כסא למחשב

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
אני חפש כסא אמין ונח למחשב. באחת החנויות המכובדות(השם שמור אצלי) שאלתי על כסא תוצרת צרעה. המוכר אמר שאין כיום כסאות צרעה וכל הכיסאות או רובם מיובאים (כמובן) מסין. הציע לי כסא שחלקיו מיובאים מסין אך מורכב בארץ. באינטרנט קיימת חברת צרעה תחת השם "צרעה גלובל" או שם דומה. לא זוכר. לדוגמה רהיטי שמרת הזורע ניקנו ע"י יבואן מירושלים ואינם מיוצרים יותר בארץ. רק השם נשאר. תשובה תתקבל בברכה. תודה.

GoldenEyes

Well-known member
אני חפש כסא אמין ונח למחשב. באחת החנויות המכובדות(השם שמור אצלי) שאלתי על כסא תוצרת צרעה. המוכר אמר שאין כיום כסאות צרעה וכל הכיסאות או רובם מיובאים (כמובן) מסין. הציע לי כסא שחלקיו מיובאים מסין אך מורכב בארץ. באינטרנט קיימת חברת צרעה תחת השם "צרעה גלובל" או שם דומה. לא זוכר. לדוגמה רהיטי שמרת הזורע ניקנו ע"י יבואן מירושלים ואינם מיוצרים יותר בארץ. רק השם נשאר. תשובה תתקבל בברכה. תודה.
אני קניתי צרעה לפני 3 שנים, צרעה גלובל
לא רק שהם יקרים יחסית ליצרנים אחרים שיש להם בדיוק אותו כסא, כמו קיי אס פי קרביץ ואחרים
אני לא הייתי מרוצה מהשירות שלהם בכלל
הכסא הגיע מלוכלך בקופסה, כשבאתי להרכיב היה עליו ניילון, מוריד את הניילון יש אבק, אז חדש זה כבר לא, והריפוד במשענת היה קרוע.
לך תרדוף אחרי שירות הלקוחות שלהם, תצלם להם, תוכיח להם
חודש עד שהוחלף
עכשיו לפני כחודשיים נשברו הברגים שמחזיקים את הידיות, לך תחפש ברגים תואמים בטמבוריות.

TCH_ma

Active member
המלצה שלי...
כסאות מעולים רק של la z boy מתוצרת ארה"ב, איכות החומרים והמנגנונים מעולה,
אורטופדיה מדויקת, שווה כל שקל גם אם הם יקרים יותר.
יש גם בדר' גב ואצל אחרים, או לקנות זול יותר באמזון, חפש la z boy office chair.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
המלצה שלי...
כסאות מעולים רק של la z boy מתוצרת ארה"ב, איכות החומרים והמנגנונים מעולה,
אורטופדיה מדויקת, שווה כל שקל גם אם הם יקרים יותר.
יש גם בדר' גב ואצל אחרים, או לקנות זול יותר באמזון, חפש la z boy office chair.
קניתי לייזי כזה. מהמהודרים שביניהם. ותתפלא! איני מרוצה כלל. לא נוח והריפוד. נו. סקאי. נפצע אט אט ומאבד את צורתו המהודרת שבה התהדר הכיסא מהלחתה.
אז לא. לא שווה את הכסף...

TCH_ma

Active member
קניתי לייזי כזה. מהמהודרים שביניהם. ותתפלא! איני מרוצה כלל. לא נוח והריפוד. נו. סקאי. נפצע אט אט ומאבד את צורתו המהודרת שבה התהדר הכיסא מהלחתה.
אז לא. לא שווה את הכסף...
מצטר שאינך מרוצה...
אינני יודע מה קנית, קנינו 3 כסאות לי ולבני המשפחה בהזמנה מאמזון, לא עור ולא סקיי אלא
ריפוד בד "נושם" על כרית ויסקו ובנוסף מנגנון עם תמיכה מתכווננת לגב תחתון.
זאת הפעם הראשונה שקניתי כסא מבלי לנסות/לבדוק אותו לפני הקניה, כי זאת חובה בד"כ
ובכל זאת כולם נהנים ומרוצים כבר 4 שנים וגם כיום הם עדיין נראים כחדשים.
רק טוב

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מצטר שאינך מרוצה...
אינני יודע מה קנית, קנינו 3 כסאות לי ולבני המשפחה בהזמנה מאמזון, לא עור ולא סקיי אלא
ריפוד בד "נושם" על כרית ויסקו ובנוסף מנגנון עם תמיכה מתכווננת לגב תחתון.
זאת הפעם הראשונה שקניתי כסא מבלי לנסות/לבדוק אותו לפני הקניה, כי זאת חובה בד"כ
ובכל זאת כולם נהנים ומרוצים כבר 4 שנים וגם כיום הם עדיין נראים כחדשים.
רק טוב
1687743370832.png

ladybug4NLP

Active member
בגללל כאבי גב גם אנחנו חיפשנו כסא מאעולה ובסוף קנינו כסא של חב' וקסמן ומרוצים מהאיכות

1_JFK_1

Active member
תודה. אשמח לעוד תגובות.

בחר בכסאות למחשב.

ויוי 25

Well-known member
אם אתה מאזור- המרכז ,מומלץ לגשת אל "מזרחי" : חנות לכסאות מחשב וציוד משרדי - בהתאמה אישית.
אפשר להגיע ולהתרשם , הכתובת: רחוב מעלה החומה 13, אור יהודה.
יש להם בחנות מבחר ענק של כסאות מכל הסוגים,והמחיר סביר בהחלט.
אנחנו וכל הקרובים שלנו ,כולנו קנינו מהם כסאות -ומאוד מרוצים.

נערך לאחרונה ב:

1030

Member
סוף פסוק. קניתי כסא ב"מוצר 2000". יש מקום כזה בקריות. 680 ש"ח. מורכב בישראל. החלקים בעלי עיניים מלוכסנות. כך נאמר לי. . יעשה את העבודה עד שיתפרק. די נוח. לא משתמש שעות רבות ביום כך שכנראה לא תהיה בעייה. אגב, הדגם נקרא ורטיגו. איזה שם בחרו לו. תודה למגיבים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
סוף פסוק. קניתי כסא ב"מוצר 2000". יש מקום כזה בקריות. 680 ש"ח. מורכב בישראל. החלקים בעלי עיניים מלוכסנות. כך נאמר לי. . יעשה את העבודה עד שיתפרק. די נוח. לא משתמש שעות רבות ביום כך שכנראה לא תהיה בעייה. אגב, הדגם נקרא ורטיגו. איזה שם בחרו לו. תודה למגיבים.
אתה מדבר על זה? https://www.super-desk.co.il/כסאות-...l3dY9hAP9E4pwQ6IcBzmCPnGQ5q4GNCxoC-IAQAvD_BwE
אז הבשורה הרעה שהיה לי כזה. בהתחלה הוא היה "די נוח" אבל די מהר הבנתי שזה לא מה שרציתי.
אז החלפתי אותו בלייזי בוי, שגם ממנו איני מרוצה במיוחד (ולראיה הוא משתזף כעת בשמש הקופחת...

1030

Member
לא אותו כיסא. בכל אופן הכסא שלי לא נראה ככה. בינתיים אין תלונות.

למעלה