כסף... מאיפה אתם משיגים כסף למימון הבגדים שאתם קונים? עבודה? דמי-כיס? או לא יודע איך?
C coolel New member 30/5/03 #1 כסף... מאיפה אתם משיגים כסף למימון הבגדים שאתם קונים? עבודה? דמי-כיס? או לא יודע איך?
ק קארין²°°³ New member 30/5/03 #3 דמי כיס או שסבא וסבתא מביאים תודה לאל אני הולכת לעבוד בחופש, סוף סוף!
ק קארין²°°³ New member 30/5/03 #5 20 לשבוע אבל אם אני צריכה יותר אז מביאים יותר. ובחגים בסביבות 200 (רק מסבא וסבתא)
S Source of all eviL New member 30/5/03 #6 אך ורק בעזרת עבודה... זה המקור הכספי היחיד שלי (ההורים נותנים תמיד, אבל אני מעדיף שלא לקחת...)
D dark eyes New member 31/5/03 #7 מקור הכסף אצלי הוא פשוט מחולק לשתים סבא שזה הכסף הגדול דמי הכיס החודשיים זה הוא מתנות יקרות מאוד זה הוא כל זה אני מדבר רק איתו. כסף שוטף שבועי וסתם כדי לכסות מינוסים וכאלה יש את אמא ואבא שהם תודה לאל לא עושים צרות ומכסים את המינוסים בקצב סביר
מקור הכסף אצלי הוא פשוט מחולק לשתים סבא שזה הכסף הגדול דמי הכיס החודשיים זה הוא מתנות יקרות מאוד זה הוא כל זה אני מדבר רק איתו. כסף שוטף שבועי וסתם כדי לכסות מינוסים וכאלה יש את אמא ואבא שהם תודה לאל לא עושים צרות ומכסים את המינוסים בקצב סביר
O O Boy New member 31/5/03 #8 אצלי... כשבא לי, ובא לי הרבה, לקנות בגדים, ההורים נותנים לי את הישרארט בלי להגביל אותי או משהו... ובחגים כשאני מקבל כסף לפעמים אני מבזבז על בגדים.
אצלי... כשבא לי, ובא לי הרבה, לקנות בגדים, ההורים נותנים לי את הישרארט בלי להגביל אותי או משהו... ובחגים כשאני מקבל כסף לפעמים אני מבזבז על בגדים.
מ מאיה1983 New member 31/5/03 #9 משכורת צבאית עכשיו אתם מבינים למה אני לא מוציאה מאות שקלים על בגדים?