כסף לא קונה הכל... זה הטור שלי!

KISHKOSHA

New member
כסף לא קונה הכל... זה הטור שלי!

היי כולם, זה הטור השבועי שלי, והיום הוא על נושא רגיש מאד, אני אשמח אם תשרשרו תגובות אבל בנחמדות, זתמורת אל תכעסו אלי, אני רק מביעה דעה!. תכירו את אשלי ומרי קייט, תואמות, כיום בנות 16 המגלגלות תעשיה ענקית ורווחית מאד, יש להן חברת הפקה משלהן, קו אופנה בוול מרט, סרטים וסדרות שקשה לספור על יד אחת. ועכשיו תכירו את היילי ג´ואל אסמונט, כיום הוא בערך בן 14. היילי הספיק לשחק בחוש השישי עם ברוס וויליס, תעביר את זה הלאה עם קווין ספייסי והלן הנט ולשחק באינטליגנציה מלאכותית סרטו של המפיק הנודע סטיבן ספילברג. אבל לא, להיילי אין חבר הפקות, או קו אופנה, או סדרץ טלוויזה. להיילי יש מתנה אחת גדולה, הכישרון שלו. אני חושבת שמה שהביא את היילי עד הלום עם רפארטואר הסרטים המכובד שלו זה הכישרון שלו בלבד, לא כסף,כישרון. מרי קייט ואשלי לא היו צריכות ללכת לאודישן, יש להן חברת הפקות לא? והיילי כן. העובדה שלמרי קייט ואשלי יש הרבה כסף עדיין לא אומרת שהכסף הרב שצברו יכול לקנות כישרון, הרי שלדעתי היילי הרבה יותר מוכשר מהתאומות. התאומות הוא קלף שששיחק חזק, הסרטים שלהן מיועדים לגילאים צעירים , הן עוד לא עשו סרט לבני יותר מ14. כמו שלמבוגר קשה לשחק בסרט לילדים ולהיראות אמין ככה שילד לא יכול לשחק בסרטים של קהל יעד צפיה יותר גדול. היילי עשה זאת, ואף היה מועמד לאוסקר . שהילי נולד התאומות כבר שיחקו בצער גידול בנות, אך הן לא היו מועמדות לאף אוסקר. לפי דעתי אין לתאומות כישרון משחק רב, אבל אני מעריצה אותן, מי יודע למה. הטור הזה רק היה הוכחה שכסף לא קונה כישרון, ואני ממליצה לכולם לראות את הסרט "תעביר את זה הלאה", וללמוד מכשרון המשחק היוצא דופן של היילי ג´ואל אסמונט.

מה את באה להראות בזה?...

זה לא שלא דיברו על זה... וכולם פה כבר יודעים את זה... אני לא מבין למה כתבת את זה...

PURPLE CHICKEN

New member
יפה!

אני מסכימה!!! וגם אני לא יודעת למה אני מעריצה את התאומות- בעצם אני כן יודע... וכתבתי את זה פעם, ואין לי כוח הכל מחדש... אבל זה לא רק בגלל שהן חמודות ויפות אלא בעיקר כי ראינו אותן גדלות מול העיניים שלנו ואנחנו מרגישים יותר קרובים אליהן... הן כאילו חלום יותר מציאותי.... חחח, לא ממש מובן...
והסרט "תעביר את זה הלאה" פשוט מדהים!!!!! אבל הסוף כל כך עצוב....

gntk

New member
שטויות במיץ פטריות

זה מה שנקרא שטות ראויה לשמה

ענבר 2002

New member
צודקת ב100%ו..

אני גם חושבת כמוך אתם בטח שואלים למה אז אני אוהבת אותן אם אני חושבת שאין להן כישרון!! אהה וסתם כדי להבהיר משהו התאומות משחקות ממש ממש מצוין בטובות השתיים במזל תאומות הן משחקות על הפנים מצטערת זאת דעתי ואתם יכולים לא להסכים איתה אבל אני לא אשנה את דעתי!!!! אני אוהבת אותן כי יש להן מן קסם מיוחד שגורם לי להעריץ אותן שגורם לי לראות את הסרטים שלהן בדחיפות וגם לקנות את המוצרים שהן משווקות!!! אני ממש ממש שמחה שסוף סוף התאומות ישחקו במלאכיוית של צ´ארלי ויקדמו את הקרירה שלהן צעד אחד קדימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אולי המשחק שלהן ישתפר כי הן ילמדו משחקנים אחרים שמשחקים מצוין!!!

ברור שכסף קונה הכל

וכסף זה כן הכל בחיים... כל מי שאומר לכם דברים כאלה, הוא בן אדם מסכן, שאין לו איך לעשות כסף, והוא היה מת לעשות מלאאאא כסף... ובואו אני אסביר לכם תתאוריה שלי... אתם נולדים ביום בהיר אחד... הכל טוב ויפה... איך שאתם נולדים כבר מוציאים עלייכם כסף... אתם הולכים 6 שנים לגן שגם עליו מוציאים עליכם כסף... אחרי זה אתם הולכים ליסודי 6 שנים עוד 3 שנים לחטיבה ועוד 3 שנים לתיכון בשביל לרכוש השכלה ממוצעת מינימום... בכל התקופה של 12 שנות הלימוד האלו אתם מוציאים עשרות אלפי שקלים... עכשיו לנקודה העיקרית... למה בעצם אנחנו הולכים לביצפר אם לא בשביל ללמוד להשיג תעודות בגרות, ללכת לאוניברסיטה, ללמוד השכלה גבוהה, ללכת לעבוד בעבודה מכובדת כמו עורך דין, רופא, הנדסאי וכל זה בשביל שתוכלו לעשות כמה שיותר כסף ומשכורת כמה שיותר גבוהה... ואל תגידו לי שזה לא נכון כי הרי למה ההורים שלכם דוחפים אותכם להצליח בלימודים אם לא בשביל שתצאו מהאוניברסיטה עם תארים ושטויות ואז כולם יירצו שתעבדו אצלהם ותיהיו אנשים מכובדים... אני יודע שזה מה שההורים שלי רוצים ממני וזה מה שאני רוצה מעצמי! אני יודע שאני רוצה לתת לילדים שלי כל מה שהם יירצו ושאם הילד שלי יבוא אליי ויגיד לי שהוא רוצה משהו מסוים אני אקנה לו אותו...! בכל מקרה הפואנטה שלי היא שתשכחו מקלישאות וממשפטים מטומטמים כי החיים הם כסף וכסף הוא החיים שלנו... מקווה ששיניתי אצלכם דעה...

אין כזה דבר כשרון...

תלוי איך את מפתחת אותו... זה בולשיט... בתור בן אדם שמשחק טניס 6 שנים וגם מנגן בגיטרה חצי שנה אני רואה אנשים ואני מבחין ביכולות שלהם ואיך הם משתפרים עם הזמן... את צריכה להתאמן ולפתח את היכולות שלך... אולי הבננות לא פיתחו את יכולות המשחק שלהן עם השנים בצורה טובה והתוצאה מתבטאת היום... אולי מצד שני נמאס להן לשחק ובגלל זה הן לא משקיעות כי אחרי הכל רק בשנתיים האחרונות הסכמנו כולנו שהן לא משחקות טוב...

ענבר 2002

New member
מה משמח אותי???טוב...

משמח אותי לראות אדם מחלים ממחלה קשה שעבר !! רק לראות את החיוך על הפנים שלי משמח אותי מאוד!!!

יפה מאוד!

גם אותי! עכשיו בין השורות... אדם שמחלים, צריך טיפול טוב ויעיל נכון? צודק נכון? ובשביל טיפול יעיל וטוב וכן גם רופא שיש לו שם צריך כסף נכון? בשביל טיפול מקצועי צריך לשלם הרבה... נכון? יפה שנינו יודעים שאני צודק... בקיצור אני מקווה שהבנת את הפואנטה שכל דבר היום מתקשר לכסף... הכל!

ענבר 2002

New member
לא נכון רוצה לדעת למה?!.....

כשסבא שלי היה חולה (והוא היה חולה ממש קשה) הוא גם הצטרך טיפול אבל מכיוון שהוא רופא הוא קיבל את הטיפול בחינם!!!!!!!!! ובכלל כול המשפחה שלנו לא משלמת על חשמל או טיפול בבית חולים, תרופות וכ´ו כי אמא ואבא שלי רופאים וסבא השני שלי עובד בחברת חשמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexis14

New member
לא רוצה להעליב

אבל אפילו לא קראתי את הכתבה. פשוט אין לי כח לראות את אותה הכתבה כתובה בניסוח שונה מיליון פעם, ´אולי התאומות לא רצו להיות שחקניות´, ´אולי התאומות לא מאושרות ככה´ וכו´ וכו´, הרשימה עוד ארוכה. אותה גברת בשינוי אדרת, המורה שלי לשעבר הייתה אומרת אם היא הייתה כאן, וזה שהיא לא, לא אומר שהיא לא צודקת. זה טחון זה מאוס וזה כבר לא רלוונטי. הרבה מאוד דיונים היו על הנושא, וזהו. מיצינו. סליחה אם פגעתי...

PURPLE CHICKEN

New member
לאלקסיס...

זה לא נכון, היא/הוא לא כתב/ה על הקטע הזה, שאולי הן לא רוצות להיות כאלה, אלא על הקטע שהן הרוויחו הכל בקלות ויש אנשים הרבה יותר מוכשרים מהן שעובדים קשה בשביל להשיג את מה שהם משיגים.... זה לא אותו דבר!! לא?

PURPLE CHICKEN

New member
אני לא מסכימה....

אז נכון, כסף הוא מקור כמעט לכל דבר בחיים, חוץ מלחיים עצמם! אנשים עשירים, הם לאו דווקא אנשים שמחים, אנשים מאושרים ואוהבים... כסף לפעמים מביא צרות! לא? ואנשים עניים הם לא בהכרח אנשים עצובים.... אז מה כן הכי חשוב בחיים- אושר, ואהבה! כי כשיש אושר, ושיש אהבה, יש גם חיים, ואז יש גם חיים חדשים, שגדלים להיות מאושרים ואוהבים, כי ככה גידלו אותם.... לפעמים כסף עולה לאנשים לראש, והם שוכחים מה באמת חשוב, ורק רוצים עוד ועוד ועוד.... אנשים מתמכרים לכסף... כמו לסיגריות, לסמים ולאלכוהול- מנסים כמה פעמים, רואים שזה עושה טוב, ואז רוצים עוד ועוד, למרות שיש כבר מספיק ואפילו יותר מדי..... ולא, אני לא משווה עושר לדברים כאלה, אבל העיקרון.... אז כן- כסף זה בהחלט דבר חשוב, אבל הוא לא צריך להיות בראש סדר העדיפויות....

חחח...

בואי לפה עוד 10 שנים אני שם איתך כסף שאת מה שאמרת עכשיו את לא תגידי בעתיד...

למעלה