כסוס! שני החדרים חסומים אני ב..

ysofer

New member
כסוס! שני החדרים חסומים אני ב..

סיוט כדור 8 בתרגום עילג בוא!

Casus Belli

New member
שיט!

אני לא מצליח להיכנס ל http://games.yahoo.com כנראה השרת שלהם מפוצץ, או שהבעיה היא אצלי במחשב. זה אפילו לא טוען את הרשימת משחקים!!!
ינון, תשאיר הודעה אם ראית את ההודעה הנוכחית. Casus (המעוצבן, שבמצב על הפנים מאז הפיגוע)

טל עדתו

New member
כסוס ../images/Emo46.gif

חוצפההההה!!! שלושה שבועות שלמים שלא דיברנו!!! כאילו...מה הולך פה? אני אחותך או לא??? בכל מקרה...רק רציתי להגיד לך...לא כאילו איכפת לך...אבל שאני בסדר (אתה יודע....אני גרה בירושלים...אתה אמור לדעת....) בכל מקרה אני בסדר.... ואני כבר רוצה להתגיס! נמאס לי להיות בבית כשרוב מי שאני מכירה התגייס! טל

Casus Belli

New member
מצטער ינון... אבל לפחות אני עליתי

על הבעיה - זה הספק אינטרנט, אחרי הכל. בא לך לשחק פעם אחרת? אם כן תשאיר מקום, שעה ויום. מצפה לתשובתך, Casus

Casus Belli

New member
טטטטטטטטטטלללללללללללל

"פחדתי" להשאיר לך הודעה אישית מפני שאנשים כמו אמיר גל כנראה היו "דוחפים" איזו הערה "שנונה" לדיון.... מה שלומך? שמעת את הבום של הפיצוץ? את גרה קרוב לשם? היית בסביבה כשהפיגוע קרה???? ועוד משהו - לפני בערך שלושה שבועות דיברת איתי בצ´אט על ההתלבטות בקשר לצה"ל... מה עם זה? מה החלטת? את חותמת ויתור או לא? מחכה בקוצר רוח לתשובות... Casus

טל עדתו

New member
קסוסססססססססס ../images/Emo23.gif ../images/Emo8.gif

אחי שלי
התגעגתי.... בקשר להתלבטות שלי אם לחתום ויתור...היתי בשיחה ארוכהההההה מאוד עם ראש מדור קד"צ שהבהיר לי בידיוק מה מצבי... זאת אומרת - אם אני חותמת ויתור עכשיו...אני לא מקבלת עוד קד"צים - מה שאומר כלל צה"לי...והרי שנינו יודעים טוב מאוד שזה לא מה שאני רוצה! לא אחרי כל המריבות שלי על הצבא... בכל אופן...בגלל שהגיוס שלי קרוב יחסית (נובמבר) אז הם לא שולחים לי עוד קד"צים... אז די ברור שלא חתמתי ויתור! למרות שאני כבר יכולה להגיד לך שאני הולכת לתפקיד הזה בלב בכלל לא שלם. ואני מלאת ספקות... הפיגוע ממש לא קרה קרוב לאיפה שאני גרה, הפיגוע היה במערב ירושלים , ואני בכלל גרה בצפון ירושלים... טל.

Casus Belli

New member
טל ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

לפי דעתי בחרת נכון. הגיוס ממש קרוב, אה? את תראי שבצ´יק את כבר בנובמבר בבקו"ם. אוףףףףףףף הייתי מתחלף איתך...

ibi

New member
מצטערת להתערב בשיחה...

אבל את יכולה להזכיר לאיזה תפקיד את הולכת? סתם מסקרנות... אגב, את זוכרת שלפני חודש בערך נתת לי כל מיני הצעות איך להקדים את הגיוס (קיבלתי גיוס למאי..), הקיצר, באמת הקדימו לי את הגיוס...הייתי כל כך פסימית שלא יזיזו לי אותו ופתאום הודיעו לי...אני מתגייסת ביום שלישי הקרוב - 14.8 ענבל

למעלה