כסה חוסה

קפת

New member
כסה חוסה

בין כסת לעשור, בין כסת לדיו, בין כסת לפוך. באתי לכסותותכם. בלאט, על קצות אצבעותי. כיביתי את האור, והשארתי את מנורת ושומר הלילה, לשמור עליכם. שקט, דומיה. נשימות סדורות. חירחור מדי פעם. אתם משמינים לי, בהשפעת התרופות וזה מעודד אתכם לנחור. צריך לשנות לכם את המינונים. אתם ישנים ושמנים מדי. גם ראיתי את אלה שהתגנבו בחסות (החשכה) ללא כסות, למיטות לא להם. איך חזרו משם, כעבור רגעים בודדים. יש, וחיוך של שמנת מרוח על פרצוף החתול שלהם, ויש שפנייהם (ושפניהם) נפלו, והם מגששים בחושך להרימן/ם. הו, אחות, הרימי שפן נופל.

סיטרא

New member
כחץ מכסת

מיהרתי לבית האומה המגלומנית. שמועות וירטואליות, אימיילים בהולים ושאר ירקות אינטרנטיות התריעו כי נכתבה הודעה בפורום. בימים הראשונים הייתי יושב, רובו של יום, מרפרפש ומרפרש, וכשכלום לא התרפרפש, וסמל הסירקולציה של האקספלורר איים בעיצומים כיאה לעובד משק חרוץ, זנחתי את הרעיון על כל קרביו וקפאתי על השמרים, אולי נעשה מהם עוגה. לתפארת ארץ ישראל השלמה, ארץ אוכלת יושביה ורוצה להשאיר את עצמה שלמה. אף תובנה לא נראתה באופק המעורפל, הייתי נע ונד מתהום נשיית העבר אל תוך נבכיו הלוטים בערפל של העתיד, שמן הסתם יבוא, מתישהו, כך טוענים, בעתיד. נסחף עם הזרם ונע לקול צלילי החליל של חץ הזמן, ששורטט לפני שנים רבות בידי אדריכל חורש מזימות ורודף בצע לאחר הוואקום שנוצר בעקבות הפשרתו של עידן הקרח האחרון (אני המסתי אותו). המצאה זו הוכיחה את עצמה יפה. גם אדריכלים נוספים ודה-ווינצ'ים שהמציאו המצאות תמהוניות כאלה ואחרות, דוגמת הגלגל, הגלגל הספייר, גלגל החמה, גלגל ההצלה וגלגלים מגילגולים שונים שהשתיקה יפה להם, לא הגיעו לקרסוליה של המצאת חץ הזמן. משרטט שורות אלו היה ממשיך והולך ומפליג בים הגרפומניה, אלמלא היה נזקק לנקביו והיה עולה בו הצורך לתת פורקן לכל לחציו.

קפת

New member
אח(ר)א סיטרא

כמדומני שאתה היחיד שמצליח להישאר ער בשקט הזה.

סיטרא

New member
אלמנטרי, קפת-ווטסון.

