כסף למד"א

urizv

New member
כסף למד"א

לפני שתקפצו זה בעד מד"א. הגיע הזמן שמד"א תעלה ברמה ותקבל מה שהיא דורשת ואני מקווה שעל זה לא יהי ויכוח. נכון שיש בזבוז ויש שחיתות ואפשר לחסוך. אבל לדעתי לא יתכן שבשנת 2002 יהיו אמבולנסים רגילים המינימום צריך להיות את"ן.

inbale

New member
טוב שזכרת את הדגל ../images/Emo8.gif

אני חושבת שבעידן שבו למד"א בקושי יש כסף לנייר טואלט זה מוגזם לצפות שיהיו אטנים אבל למען הכנות יש מספר רב מאוד של מיקרים שבהם אמבולנס רגיל מספיק בהחלט. מי כמוני כאחות חדר מיון שקולטת את האמבונסים יודעת את זה. משום מה רווחת באוכלוסיה הגישה שעל כל צרה שלא תהיה מזמינים אמבולנס...לא יאומן איזה מיקרים מגוכחים מגיעים.

urizv

New member
יש ויש../images/Emo104.gif

נכון שכרגע אין למד"א כסף לכן הכותרת היתה כסף למד"א, המדינה חייבת לתת כסף למד"א לדעתי שרותי אמבולנס צריכים להיות חלק מסל הבריאות כמו רופא. כמובן שצריך להיות איזה שהוא סייג על קריאות שוא. אבל קודם כל מד"א צריכה להיות מתוקצבת על ידי המדינה בסכום מספיק לאת"נים. נכון שלפעמים מזצינים סתם אמבולנס מחוסר ידע או מפחד (זכור לי מקרה שבנצרת הזמינו אמבולנס בגלל כלב נובח) אבל עדיף שיזמינו סתם מאשר לא יזימינו ומישהו ימות. לעומת מקרים שסתם מזמינים ישנם מקרים שהחולה מת כי לא היה פרמדיק ולא היה הציוד שקיים באת"ן.

למעלה