבים אחרים.

ronnieyuval

New member
ממתי היפיוף שלך נהיה בלונדיני???

אני זוכרת אותו שחרחר וחתיך! נשאר חתיך רק שהפך לזהוב שיער... הכלה בניו ג'רזי מתרשמת עמוקות!

אמיר.

New member
אותי לא שאלת !!!!!!

יותר נכון אני לא עניתי. לנו יש שני מונבבה. קצת מגושם אבל מאד נוח (קדימה / אחורה כולל אופציה לשכיבה !!!9. ריפוד יוצא לכביסה... לא יקר. היינו מרוצים מהראשון - קנינו עוד אחד..

מאיו

New member
ולנו יש משילב

גרסת ההמשך של מקסיקוזי קצת הרבה יקר אבל שווה

לפני שבועיים קנינו גם את הכסא בדגם

הכי חדש של מקסי -קוזי משילב (לא זוכרת בדיוק, אבל זה הדגם הכי חדש. אמנם יקר אבל השתתפו איתנו בקניה ההורים של בעלי וסבתא וסבא שלו, כך שזה עזר. אמנם רק שבועיים עם הכסא, אבל אורי התרגל אליו ממש מהר, בקלות מכסא הנהג אני מושיטה יד אחורה ומעבירה למצב של שכיבה ולהיפך. ממש מרוצה ממנו.

odeia

New member
אורן, גם לקוסקו יש כמה דגמים

מה שבטוח אל תקנה כסא עם פגוש, הוא לא בטיחותי. דבר נוסף, תיקח בחשבון אם אתה רוצה כסא אחד לכל השלבים או כמה כסאות לכמה שלבים. הקוסקו שאני המלצתי עליו, יקר, אבל באמת מעולה ומאוד מומלץ בזמנו שאלתי עליו ב"בטרם" והם אמרו שהוא בטיחותי. יש עליו יותר שנות תקן מאשר בכסא אחר, לא כולל תאונות. לסיכום: הקוסקו אלפא תג, זהו כיסא לכל הגילאים והשלבים, עם תקן לכ-8 שנים (אם אני לא טועה), בטיחותי, קל לשימוש וכביס, יש לו גם סגירה 5 נקודות. הילדה שלי מאוד נהנת ממנו ולא מוכנה לוותר עליו.

odeia

New member
נ.ב. צריך לשים לב גם לרוחב הכסא

שיתאים גם לילד קטן וגם לילד גדול מאוד. הכי כדאי לראות את הדגמים לפני הקניה.

יעל של 4

New member
ממליצה מאוד על מקסי קוזי

אנחנו קנינו עכשיו לתאומות זוג כסאות של מקסי קוזי בשילב, ממש שווה. יעל

napolitana

New member
לאחר סקר שלנו קנינו אוונפלו מדליון

וקנינו אותו במוצצים בצ'ק פוסט. אנחנו ומעיין מאוד מרוצים מהכסא.

למעלה