כסף עבודה , כסף עבודה ...

כסף עבודה , כסף עבודה ... ../images/Emo46.gif

מחפשים מתקשרים ואת ראש העיר לא מוציאים משכורת בראש חודש רוצים אבל לראש העיר אין כסף בכיסים פלאפון , ביפר אפילו טלפון למשרד וראש העיר שבדרך כלל "נחמד" לא מוציא הגה מפיו שותק כאילו היה דג . לא מדבר על משכורות לעובדים אבל משכורות לבכירים מקבילים הם בלי תשלומים ובטוחה אני שלהם אין דאגות משכנתא חוגים ואפילו מסעדות ומה יגידו אותם עובדים מסכנים שבקושי את החודש הם גומרים אבל מה , בונים עוד כיכר משקים גנים ואפילו שותלים עוד פרחים מניכר כי חשוב שכל מי שמגיע לעירנו הקטנה והמקסימה שידע כי פה אין בעיות , פה אפשר למצוא נחמה בונים תחנת דקל , כלובים של דגים אבל את העובדים מעניין , מה הילדים אוכלים ורצוי שגם ראש העיר שלנו שיהיה לו קצת אכפת מהעובדים המסורים שבאים כל יום לעבודה בלי להציב תנאים וכמובן את המשכורת הם מקבלים בתשלומים ממש כמו קניות בסופר הם מחלקים את הכספים מעניין מה היה אומר ראש העיר , אם את המשכורת שלו היו מחלקים מה היה אומר .. ואם פתאום היה מאיפה להוציא תקציבים וכסף למשכורות להזרים והפלא ופלא הכל היה פה טוב ונעים אבל זה טבעם של סיפורי אגדות פנטזיות ... חלומות ..

mivzak

New member
את צודקת אבל בעוד שנה גבי יבחר

רק בעיר כמו אילת למרות הכל גבי קדוש הוא המעומד המוביל לזכות בבחירות ושלא יבלבלו לכם את המוח בסקרים משום שגם לפני 5 שנים גבי הפסיד בסקרים וניצח בבחירות אין לצערי מעומד שיפנה לכל שכבות האוכלסיה בעיר. מאיר יצחק הלוי מדבר רק לשיכבה מצומצמת מאוד של אנשי עסקים ואנשי המעמד הבינוני - גבוה, אבל רוב האוכלסיה שמתגוררת בשכונות מהמעמד הבינוני - נמוך תומכת ללא סייג בגבי קדוש והוא יודע זאת ולכן עיקר המשאבים בשנה הקרובה ילכו לשכונות הוותיקות בעיר. רק מעומד שיצמח מתוך השכונות יכול להביא למהפך בעיר והלוואי שימצא אחד כזה.....

toni6

New member
מיבזק

לא ניראה לי שימצא מועמד אחר אתה צודק בכל מילה

ממש "בעסה" איתכם ...../images/Emo123.gif

אתם ממש "אופטימים" .. אני דווקא רוצה לחשוב שאולי מישהו או מישהי במשך השנה הקרובה יקום ויוכיח לנו שיש מישהו אחר שיכול להנהיג את העיר הזאת .. ולהחזיר אותה לדרך המלך . אני רוצה להסתכל על החצי המלאה של הכוס .. ולהאמין שעוד יהיה טוב {כמובן לא בהנהגתו של גבי קדוש}

קדוש כבר לא קדוש

שלום לכם ציפורים נחמדות מי שיבחר בקדוש - מגיע לו . שהוא ימשיך לקלקל כל חלקה טובה . יעשה כמה כבישים וכיכרות שנה לפני הבחירות והם ייבחרו בו - מגיע להם !!! כל השאר - שנפלו בפח בשקרים שלו אחרי הבחירות הראשונות - כבר לא ייבחרו בו יותר . הסקרים מוכיחים שהוא בקרשים והוא יודע . אפילו קלשטיין( יועץ הפוליטי ) הקוסם כבר לא מוכן לעבוד איתו!ץ תתפללו יחד עם קדוש - שאריק שרון יזכה בכל זאת וביבי יממש את ההבטחה לקדוש להיות קונסול בג´נבה . ובא לציון גואל וגועל . תרשמו טוב טוב בעניים - הפרסום בפורום עובד !!!

למעלה