כסף , צק

nati11112

New member
כסף , צק

שלום לכולם, בספר "הסוד",בפרק של הכסף , המחברת ממליצה על מילוי צ'ק שאפשר להוריד באתר ולמלות בו את הסכום שאנחנו רוצים לקבל. אז השאלה שלי מה אני רושם בתאריך? אני רוצה לקבל את הכסף כמה שיותר מוקדם, ומיצידי שכבר עכשיו, אז מה אני רושם? נ.ב. זה לא סכום שאני חייב אותו , זה סכום שאני יכול להיסתדר בילעדיו אבל אני עדיין רוצה אותו

naty3

New member
זה קצת בעייתי

אם אתה לא רושם תאריך-זה כמו צ'ק פתוח שאתה לא יודע מתי תפרע אותו. אם אתה רושם תאריך קרוב-כנראה תתאכזב כי רוב הפעמים זה לא יצליח לך - לבקש סכום תוך מס' ימים, למשל. שאל את עצמך מהו התאריך שלדעתך מתאים למילוי הצ'ק, וכתוב את התשובה שאתה מקבל מהתת מודע. זו דעתי בלבד.

GMjoy

New member
אפשר לרשום: "בחודשים הקרובים אקבל..."

תרשום: בחודשים הקרובים אקבל _______ש"ח בש'ק. אתה באמת עלול להתאכזב, אם תרשום תאריכי יעד, ויתברר באותו תאריך שנשארת "יחף". זה יכול לגרום לאי נעימות גדולה, ואפילו לגרום לך להאמין שזה "לא אפשרי". אז אל תגביל אף אחד במטרה, ותרשום/דמיין את החודשים הקרובים - שיובילו לאירועים מתאימים (בתנאי שזה מתאים לך) שיעזרו לך להשיג את הסכום.

nati11112

New member
אני יכול לרשום את התאריך של היום ?

ואז זה כאילו אומר שיש כבר ברשותי את הכסף?, והצ'ק שווה את הסכום שרשום עליו?

GMjoy

New member
אם זה ירגיש טוב, אז כן.

אם אתה חושש שזה ימאס בסוף - אל תעשה את זה.

naty3

New member
זה לא נגמר ברשימת התאריך על הצ'ק

אתה צריך לדעת בדיוק כמה אתה רוצה, מה בדיוק אתה הולך לעשות עם הכסף, להרגיש שכבר יש לך אותו ולדמיין את זה.

למעלה