כסףףף

פרידה30

New member
כסףףף

יש לי חוזה עם בית האבות לגבי תשלום מסוים וקבוע.אין סעיף של העלאת מחיר!רק חובות תשלום :תרופות אמבולנסים...
מנהל המוסד ...עכשיו לאחר שנתיים לוחץ עלי "לקמבן"כדי להשיג קוד.כי טוען שמשתלם לו יותר לקבל ממשרד הבריאות יותר כסף.היות שלא בא לי לרמות וגם לא אקבל סיוע ניכר כי אנחנו לא מספיק עניים.ואיני יכולה להרשות שייגעו לי במשכורת.אני לא רוצה.מה גם שאני מעוניינת לא להיות תלויה.אזי אמר שיעלה לי את התשלום.מכיוון שבחוזה אין אפשרות העלאה ואפילו לא צמוד למדד.נראה לי שאינו יכול ל"סחוט" אותי בדרך זו.אבל השאלה שלי אם יוכל להתנכל בדרך אחרת...לא מספיק לי הבעיות עם האבא אני צריכה להתמודד ולהתעצבן .יש עיצה?למרות שהשיחה הבאה איתו תוקלט....

פרידה יקרה, אכן סיפור מוזר ולא הוגן כלל

נראה לי שאת צריכה להתעקש למשיך כמו קודם וכמו שאמרת להקליט אותו אם יש צורך.
אל תשכחי שבתי אבות נמצאים בפיקוח משרד הבריאות ואם יש לו קוד אז עוד יותר ולכן לא נעים אך גם לך יש קלפי מיקוח.
בהצלחה, טובה

ענתי44

New member
להתעקש

ובמקביל לתעד כל שיחה או התרחשות, אם באמצעות הקלטה, תיעוד בכתובים אירועים שהיו. כך שאם תצטרכי להוציא את הסיפור מחוץ לבית האבות יהיה לך גיבוי ואסמכתא.
מקווה שהוא ירד מהעץ שטיפס עליו ושהכל יחזור לשגרה.

יש לי רק עצה אחת בלבד

לשלוח אותו לאלף עזעזאלים. תני לו לדבר, הוא בהחלט מנסה בשיטת ה"מצליח". לא יכולה להיות לו הפשעה על דרך הטיפול באמא, כי הוא לא המטפל הישיר שלה.

אז הרגע ובטון הכי רגוע שבעולם אמרי לו בכל פעם שהוא יתקשר שחוזה הוא חוזה ואין לחרוג ממנו.

למעלה