little thing
New member
כסף...
אני בזוגיות שנתיים, יש לי חבר מקסים.
אני השתחררתי לא מזמן, וחבר שלי עדיין בסדיר, ולעוד הרבה זמן...
אני עובדת, יש לי כבר חסכונות בסכומים גדולים. יש לי מקום גם ללימודים וגם לבילויים.
וחבר שלי... חייל. משתכר כ-350 ש"ח בחודש. כל סוף חודש הכסף הזה נעלם כלא היה.
אני משתדלת לא להתערב לו בחשבון הבנק. לא רוצה שזה יהיה ענייני. הוא ילד גדול והוא ישתמש במה שיש לו איך שבא לו.
יש לי יומולדת בעוד כמה ימים.
לפני כמה ימים הסתובבנו בעיר, ואז הוא אמר לי שהוא צריך להוציא כסף, סבבה.
הוא נעמד נבוך מול הכספומט, ואמר לי שהוא השתדל לחסוך בשביל היומולדת שלי, בשביל מתנה עבורי, הוא לא קמצן... אבל מפה לשם נשאר לו רק 150 ש"ח בחשבון. (הוא עוזר להורים שלו כלכלית המון). הוא הציע לקנות לי מתנה ע"ס 100 ש"ח ואז לאכול במסעדה כלשהי עם 50 ש"ח שנותרו.
אוקיי מבחינתי.
אני לא באמת צריכה מתנה ממנו, חשוב לי רק שיהיה שם איתי, שיחווה את היום שלי ביחד איתי, מצידי שישיר לי שיר או שיכתוב ברכה.
אבל...
לו יש יומולדת שבועיים אחריי.
שנה שעברה הכנתי לו מתנה מאוד מושקעת, והוצאתי עליה 500 ש"ח. (גם אני הייתי חיילת אז).
גם היום יש באפשרותי להוציא סכום כזה בשביל מתנה עבורו, ואפילו יותר.
עדיין לא החלטתי מה לקנות לו... זה תלוי בתקציב שלי. ואני מתלבטת מאוד מה לעשות, כמה כסף להוציא?
אותו דבר כמו שהוא הוציא עליי? יותר? כמה יותר?
אני לא רוצה שזה יהיה פחות מושקע משנה שעברה...
סתם מביך אותי שהוא אמר לי כמה כסף הוא מתכוון להוציא עליי. עדיף היה לא לדעת.
מה אתם הייתם עושים?
אני בזוגיות שנתיים, יש לי חבר מקסים.
אני השתחררתי לא מזמן, וחבר שלי עדיין בסדיר, ולעוד הרבה זמן...
אני עובדת, יש לי כבר חסכונות בסכומים גדולים. יש לי מקום גם ללימודים וגם לבילויים.
וחבר שלי... חייל. משתכר כ-350 ש"ח בחודש. כל סוף חודש הכסף הזה נעלם כלא היה.
אני משתדלת לא להתערב לו בחשבון הבנק. לא רוצה שזה יהיה ענייני. הוא ילד גדול והוא ישתמש במה שיש לו איך שבא לו.
יש לי יומולדת בעוד כמה ימים.
לפני כמה ימים הסתובבנו בעיר, ואז הוא אמר לי שהוא צריך להוציא כסף, סבבה.
הוא נעמד נבוך מול הכספומט, ואמר לי שהוא השתדל לחסוך בשביל היומולדת שלי, בשביל מתנה עבורי, הוא לא קמצן... אבל מפה לשם נשאר לו רק 150 ש"ח בחשבון. (הוא עוזר להורים שלו כלכלית המון). הוא הציע לקנות לי מתנה ע"ס 100 ש"ח ואז לאכול במסעדה כלשהי עם 50 ש"ח שנותרו.
אוקיי מבחינתי.
אני לא באמת צריכה מתנה ממנו, חשוב לי רק שיהיה שם איתי, שיחווה את היום שלי ביחד איתי, מצידי שישיר לי שיר או שיכתוב ברכה.
אבל...
לו יש יומולדת שבועיים אחריי.
שנה שעברה הכנתי לו מתנה מאוד מושקעת, והוצאתי עליה 500 ש"ח. (גם אני הייתי חיילת אז).
גם היום יש באפשרותי להוציא סכום כזה בשביל מתנה עבורו, ואפילו יותר.
עדיין לא החלטתי מה לקנות לו... זה תלוי בתקציב שלי. ואני מתלבטת מאוד מה לעשות, כמה כסף להוציא?
אותו דבר כמו שהוא הוציא עליי? יותר? כמה יותר?
אני לא רוצה שזה יהיה פחות מושקע משנה שעברה...
סתם מביך אותי שהוא אמר לי כמה כסף הוא מתכוון להוציא עליי. עדיף היה לא לדעת.
מה אתם הייתם עושים?