אני נוטל כדורי אינסומניה על בסיס קבוע, כך אני נוהג בזמני מצוקה כשסליק הריטאלין שבמעמקי המזווה מתרוקן. יש ליטול בחושך, אין להרכיב משקפיים ועדיף לערבב עם מיץ תפוזים טבעי, אין להוועץ ברופא בשום אופן. וכרגיל, סערה בזעיר אנפין בכוס מיץ התפוזים שלי - עש תועה התפרץ לחדר, במעופו שירטט ספירלות בחלל החדר, התנגש בכל הנקרה בדרכו עד שצלל צלילת קמיקאזה אל תוך כוס מיץ התפוזים הטבעי שלי, מקום קבורתו לא נודע, יהי זכרו ברוך ומבורך לעדי עד. (יומני היקר, שלום - לפעמים אני מניח מאפרה ליד המחשב, כך סתם, שתשמש לי כקישוט, או כמשקולת לערימת דפי נייר שלא יעופו ברוחות הפרצים שנוהגות לשוטט בחדר, או סתם, כפח זבל מיניאטורי לגלעיני אפרסק. ואם מניחים אותה כך ללא השגחה, בתוך מספר מועט של דקות היא עולה על גדותיה, מלאה עד אפס מקום בבדלי סיגריות אפויים למחצה. ואני משתאה כל פעם מחדש - האין זה מוזר?) מדי פעם אפרסם פה רשומות קצרצרות מיומני היקר, או-הו יקר, עבדו עלי שם, בקרביץ, בפעם הבאה אני קונה מחברת משבצות, זין על סימטריה ואסתטיקה. מה תגידי עלזה, קפתקפת? נחזור לעניין האינסומניה. כשאני בטוח שאיש לא מסתכל, אני לוקח כדור אחד או שניים, מיד נפתח לי צוהר לעולמות נעלים, פאזות ויקומים משמשים לי בערבוביה, החיים נראים לי אז כרצף אסוציאציות, ובין אסוציאציה לאסוציאציה עומד שם תליין עם גרזן ומורה את דרכי אל עבר הכסא החשמלי בתא גזים, אידיאות ערטילאיות לובשות פיגורה וגוונים, חפצים פאלו-סימבוליים עוטים גרפיקה, נפח ומשקל. אורגזמה שצומחת משום מקום מתפתחת אט אט, יחד עם כל המתואר לעיל, בשני ערוצים מקבילים, שכל אחד מהם מוחשי, אך יחד עם זאת לא ברור, לא ברור במוחשיותו, התכוונתי להגיד, אני שומע את קולו של דוד אבידן כבוקע משומּקום - "איזה סקס-אפיל יש למשוררים זקנים!", לך, יא זיין שבע זריגות, אני עונה לו בקול ענות חלושה. מיד באה נערה שאהבתי בתיכון ומסתכלת על הזיקפה הענקית שלי, ענקית בפני עצמה באופן אובייקטיבי לחלוטין, בהעדר אבני בוחן ואינדיקציות היא ענקית, ונערתי בדימוס מסתכלת בה כהוזה, בעוד זיקפתי טובעת באגם של אמורפיה היולית. וכל זה היה נמשך ונמשך עד אין קץ, כרצועה בדיסק שרוט שאין לה התחלה וגם לא סוף, אלא שברגע מסויים, שמתי לב, מגיע מישהו, מדליק את האור ואומר - נו כבר, מתי תתבגר? ואז אני קם, כמעיין המתבגר, והולך לדרכי, עולם כמנהגו נוהג, השמש מכסה את העננים והירח קד לי קידה, כרומז, כמנבא. אני ישן ולבי ער, קפת-ווטסון-בוקובזה.

קפת

New member
תקווה היא סבל

ככה אמרו אתמול בסרט הבהוטני (גררו אותי ונרגנתי), שהיה, כפי שהובטח בעיתונות - פיוטי ורגיש. אני מלאת רוחניות עכשיו. אבל לב, לשמחתי, אינלי.

סיטרא

New member
לכתוב

על סרט "פיוטי ורגיש", זה לא קצת כמו לכתוב במדור הכרויות "נאה"?

קפת

New member
בעיקר כשכותבים על סרטים של

ואן דאם, שהוא גם פיוטי ורגיש, וגם נאה וספונטני. + דורסות.

סיטרא

New member
אני מעולם

לא ראיתי שכותבים על סרטים של ואן-דאם, הטקסט היחיד שאותו עוד אפשר איכשהו להדביק על הסרט זה הכיתוביות. פעולה זו גם היא מיותרת על פי רוב, משום שעוד לא מצאנו את הנודניק התורן שיתרגם לנו את מילת המפתח "הו-הא!", על כל וריאציותיה וקונוטציותיה, למילה מכובדת, שתשמש לנו כנדבך וכתחדיש מרענן בשפה העברית.

קפת

New member
וידוי

אני מעולם לא ראיתי סרט של ואן דאם. דאמיט.

קפת

New member
כן, הייתי

אבל אצלנו הקרינו את "נועה בת 17". פיוטי ורגיש.

אוף

תפסיק להצחיק אותי, אנשים במשרד מרימים גבה לנוכח צחוקי המתגלגל בקוראי את גלגולי חץ הזמן שלך.

