כסף קל ומהיר !!!!!

סאיורי

New member
כסף קל ומהיר !!!!!

כסף קל ומהיר !!! מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטיי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על כך שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 שקל ו – 6 בולים !!! המחשבה הראשונה שלי היתה שזו הונאה. אמרתי לעצמי "כן, בטח...". הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם שאם אשלח $1 או 5 שקלים לכל אחד מ- 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאוד קצר. כל מה שצריך לעשות, זה להוסיף את השם שלך והכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל – 300 newsgroups (קבוצות דיון / פורומים) ברשת (יש בערך 500,000 כאלו, וזה פותח אפשרויות לשוק די גדול לא?). אין כאן מלכודת !!! זה עובד !! בד"כ אני מתעלמת ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב מאחורי מכתב זה, עבור כל בן אדם שרוצה רווחה מאיזושהי סיבה בחייו, שכנעו אותי. אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, ונבטח, כל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה לחשוב – שמרמים אותנו בדולר אחד (5 ₪) ... כמה אנרגיה אנו מבזבזים על הספק, במקום לקחת את אותה אנרגיה, ולהשקיע אותה בהזדמנות שנקרית בדרכנו? מי יודע. השאלה הראשונה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק ולהיות מעורבת בדבר הזה ששינה את חיי היה "האם זה נכון?". ובכן – התשובה היא כן. זה נכון וזה עובד ! האדם שהיה מעליי ברשימה מספר :"תוך שבעה ימים התחלתי לקבל מזומן בדואר. הייתי בשוק ! הנחתי שזה ייגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מדי. אבל המזומן המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 25$. בסוף השבוע השני עשיתי סכום של $800, בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ$9000 ,וזה עדיין גדל ! עכשיו זה השבוע הרביעי, ועשיתי עד כה 35,000 וזה עדיין ממשיך להגיע. זה בהחלט היה שווה $6 (30 ₪) ו – 6 בולים !!!" לתשומת לבכם, עקבו אחר ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע! זה קל, זה חוקי, וההשקעה בהחלט משתלמת !!! אם כל ההוראות הבאות תיעשנה בתשומת לב, אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. להלן 4 הצעדים הקלים להצלחה: צעד 1: קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך". כתבו את שמכם וכתובתכם המדוייקים. עכשיו, קחו 6 שטרות של $1 או 6 מטבעות של חמישה שקלים, והכניסו אחד בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת (6 בסה"כ), וסגרו אותן. עכשיו בידכם 6 מעטפות חתומות, בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל, שמכם וכתובתכם, ומטבע של 5 ₪ או שטר של $1. המטרה כאן היא יצירת שירות. אתם מבקשים שירות (פרסום) לגיטימי ,שהוא להכלל ברשימות הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה, ואתם משלמים על זה. תחשבו על זה, פרסום. את 6 המעטפות שלח/י לכתובות הבאות: 1) דנה מוסרי, יוספטל 66א בת – ים, 59507 Moseri dana, yoseftal 66a bat yam, 59507 israel 2) מיכאל אולשוונג, שושנת הכרמל 30, חיפה, 34321 Michael olshvang, shoshanat hacarmel st 30, haifa 34321, israel 3) אודי רז, רח' התשבי 54 ,חיפה, מיקוד 34525 Udi raz, hatishbi 54 st' Haifa, 34525, Israel 4) טל קלינה, ת.ד. 158, קיבוץ געש, מיקוד 60951 Tal kalian, gaash, kibutz gash, zip code 60951 israel 5) אלי וילן, ירושלים, ת.ד 27227, מיקוד 97350 Eali vilan, Jerusalem, pob. 27227, Israel 6) לירז שי, אהרונוביץ 54, נתניה 42353. Liraz shy' ahronowitz 54 st, netanya 42353, Israel צעד 2: הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה, הזיזו את השאר למעלה (כך שמס' 6 נהיה 5, ו – 5 נהיה 4 וכו'). הוסיפו את שמכם כמספר 6 בתחתית הרשימה. צעד 3: השתמשו בnetscape- או ב – internet explorer וחפשו אחר קבוצות שונות (צ'אט, פורומים, קהילות, message boards, לוחות ועוד. בכל העולם יש לפחות 500,000 קהילות כאלה באינטרנט). צעד 4: שנו את מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שלחו את המאמר שלכם לפחות ל – 300 קבוצות (newsgroups) ברשת. מומלץ מאוד לשמור את המאמר כקובץ במחשב, כדי שבמידה ותתקלו במקום נוסף בו אפשר לפרסמו תוכלו לעשות זאת. כל מה שצריך זה 300. אבל זכרו: ככל ששולחים יותר, כך תקבלו יותר מזומן! כמו כן שלחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן לאי – מייל שלהם, כהצעה להצטרף למעגל השפע. הסבר לשליחת המאמר לקבוצות ברשת: לכו למסמך המאמר ששמרתם בזכרון המחשב, והוסיפו את שמכם לפי צעד 1 (זכרו, שמכם אמור להופיע כמקום 6 ברשימה). שמרו את המסמך כקובץ טקסט. שלחו את המאמר כהודעה חדשה ע"י סימון הטקסט של המכתב, העתקה והדבקה שלו כמודעה חדשה בלוח הקבוצות אותן מצאתם. סמנו את הכותרת של הנושא (כסף קל). זהו הדבר שכולם יראו כשהם נכנסים לקבוצה מסויימת. הקליקו על "שלח הודעה" וסיימתם עם הקבוצה הראשונה !! זה די פשוט. בבקשה זכרו! – התכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, וע"י הזהירות ותשומת הלב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה, התכנית תמשיך, והכסף שכל כך הרבה אנשים קיבלו, יעבור גם דרככם. הערות: אולי תרצו לשכור תא דואר בגלל כמות המכתבים שתקבלו. אם אתם מעדיפים להשאר אנונימיים, תוכלו להשאר בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר אליכם את המכתבים. אם אתם מנסים לרמות אנשים, ע"י כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה, בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה, לא תקבלו כמעט כסף !! – מישהו שדיברתי איתו ניסה לעשות זאת והוא קיבל רק $150 וזה אחרי 7 או 8 שבועות!! אז הוא שלח 5 ₪ לאנשים שברשימה, הם הוסיפו אותו לרשימה שלהם, ובתוך 4 שבועות היו לו יותר מ-$30,000 . חוצמזה, מה אכפת לך? תהיה קצת "פראייר", כדי שאחרים יהיו גם "פראיירים" בשבילך! עכשיו לחלק ה"למה"? : מתוך 300 הודעות ששלחתי, נניח שאני מקבלת רק 7 תשובות. אני עושה כך $7 עם השם שלי בתחתית הרשימה. עכשיו, כל אחד מ – 7 האנשים ששלחו לי $1, ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחת עם שמי כמספר 5. נניח רק 7 אנשים יענו לכל אחד מ – 7 המקוריים.נוספו לי עוד $49 . אם תמשיכו כך הלאה, תגיעו לרווח אפשרי של $649,117 , וזה רק במקרה "הגרוע", עם השקעה מקורית של $6 בלבד !!!! האם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס את האפשרות העסקית המופלאה והפשוטה הזאת, בשביל "סיכון" של 30 ₪ ו – 6 בולים?!?!? אני לא !

למעלה