כסף - מה עדיף?

dan8221

New member
כסף - מה עדיף?

הי מישהו יכול להסביר איך מתנהלים באופן כללי עם כסף בדרום אמריקה? כולם אומרים לי לקחת אשראי - אבל זו לא עמלה ממש גבוהה? מישהו יודע כמה היא?

0 אור 0

New member
במיוחד בשבילך

הסתכלתי עכשיו על חיובים בויזה שלי מהחודש שעבר - קשה לדעת בדיוק כמה העמלה, כי השער של הפזו לדולר היה מאד דומה לשער של שקל לדולר אבל זה משתנה כל הזמן. פחות או יותר בקניות בויזה בחנויות רואים שזה כמעט אותו מחיר שזה אומר שההמרה הכפולה ממש לא יצאה סכום מורגש (פחות מחצי אחוז). במשיכות מזומן בכספומטים העמלה + שערי ההמרה יצאו בין 1.8% ל 3% מהסכום שמשכתי. מה שכן - לא בכל מקום מוכנים שתשלם בכרטיס אשראי - רוצים "אפקטיבו" שזה מזומן, או שפשוט מקפיצים את המחיר באחוזים רבים מאד אם אתה משלם באשראי. כשטיילתי זה היה זמן קצר יחסית, אז לא התעסקתי עם טרוולרס צ'ק ולא יודעת כמה זה נוח. בגדול הסתדרתי עם 2 כרטיסי אשראי שונים זה מזה + מזומן. מדי פעם החלפתי סכום של כ 300$ למטבע מקומי ורצתי עם זה עד שנגמר (ובפוקון נחתתי בדיוק ביום ראשון כשהבנקים סגורים ורק עם כסף ארגנטינאי. מזל שהישראלים שם עזרו לי) צה קטנה אם אתה מזגזג בין מדינות - אני לא הצלחתי לשלוט טוב בכסף, ולהתבלבל במטבעות שהשווי שלהם שונה משמעותית זה לא נעים, אז היו לי שני ארנקים - אחד למדינה שאני נמצאת ואחד לשניה.

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

העמלה תלויה בבנק וברכטיס האשראי בכל אופן נח לקחת כרטיס אשראי כך יותר נח לשלוט על הכספ בנוספ יש להגיע עם קצת מזומן 500 דולרים למקרה חירום , גם טרוול צ'ק נח מאוד לשימוש ויכול להציל במידה ואתה נתקע אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

למעלה