כסף!

abby22

New member
כסף!

מצטערת אם זה לא בדיוק מתאים לפה אבל בא לי לפרוק... מאז ומתמיד שנאתי כסף! מאז שאני זוכרת את עצמי לא התחברתי לדבר הזה שנקרא כסף ולדעתי הדבר הזה הוא אחד המקורות לצרות הכי גדולות שלי כרגע בחיים. לא משנה אם ההורים שלי רבים איתי על משהו שאין לו אפילו טיפת קשר לכסף איכשהו בסוף תמיד תמיד זה יגיע הנושא של הכסף. אני באמת לא מבינה למה חתיכת מתכת או נייר קובעת לנו בצורה כל כך משמעותית על החיים? כשיש לי כסף משלי (אני סטודנטית שעובדת בעבודה סטודנטיאלית מסכנה) אני מבזבזת אותו כאילו אין מחר ורוב הזמן אני מודה שזה על שטויות שאני לא באמת צריכה או רוצה. לא רוצה שכסף ישלוט על החיים שלנו במקום אהבה ואושר... כמו שאמרתי תמיד יוצא לי לריב עם ההורים שלי על כסף ותמיד בריבים האלה אני חושבת למה זה כול כך חשוב לכם? לא איכפת לכם שאני רוצה אהבה ותשומת לב ולא כסף ממכם? לא איכפת לכם שאני יכולה לתת לכם אהבה ולא רוצה כסף ממכם? לא עדיף להיות מאושרים מעשירים? ברור לי שאין תשובות לשאלות אבל תמיד תשאר בי המחשבה שכסף זה הגורם לכל הצרות בעולם או לפחות אחד הגורמים המרכזיים. נ.ב קראתי את השרשור של לןלםמש126 שאמרה שתינוקת הסתכלה עליה וחייכה אז רק רציתי להגיד שזה שהיא חייכה זה טוב כי אצלי כל תינוק ששמים לי על היידים (כולל גור של כלב ושל חתול) נרדמים תור דקה בדיוק. במשפחה שלי ובסביבה הקרובה כולם יודעים את זה ותמיד מפילים עליי את כל התינוקות שלהם כולל חיות! ועוד מעיזים לצחוק עליי כשזה קורה כל פעם מחדש. אז הלוואי שהם היו מחייכים אליי ולא נרדמים בשניות! (כנראה אני ממש משעממת)

kikona126

New member
את לא משעממת

הם פשוט מרגישים בטוחים. תינוק שהיה משתעמם היה בוכה, כלב היה זז כל שנייה. כניראה שיש בך רוגע כשהם אצלך בידים
בקשר לכסף, אני גם בגישה שלך. במקומות עבודה הכסף מעולם לא היה מה שמשך אותי, אלא המקום עצמו, המטרה שלו - ולכן הרבה זמן מהחיים שלי העברתי בהתנדבות. וגם שנה הבאה אני חושבת שלצד העבודה והלימודים אני אתנדב, במקום שאין בו הרבה מתנדבים מרצון... (בבתי הכלא בארץ ואעביר קצת שיעורי מודעות)

רותי 11

New member
abby22 יקרה

קראתי מה שכתבת על הכסף, הכסף לא שולט לנו בחיים והוא לא מקור כל רע, הוא סה"כ כמו שאמרת ניר או מתכת את "הכוח" לכאן או לכאן אנחנו נותנים לו עם האמונות שלנו והאמונה שלך על כסף היא אמונה מאוד מגבילה כי את לא מאפשרת לאנרגיה הזאת להגיע אליך ואת בעצם חוסמת אנרגיה מסויימת להגיע אלייך, את יודעת אומרים שתרגום של אהבה הוא כסף, ככל שאנחנו אוהבים את עצמנו ומעריכים את עצמנו התרגום של זה הוא כסף וכסף הוא בהחלט לא קללה. לגבי התינוקות אני הייתי רואה את זה בצורה שונה, אני רואה את זה שיש לך אנרגיות כל כך מרגיעות שהם חשים בטחון ושלווה להרדם אצלך. תינוקות לא מתייחסים לאנשים אם הם משעממיפ או לא הם חשים אותם אנרגטית.

היי יקירה,סליחה על האיחור במתן תשובה....

כסף הוא לא מקור הצרות.... בני האדם הם המקור לצרות.... השימוש שהם עושים בכסף. פעם לפני מאות שנים במקום כסף היו שדות תבואה, או עדר של בקר או נחלות. אמרת שאת מבזבזת את כספך כאילו אין מחר.... ואת גרה עם הורייך והם מרגישים אחריות עלייך ועל כלכלתך ודאגה לעתידך ממליצה לך גם להתחיל לחסוך ולא לחיות כאילו אין מחר כי יגיע היום בו הם לא יוכלו אולי לעזור לך ואז מה תעשי?. מלבד זאת, אני בטוחה שתרגישי הרבה יותר טוב אם תדעי שיש לך בצד כסף שאת חסכת לימים קשים יותר. ותאמיני לי, מניסיון אישי, כשמתחתנים ונולדים ילדים ההוצאות לא נגמרות!!!

abby22

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולכן על התמיכה וההסברים זה באמת

עוזר לי. וסליחה על האיחור בתגובה.

למעלה