כסף קל ללא מאמץ

rvit20201

New member
כסף קל ללא מאמץ

האם גם את/ה רוצה לקחת חלק בפרמידת כסף? (ולהרויח כסף) 5 דקות קריאה ותוכלו להרוויח הרבה $כסף$ . * המסמך הבא כתוב בלשון זכר, אך מכוון לשני המינים: מה זה בעצם פרמידת כסף? בגדול זו היא דרך שבה אתה תוכל להרוויח כסף במינימום זמן ומאמץ. כל שאתה צריך זה מחשב עם חיבור לאינטרנט , קצת זמן ואפשר מייד לגשת לעבודה . איך זה עובד , ומה אני וגם אתה צריכים לעשות כדי שהפרמידה תגדל ואתה תקבל כסף? הפרמידה, נכון לעכשיו, בנויה מ6 משתתפים שמשתנים עם כניסת אדם חדש לפרמידה . 1. ענת נוי רחוב יסקי 10 באר שבע 2. מרסל שושן שד התמרים 478 דירה 8 אילת. מיקוד 88000 3. ליית זידאן זמר מיקוד 38828 ת.ד. 3101 4. מאיר ת.ד. 2563 בני ברק 5. יוסי כהן יער אודם 4א דירה 3 יקנעם עלית 6.שרלי כהן בן גוריון 536א דירה 13 חדרה כל אדם שנכנס לפרמידה נכנס למקום השישי בה, ויתר האנשים עולים מדרגה (זה שבקודקוד יוצא מהפרמידה) . הכניסה לפרמידה כרוחה בהשקעה ( שמחזירה את עצמה בגדול ) של שלושים ש"ח ושש בולים. את הכסף מחלקים ל-6 משתתפים שנמצאים בפרמידה ( לפני הצטרפותך ). ושולחים לכל אחד מהם את הכסף בדואר. כדי להמשיך לפרסם את הפרמידה לאנשים אחרים בארץ, וכדי שאתה תקבל כסף מאנשים חדשים שהצטרפו בעתיד לפרמידה , אתה צריך לנסות לפרסם כמה שיותר את המאמר הזה ( כמובן עם שינוי הפרמידה הנ"ל ). למטה(בדף האחרון) יש סכמה לפרמידה איך מפרסמים? 1. קודם כל שולחים לכל החברים והאנשים שאתה מכיר, ורוצה לשתף בפרמידת הכסף. 2. השתמשו ב msn-,internet explorer ,walla ,nana ,ynet , netscap וכו.. חפש קבוצות דיון שונות ( פורומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צ'אטים ועוד..) , לדוגמא אם תכתבו בGoogle פורומים תגלו שנמצאו 3,070,000 תוצאות , בקיצור לא חסר. שלח/י את המאמר לפחות ל-300 קבוצות ברשת. ה"חובה" עומדת על 300 , אבל צריך לזכור שככל שתשלח/י יותר – תרוויח/י יותר!. 3. והשלב האחרון ואולי החשוב ביותר: לשבת ולחכות לכסף שיבוא מעצמו. בטח תשאלו את עצמכם : "זה באמת עובד?" אובכן , אני אישית הרווחתי מהפרמידה חמשת אלפים ש"ח עד עכשיו, והמכתבים ממשיכים להגיע. אבל עזבו אותי, בוא ואדגים לכם איך זה עובד : ( הסבר לסכמה שנמצאת למאלה ) מתוך 300 הודעות שאתה שולח, נניח ואתה מקבל רק 7 "תשובות" (אחוז מאוד נמוך) אז אתה עושה רק 35 ש"ח עם השם שלך כמספר 6# ברשימה. עכשיו כל 1 מה7 אנשים ששלחו לך 5 ש"ח ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחת מהם עם שמך כמספר 5#, ורק 7 אנשים יענו לכל 1 מהשש המקוריים, זה עוד 245 ש"ח עבורך. עכשיו 49 האנשים האלו ישלחו מינימום 300 הודעות חדשות, עם שמך כמספר 4# ורק 7 יענו עליהם אתה תקבל 1715 ש"ח נוספים. 343האנשים ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמך כמס` 3# וכל אחד יקבל רק 7 תגובות, אתה תעשה כבר 12050 ש"ח (זה כבר הרבה ) או קיי, עכשיו זה החלק המטורף של הפרמידה, כל אחד מ 2,401 האנשים שולח מינימום 300 מכתבים עם שמך כמסספר 2# וכל אחד מהם מקבל רק 7 תשובות. זה הכניס לך 84,035 ש"ח האנשים ישלחו את ההודעה הזו ל 300 קבוצות עם שמך כמספר 1# ואם עדיין יענו רק 7 אנשים מתוך כל הקבוצות אתה תקבל 588,245 ש"ח עם השקעה מקורית של רק 30 + 6 בולים!!! (עכשיו זה באמת מדהים). - ע"פ החישוב הפשוט הזה, זה אמור לעבוד תאורטית, אך זה באמת עובד מעשית? ( למרות שזאת שאלה ששווה "לסכן" בשבילה את השלושים שקל האלו). הענה לכם: יש פתגם חכם שאומר : "אין חכם כבעל הנסיון" -- אובחן אני בעל נסיון בעסק הזה, ותאמינו לי זה עובד ובג-ד-ו-ל!. ישנו תנאי אחרון וחשוב יותר מכולם, בשביל שהפרמידה תעבוד והוא: לא לרמות ולא להתחכם רק ללכת עפ"י ההוראות והכסף בדרך אליך. * אם אתה מנסה לרמות אנשים על ידי כך שאתה שולח את ההודעות עם שמך ברשימה בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה לא תקבל כמעט כסף! ואל תנסה לשנות את השמות! חוץ מאשר להוסיף את השם שלך עפ"י ההוראות. מישהו שדיברתי איתו, ניסה לעשות את זה והוא קיבל רק 150 ₪ וזה רק אחרי 7 , 8 שבועות ! אז הוא שלח 5 ₪ כמו שצריך אנשים הוסיפו אותו לרשימה שלהם, ובתוך 4 שבועות היו לו יותר מ-9000 ₪. מספר הערות לסיום: (לא חובה לקרוא) - אתה לא חייב להשתמש בשם האמיתי שלך בפרמידה, רק הכתובת צריכה להיות אמיתית. - אחרי כשבוע שבועיים יכולה להיווצר בעיה עם תיבת הדואר, בגלל כמות המכתבים (זה לא בצחוק, מנסיון). - יכול להיות שתראה או שראיתה כבר את ההודעה הזאת ( או משהו דומה ) בעבר , כי העסק או המרמידה עובדת. - קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר), וכיתבו את המשפט הבא על חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כיתבו את שמכם והכתובת המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 ₪ ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה (את המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר). שימו כל מטבע עטוף בפתק, בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריך להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ₪. לסיכום: אם אתה באמת מוכן לקחת אחריות ולפספס את האפשרות העסקית המופלא והפשוטה הזאת, בשביל "סיכון" של 30 ש"ח ו- 6 בולים? אני לא! ואני מקווה שתצטרפו אליי כדי שנוכל כולנו לעזור לכולנו! ( אלה אם כן את/ה לא צריך/ה כסף – חחח איפה אתה נמצא בפרמידה וממי אתה מקבל כסף: *הפרמידה מחושבת מנקודת הנחה שממשיכים את הפרמידה רק 3 אנשים מתוך 300 הפורומים שחובה לשלוח עליהם את המאמר (אחוז קטן מאוד). * האותיות מיצגות אנשים. * השקעה חד פעמית ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

למעלה