כסף בנאפה , 2500 מספיק?

i D O 1 9 8 9

New member
כסף בנאפה , 2500 מספיק?

הוצאתי בערך 3000 שקל כדי להפוך ליורוים בשביל נאפה (שם אני כבר אמיר ללירות), עכשיו השאלה היא האם זה יותר מדי? או לא יותר מדי? כי בסה"כ זה נשמע לי המון כסף לשבוע, אם רוצים לחיות טוב כמה בערך צריך? אגב איך שמרתם את הכסף שלכם שם? הוא תמיד היה עליכם? כי זה נראה לי יותר מדי כסף להסתובב איתו בכיסים... אני טס יום שישי, תודה

DamnBug

New member
יספיק לך

אני לקחתי 650$ ואפילו החזרתי איזה 200$ הביתה. אני וחברים שלי לקחנו כספת מהקבלה, זה עולה פאונד 1 ליום, (שזה סבבה לגמרי) ושמנו שם את הדרכונים והחגורות כסף. אתה מקבל תא פרטי בכספת ומפתח. כשהיינו צריכים להמיר, פשוט לקחנו מהכספת קצת והמרנו. ככה הלכנו לים ולמסיבות בראש שקט. הכספות נמצאות בקבלה, ככה שתמיד יש שם בנאדם ששם לב שאף אחד לא מנסה לפרוץ או משהו.

noa8989

New member
בעיקרון

אם ממירים כבר בארץ לפאונדים חוסכים את כל העמלות והכל של להמיר לדולרים ואז לפאונדים אלא אם אתה ממיר באיה נאפה במקום שלא לוקחים עמלה כמו באנתאה שממירים לך שם בקבלה של הישראלים בלי עמלות וכלום...

אז..

להמיר פה לדולרים? כי שם אי אפשר להמיר שקלים לפאונדים לא? ובמלון אנתאה יש סניף של המרה..גם מי שלא במלון יכול להמיר?

DamnBug

New member
מי אמר שהם לא לוקחים עמלה?

בלילה הראשון היינו חייבים להמיר בקבלה של אנטאה כי הכל היה סגור, והיחס המרה שלהם היה ממש נוראי...אולי בגלל זה הם "לא" לוקחים עמלה. המקום הכי טוב להחליף דולרים/אירו לפאונדים וחזרה זה רק באקסצ'יינג' מול המקדונלדס! שער טוב ואין עמלות באמת. אם אתם לא מוצאים, תשאלו, כולם מכירים את המקום.

noa8989

New member
הם לא לוקחים עמלה

לפחות לנו האנתאה לא לקחו...החלפנו את הדולרים בדיוק בשער שצריך לא זוכרת כמה זה יצא... אולי לכם לא עשו את זה לא יודעתת.. מה שכן כולם מצליצים על הצ'יינג מול מקדונלדס אז זה נשמע סבבה

למעלה