כסף..

joker89

New member
כסף..

אני יודע שזה לא המקום אבל אם מישהו מעוניין יש אתר שניתן להרוויח ממנו כסף באמת. דרך פשוטה קלה וללא תשלום מצד הגולש! ישנו אתר חדש אתר שמחפש רייטינג המיוחד באתר זה הוא שיש באתר הזה כמה מנועי חיפוש! המיוחד במנועי החיפוש האלה הוא ש על כל חיפוש שלכם הוא משלם לכם 2 סנט. ולאט לאט זה מצטבר. אני עכשיו כבר אספתי 52 דולר! ואני מתכוון להמשיך כל מה שצריך לעשות הוא א. לחפש 50 חיפושים ביום - לא יותר כי זה לא משלם לך מעל ל 50 חיפושים ב. לעביר את הלינק שאני אשים בסוף ההודעה לכולם ג. להירשם קודם כל לאתר עצמו דרך הלינק שיבוא בהמשך. ד. ההשקעה היחידה ממכם הוא 10 דקות מזמנכם הפנוי כל יום. ה. שווה ביותר אני אישית כבר קניתי בכסף הזה דברים במכירות פומביות באנטרנט ו. הנה סוף סוף הלינק! http://pay-pup2.com/create.php?r=72366 הסבר להרשמה השדה הראשון אי מייל השדה השני לחזור על אותו אי מייל השדה השלישי סיסמא השדה הרביעי לחזור על הסיסמא השדה החמישי אי מייל אפשר אותו אי מייל ואפשר אחר. באי מייל הזה אתם תפתחו חשבון בנק חינמי ולשם יגיע הכסף בשדה השישי צריך שיהיה כתוב 71410 אחרי שממלאים הכל לוחצים על CREATE ACCOUNT אחרי זה כשנכנסים לאתר מסתכלים בצד שמאל יש ריבוע כתום בריבוע הכתום לוחצים על SEARCH ומחפשים מילים לא משנה איזה.. אבל מילים לא סתם אותיות למשל אני מחפש DOG CAT SLEEP RED BLUE BLACK כאלה מילים... בצד שמאל בריבוע הירוק יש מונה. המונה הזה מחשב כמה כסף יש לכם.. וכל חודש הוא אמור לשלם! בהצלחה לכולם. ואם יש בעיות נא לפנות לחברי לאייסיקיו 349721965 הוא יסביר לכם זה עובד באמת עובד! אני לא האמנתי עד שהגעתי לסכום מכובד של 52 דולר. ועכשיו אני מתכוון מבזבז אותם. תזכרו אפשר להשיג ביום רק דולר אחד שזה שווה ל 50 חיפושים. אתר

joker89

New member
תשובה

אתה לא מקבל אותו בדואר. אתה יכול לקנות בכסף שאספתה באתר הקניות של איביי

למעלה