כסף כסף לפני המדינה

אבי בן 1231

Well-known member
לדעתי, יש עונש אחד התפור כמו חליפה לחתן, לזוג הזה!!
והעונש הוא מאסר עולם בשני תאים נפרדים שגודלם יהיה 1x1x1 מ' אשר ימוקמו מתחת לאדמה והכנסת כל אחד מבני הזוג בנפרד, דלתות התאים ירותכו כך שלא ניתן יהיה לפתוח אותם לעולם, עם חרך קטנטן
להכנסת המזון והשתיה היומית שיכלול שני תאנים, פרוסת לחם אחת ושתי כוסות מים!!
ובימי הצום יצומו גם הם!!!

האם מישהו חושב שהעונש הוא קל מדי?|תוהה|;):sneaky:

והעונש הוא מאסר עולם בשני תאים נפרדים שגודלם יהיה 1x1x1 מ' אשר ימוקמו מתחת לאדמה והכנסת כל אחד מבני הזוג בנפרד, דלתות התאים ירותכו כך שלא ניתן יהיה לפתוח אותם לעולם, עם חרך קטנטן

אפשרי, אולם גם טיפול בהם מהאסירים יכול לשרת את המטרה נאמנה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

העונש של יגאל עמיר קל יותר?

Harrington

Well-known member
מנהל
העונש של יגאל עמיר קל יותר?
לא יודע אם זה קל או קשה יותר, אבל עמיר נמצא בבידוד כבר (עשרות) שנים. זאת פגיעה חמורה בזכויותיו לטעמי. התירוץ הרשמי היה בזמנו סיבות בטחוניות, אבל זה הרי חרטוט מצוי. זה בס"ה נעשה כנקמה של הדיפ-סטייט בעמיר על שפגע באהוב נפשם (ככל שאכן הוא הפוגע).

נסיך.333

Well-known member
לא יודע אם זה קל או קשה יותר, אבל עמיר נמצא בבידוד כבר (עשרות) שנים. זאת פגיעה חמורה בזכויותיו לטעמי. התירוץ הרשמי היה בזמנו סיבות בטחוניות, אבל זה הרי חרטוט מצוי. זה בס"ה נעשה כנקמה של הדיפ-סטייט בעמיר על שפגע באהוב נפשם (ככל שאכן הוא הפוגע).
לדעתי היה צריך להוציאו להורג

Harrington

Well-known member
מנהל
לדעתי היה צריך להוציאו להורג
יש NO NO דמוקרטי לפיו לא מענישים אדם מעבר לעונש שידע שצפוי לו על-פי ספר החוקים במועד ביצוע העבירה. גם כך ישראל עברה על הכלל הזה לגבי עמיר (בעניין אפשרויות חנינה עתידיות) באופן אנטי-דמוקרטי מובהק ובמסגרת פעולות הנקמה שלה באיש. לא צריך לעבור מעבר לכך :). אגב אישית אני נגד הוצאה להורג באופן גורף ולא משנה מהי העבירה. אבל זה לא קשור לעמיר דווקא. אם כי מאחר ואני לא בטוח שהוא אכן הרוצח, יש לזה קשר לשיקולים שלי בעניין.

Harrington

Well-known member
מנהל

כן. אני סבור שלכל המחבלים יש להתקין מסכי פלזמה על כל קיר בתאם, בהם יופיעו 24/7 ילדי ישראל היהודים משחקים, נהנים, וצוחקים בקול רם.

Harrington

Well-known member
מנהל
כולל תקיעות בשופר שמטרידות אותם!!
אפשרי. אבל הילדים הצוחקים נראה לי שיפריע להם פי כמה וכמה. זו הייתה דעתי אגב, הגם שבדיעבד, לכלב כמו אייכמן למשל. עונש המוות קל מדי עבור הנבלות האלו ומאחר וכל עניינם היה פגיעה ביהודים, הרי שילדים יהודים שנהנים מהחיים, משחקים וצוחקים, מתגברים ומקימים משפחות וכו', זה עימות יומיומי עם כשלונם בהשגת מטרותיהם. עונש בהחלט יותר חמור בעיני מתליה של 5 דקות ומעבר לעולם הבא ולא משנה לאיזו מחלקה בו בדיוק.

Harrington

Well-known member
מנהל
אמר זה שלא לוקח כסף מהמדינה
ועד היום שילם מיליונים מיסים לישראל ,יותר מרוב האנשים כאן ביחד
שירת בצבא בסדיר ומילואים
ועבד 10 שנים בתעשיות הביטחוניות
וכרגע מה לעשות, לא מהווה חלק מאוכלוסיית המדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כסף כסף לפני המדינה
זה החוק הראשון של כל החרדים
מזל שאין חילונים שנוטלים קצבאות מהמדינה :). רק החרדים הרשעים האלו (שצריך למשוך אותם לשיח בין אם זה רלוונטי ובין אם לאו ;-)).

למעלה