כסף משנה אנשים

כסף משנה אנשים../images/Emo35.gif

האם כסף יכול לשנות אנשים בכזאת קיצוניות שמתבטאת ב... ניתוק קשר עם החברים ומציאת חברים חדשים (באותה רמה)... פרידה...(חבר/ה)... מריבות...(הורים,אחים,בעל/אשה,חבר/ה)... וההפך האם חוסר כסף יכול לגרום לאותו דבר? קשיים בתשלומים יכולים לגרום למריבות וכו... מה אתם חושבים? מה דעתכם ?
 
קודם כל המילה רמה לא קשורה ,

סגנון היא מילה הולמת ונכונה יותר כשמתייחסים לבן אדם וגם אם הוא חי בג'ונגל יש לו תרבות משלו ורמתו אינה פוחתת מכל אדם אחר. והתשובה היא כן בהחלט לכל השאלות שהצגתם היא רטורית לחלוטין!!! העובדות בשטח מוכיחות את עצמן ההשתדלות לנעים יותר בכל מובן שהוא אינדיווידואלי יכולה לספק את הספק כן ספק לא
 
תלוי באדם עצמו...

יש סוג של אנשים, שכסף לא ישנה עבורם עד כדי כך בחיים, הם ישארו אותם אנשים צנועים ומסתפקים במועט, כמו שהיו תמיד, וידעו להעריך את הסובבים אותם בכל מצב. מה שכן ישתנה, אלה הדברים החומריים, שהם יוכלו להרשות לעצמם, לא יותר מזה. ויש סוג של אנשים, שהכסף ישנה עבורם הכל, כי מה שחשוב להם בחיים, זה להיות מקובל "בחברה הנכונה", ואז כל מי שנמצא סביבם ולא יכול לקחת חלק ב"חברה הנכונה", לדעתם, הם ינתקו איתו קשר. כסף לא נמשך לכסף, אנשים נמשכים לשטויות שיש להם בראש.
 
למעלה