כסף קל ומהיר .

dudipe

New member
כסף קל ומהיר .

שלום לכולכם .....כנראה שאנחנו כאן מאותה הסיבה והיא.....כסף קל מהיר והרבה אז אין לכם מושג עד כמה אתם ברי מזל שנתקלתם בהודעה זו, אז לפני שסוגרים את ההודעה ,תקדישו לה 5 דקות ותאמינו לי שלא תצטערו.. זה שווה את זה! כבר בתור התחלה אם אתם קוראים את זה מתוך פורום, מאוד כדאי שתעבירו את הכתוב אל הוורד ותשמרו, בכדי שתוכלו לקרוא בקפידה (במקרה שמנהלי הפורום יחליטו למחוק את ההודעה). קצת ארוך אבל שווה את ה-5 דקות לקרוא על דרך מהירה לעשות הרבה כסף ובכיף! פשוט תיקראו...מטורף כמה זה גאוני! מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו ,במקרה, במהלך אחד משיטוטיי ברשת. המאמר מספר כיצד אנחנו יכולים להרוויח כסף ,הרבה כסף ,בתוך שבועות קצרים, עם השקעה בסיסית של 30 ש"ח בלבד (או 6 דולרים) + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה ,אמרתי לעצמי ,"כן בטח.." הייתי סקפטי ,אבל כמו רובנו גם הייתי סקרן והמשכתי לקרוא.זה קל ,זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ש"ח ו-6 בולים! אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב אתם תניבו רווח גדול. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם ,המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני! השאלה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק בדבר הזה ששינה את חיי היא: האם זה נכון ? כן! זה נכון וזה עובד! תוך 7 ימים התחלתי לקבל כסף בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מדי. אבל הכסף המשיך להגיע! בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-50,000 ! זה בהחלט היה שווה את ה-30 ש"ח +6 הבולים! לתשומת לבכם ! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותיראו איך הכסף מגיע !! להלן 4 הצעדים להצלחה: צעד 1: קחו 6 חתיכות נייר או בריסטול נפרדות,וכתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך" ,כתבו את שימכם והכתובת המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של-5 ש"ח (או 6 שטרות של 1 דולר) ותעטפו כל אחד מהם בחתיכת נייר כהה ,כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה, ואת המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר (כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר). עכשיו צריכות להיות לכם 6 מעטפות סגורות ,בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל ,השם שלכם והכתובת ,ומטבע של 5 ש"ח. עכשיו שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1. עמית טביב- רחוב ויצמן 32/5 כפר סבא מיקוד 44247 2. אורלי זבטני- רחוב הדס 20 קצרין מיקוד 12900 3. סתיו ארבל - ת.ד 7741 רמת גן מיקוד 52177 4. צבי זסלר- רחוב הדקל 2/2 כרמיאל מיקוד 21892 5. אייל כהן – ת.ד 210 גבעת שמואל מיקוד 54101 6. דודי פסח – רחוב מרכוס 14 תל אביב מיקוד 69860 . צעד 2 : העתיקו את המאמר הזה לקובץ טקסט במחשב שלכם. מחקו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מס´ 1) ,הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי שהיה 6 נהיה מס’ 5 ,5 נהיה 4.. וכו´) והוסיפו את שימכם וכתובתכם המלאה כמס’- 6 ברשימה. צעד 3 : השתמשו בmsn ,ynet ,netscap וכו..חפשו קבוצות דיון שונות (פורומים, קהילות, לוחות, ועוד..) יש לפחות 500,000 פורומים שונים כאלה זה ממש לא בעיה! כל אתר אינטרנט שיש בו פורום יהיה טוב! צעד 4 : שילחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות (פורומים) ברשת. כל מה שאתם צריכים זה 300. אבל זכרו ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן! כמו כן שילחו לכל חבריכם את המכתב לאי-מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע. שילחו את המאמר כהודעה חדשה על ידי סימון הטקסט של המכתב, העתקה והדבקה שלו כהודעה חדשה בלוח הקבוצות שמצאתם. הקליקו על שלח הודעה וסיימתם עם הקבוצה הראשונה! בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים ,וע"י זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך ,והכסף שהרבה אנשים קיבלו יעבור גם דרכיכם. אז שכל מכתב מקבל התייחסות ,והוראותיו מבוצעות בזהירות-6 אנשים יקבלו תמורה של 5 ש"ח כל אחד. השם שלכם יזוז למעלה ברשימה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שמכם מגיע למקום מס’ 1 ,אתם כבר מקבלים אלפי שקלים! כל שרשרת הכסף הזאת עובדת על אמינות!!! במקרה שלא הכסף יפסיק להגיע וכולנו נתאכזב וחבל! זהו זה. ברכותיי! כל מה שאתם צריכים לעשות ,זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב . זהו זה! תתחילו לקבל מזומן מרחבי העולם בתוך ימים! זכרו ,כאשר מפרסמים בפורום בחו"ל יש לתרגם את המכתב לאנגלית. אולי תירצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים, תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. יכול להיות שראיתם הודעה כזו בעבר, זה רק מוכיח לכולם שהעסק הזה עובד! שאין פה מלכודת וזה אמיתי !!! האם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס אפשרות עסקית מופלאה ופשוטה בשביל "סיכון" של 30 ₪ ו -6 בולים?..אני לא! אז לדרך..הצטרפו.. בהצלחה! ואל תשכחו הצלחתכם היא הצלחת כולנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה