כסף,כסף,כסף

oozz73

New member
כסף,כסף,כסף

מישהוא יכול לעשות סדר בבקשה בסכומי הכסף היום בספורט ה-MMA?

doom23

New member
ממה שאני זוכר

חוץ מפידור שהוא ממש מגזים בדרישות הסכומים הם בערך ככה בUFC בשאר אני לא יודע יש סכום שכל מתאבק שנלחם מקבל אם מנצח זה מוכפל אם עשו את זה קרב הערב או הכנעת הערב יש בונוס נוסף (חמישים אלף) ואם זה המיין אבנט והביא המון צפיות יש רווחים ממכירת כרטיסים וPPV תלוי בחוזה עכשיו לוחמים מוקדמים מקבלים גרושים משהו כמו 5 אלף דולר קצת יותר מוכרים זה מגיע ל25 אלף (יוצאי TUF וכו ) כאלה שעשו לעצמם כבר שם זה 50 אלף כמו ליבן שלא מזמן חתמו איתו חוזה על 50 במקום 25 היותר גדולים כמו סילביה נוגיירה אנדרסון מקבלים 100 לקרב עם מנצחים מוכפל שמות ממש גדולים כמו צאק לידל זה בערך רבע מיליון בקרב עם סילבה שהיה קרב הערב סילבה לקח 300 וצ'אק 500 או 600 קוטור שחזר מפרישה עשה שני קרבות כל קרב אחרי הכל הסתיים במעל מיליון דולר כל אירוע UFC מפרסם את הסכומים ששילם ללוחמים

doom23

New member
תוספת

לפי פירסומים המתחרים של UFC שהם גרי שואו עם ELITE XC ואיזה אחד קיובאן עם אני לא טועה שעושה את האירוע הבא של אפליקשן מוכנים לשלם הרבה יותר מUFC לכן כולם בורחים אומרים שהשכר של אפליקשן יעבור 10 מיליון דולר לכולם אז זה כנראה הולך לעלות לכולם .. אם לא כולם יברחו לדיינה וויט כמו שטיטו קוטור סילביה ועוד עושים

oozz73

New member
תודה על המידע אולם

לפי מה ששמעתי היום ה-UFC שווה מיליארד דולר לאחר שנקנה ב- 2 מליון דולר אז דינה לוקח את כל הרווחים לכיסו ולא מוכן לחלק אותו ללוחמים?

למעלה