כסף..........

shelycat

New member
כסף..........

כמה כסף הייתם מוציאים על חופשה זוגית בחו"ל כולל-טיסה ומלון ולכמה ימים?

אופה3

New member
אנחנו מתכננים לנסוע בקרוב,

לקראת סוף אוגוסט שהמחירים יורדים, ואז ניסע ליוון, לחמישי - ראשון, זה עולה בסביבות ה 3,000 שקל, כולל בית מלון, טיסות, ומיסים, וכל מה שקשור. אנחנו מתקצבים לעצמנו מקסימום עד 4,000 שקל, או 4,500 זהו. מה שבטוח, הפעם הזאת, כמה שזה לא יעלה, מקווה שלא נחרוג, אנחנו נוסעים, אנחנו חייבים חופש גם אני וגם בן זוגי. כל טוב האופה

ענתש

New member
תלוי מה המאורע כמובן

חופשה רגילה - בדרך כלל כ-500 דולר לשנינו (סופ"ש בפאריז, תורקיה וכאלו...). לירח דבש פינקנו את עצמינו בשבוע באיים המלדיבים שנחשבים לאתרי הצלילה היפים בעולם (וזה נכון) במלון 5 כוכבים דלוקס (כל חדר פונה ללגונה פרטית עם חול לבן וים כחול כזה שאפשר לחשוב שזה עיבוד מחשב) המחיר - 1500 דולר לאדם (לא כולל צלילות - 100 דולר לאדם ליום). התקמצנו על דברים בחתונה - העיקר לנסוע לשם. ולא התחרטנו.

fila

New member
זה ממש נושא כאוב.....

בירח דבש הוצאנו על 3 שבועות כ- 60000 ש"ח אבל נהננו מאוד ובזבזנו ללא אבחנה והלכתי מראש עם הידיעה שאני לא חוסכת ולא מחשבנת... ואני חייבת לציין שזאת היתה הרגשה מצוינת לצערי השנה זה לא יהיה ככה ואנחנו בונים על חופשה שלא תעלה לנו יותר מ-10000 ש"ח אז כבר לא ניסע כ"כ רחוק

מאי26

New member
שלי, זה מאוד תלוי לאן נוסעים.

אם נוסעים ליוון, תורכיה ודומיהם - אין לי מושג, אבל זה לא אמור להיות יקר מדי. לשבוע באירופה, טיסה ומלון עם בזבוזים זה יכול להגיע לדעתי ל800 דולר לאדם ואולי אפילו יותר.

למעלה