Le Fay

New member
אם גמרת עם חוסֶה

תעבירי אותו בפקשה הנה, בדיוק התפנתה כרית. נ.ב. שונאת שפֶן נופל. זה הכל הלחות אני אומרת לך.

קפת

New member
את נורמלית?

לגמור עם מטופלים זה לא כלכלי בכלל. תארי לעצמך שכולם פה יבריאו. ממה אני אתקיים? יסגרו לי את הקליניקתקפת!!

Le Fay

New member
../images/Emo46.gif מאד מקווה שלא.

בטוחה שאפילו יש לי אופושהו קבלות על זה, אבל כרגע לוכולה למצוא כלום על הדסקטופ. לא היבנתי: איך זה שאת גומרת איתו קשור להבראה שלו? ואני חשבתי שהטרנד לא לגמור עבר מהעולם. צ'כחי רגע משטיפות המוח המקובלות, בעניין הזה יש רק שני דברים לזכור: 1. אם את שם עם זכר, את שם בשביל לגמור. 2. אם זה גבר - זה חולה. נחה דעתנו? או בפורום הזה רק בין שתיים לארבע?

קפת

New member
את פמיניסטית חד סיטרית, תרתי?

הגמירה, לאו דווקא במובן האורגסטי. לגמור עם מטופל (ופה כולם חולים), יענו להבריא אותו, ואצלנו המטרה היא לשמר את המחלה. מטופל בריא זה מטופל שהולך הביתה!!! לא כלכלי. עכשיו ברצינות. אם את רוצה להתבחבח איתי על פמיניזם, היי אורחת שלי. פה לכולם כבר נשבר ממני. לא רוצים יותר לשמוע את המלה ג'נדר לעולם. אבל הנני להזהירך: אני בז'אנר של הפוסט. ואני גם מגלחת. אני גומרת, אני אחראית על האורגזמות של עצמי, אבל אנלא חושבת שצריך לעשות סקס רק מנקודת הכמה פעמים ספרת עד עשר וכלום לא קרה, או שכלום כן קרה. או שהפסקת לספור אחרי עשר, כי התעלפת. כמו שאומר חברתי הינשופה: 22 זה לא רק גיל.

Le Fay

New member
חדסיטרית לא יודעת, אבל

one track mind בהחלט. הדבר היחיד שלא בודקת לו ג'נדר ומסיקה ממנו מסקנות מרחיקות לכת, זה רק סטייק מדמם. בטח רוצה! אז מה? אם אעצום עיניים ואומר מהר שלוש פעמים, אפשר שיתממשו פה פמיניסטיות, או עדיין יישארו רק שולה, אורלי לובין ואני? יודעת מה, אם את כבר כאן, ויש לך רגע, אולי תזבירי לי ב'מת את עניין הפוסט הזה. אני בחורה סקרנית. פוסט אומר שאת אחרי משו, לא? אחרי מה בדיוק? שכר שווה לעבודה שווה? קחי הנחה: על שוויון הזדמנויות וייצוג שווה אפילו לא נבזבז אוויר. בקשר לסקס: אנ'לא חושבת על זה הרבה, רק עושה, ובטח לא סופרת, כי זה מפריע לי להתרכז; ואני האחרונה שאגיד לך מאיזה נקודת ראות עדיף לעשות סקס, כי אני בעד שתנסי את כולן ותבחרי. בקשר לאורגזמות, גמני הייתי אחראית עליהן, עד שמצאתי מישו שמתמחה בזה. כל אחד והתחום שלו: אני אחראית על הדסקטופ. ואחרון חביב: לא מגלחת. זה מעקצץ. באופן אישי לא מצאתי הרבה אובייקטים שמצדיקים את הטירחה של אפילטור, או צכים אותה - בדרך כלל להם יש הרבה יותר שערות מאשר לי. אם זה דוקא מוצא חן לך: מותר להשקיע בלייזר, ולהשקיע את הזמן שיתפנה לך בקידום. למה לנהל מחלקה כשאפשר את אברבנאל? כמו ששמת לב, אני לא מחייכת.

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif מפיתום! זה עושה אותך

בבון מצוי, כמובן. מה "לא מתגלח"? קיבלת פטור?

למעלה